Més de 25.000 reproduccions en les primeres hores

"PoliAmor" supera les expectatives el dia de l'estrena

Més de 12.000 usuaris van connectar-se al llarg del directe per veure l'estrena de "PoliAmor" a través d'Instagram Live. Unes hores després, el capítol ja porta gairebé 26.000 reproduccions.

L'estrena de "PoliAmor", la primera ficció en directe per Instagram Live, ha sorpès als espectadors. Fins el moment, el vídeo del primer capítol acumula més de 26.000 reproduccions i ha generat centenars de comentaris al llarg del directe.

La Berta (Nausicaa Bonnín) comença el capítol de "PoliAmor" caminant pel carrer, mentre explica als seus amics d'Instagram com està portant la ruptura amb el Pol. Fa gairebé tres mesos que ho han deixat, però sembla que encara no l'ha oblidat del tot. Avui ha quedat amb l'Àlex (l'instagramer Roi Sastre), el seu primer amor d'institut, que ha resultat ser un expert en poliamor. L'espectador acompanya a la Berta fins al lloc de la cita, l'hotel Yurbban, i abans d'entrar, és còmplice de les confessions de la Berta... fins que arriba el moment del cara a cara amb l'Àlex. 

Recupera aquí el el primer capítol! Després de tant de temps, hi ha una mica de tensió, i al final... una proposta de l'Àlex. Què creus que ha de respondre-li la Berta?

La protagonista de "PoliAmor" està esperant consell. Les respostes de l'audiència condicionaran el guió del segon capítol de la sèrie! Podeu respondre als stories de l'Instagram de TV3. 

 

 

Dimarts, a les 22.00, nou capítol de "PoliAmor" a l'Instagram de TV3.

 

Anar al contingut