• "El detectiu Di i el misteri de la flama fantasma"

  DIMARTS, A LES 22.35, AL 33
  L'any 689, l'emperadriu Wu Zetian està a punt de convertir-se en la primera dona que ocuparà el tron imperial de la Xina

 • "Com papallones sota la llum"

  DIMARTS, A LES 00.30, AL 33
  Diego, un jove argentí d'origen català, emigra a Barcelona convençut que al seu país ja no hi té futur. Allà descobrirà que no tot és com havia somiat i que la vida de l'immigrant és molt dura.

 • "El codi Da Vinci" és "La gran pel·lícula"

  DIUMENGE, A LES 17.45, A TV3
  Museu del Louvre. El cos de Jacques Saunière jeu mort en posició de l'"Home de Vitruvi", de Leonardo Da Vinci. Robert Langdon (Tom Hanks), un especialista nord-americà en simbologia de molt de renom, que s'havia citat amb ell, n'és el principal sospitós.

 • "L'estiu de la seva vida", amb Morgan Freeman, a "Tarda de cine"

  DISSABTE, A LES 15.40, A TV3
  Morgan Freeman és Monte Wildhorn, un escriptor que ha perdut les ganes de viure. Les retrobarà a "L'estiu de la seva vida", el llargmetratge d'aquest dissabte.

 • "El cel és de veritat" a "Tarda de cine"

  DISSABTE, A LES 17.35, A TV3
  Basada en fets reals. Després d'una operació a vida o mort, Colton, un nen de quatre anys, diu haver estat al cel. Els detalls que dona de la seva visita al més enllà fan trontollar les creences de tots els que l'envolten.

 • "El pregó", amb Buenafuente i Berto, a "Tarda de cine"

  DIUMENGE, A LES 15.40, A TV3
  Els germans Osorio (Andreu Buenafuente i Berto Romero), glòries oblidades de la música electrònica dels 90, es tornen a reunir al seu poble natal per celebrar un concert... malgrat haver jurat que no es veurien les cares mai més. Si en surten amb vida ja serà tot un èxit.

 • "La conspiració del silenci" és "La gran pel·lícula"

  DIUMENGE, A LES 17.05, A TV3
  Una pel·lícula que ens explica com un fiscal va lluitar contra les institucions per destapar les abominables organitzacions nazis