Dissabte, a les 18.55, a TV3

Nausicaa Bonnín i Eduard Fernández, a "Tres dies amb la família"

DISSABTE, A LES 18.55, A TV3
La família es reuneix arran de l'enterrament d'un dels seus membres. La missa i l'enterrament són un bon moment per observar aquest joc d'aparences d'una burgesia conservadora en què tots els problemes són evidents però mai explícits.
Nausicaa Bonnín i Eduard Fernández a "Tres dies amb la família"

Nausicaa Bonnín i Eduard Fernández a "Tres dies amb la família"

Amb aquest film multigeneracional, Mar Coll va obtenir el Goya a millor direcció novella l'any 2010. Léa ha hagut de fer un viatge a corre-cuita a Girona, on el seu avi patern acaba de morir. Allà l'espera tota la família, a la qual gairebé no ha vist des que, anys enrere, se'n va anar a viure a l'estranger. La mort del patriarca dels Vich i Carbó és l'excusa perfecta per forçar la convivència entre els seus descendents. Els tres dies que dura la vetlla, la missa i l'enterrament són un bon moment per observar aquest joc d'aparences d'una burgesia conservadora en què tots els problemes són evidents però mai explícits. Léa rebutja aquest món hipòcrita, que se li adhereix, però, a la pell com un vestit fet a mida.

Aquest és el reportatge de la pel·lícula que en va fer TV3

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Directora: Mar Coll
Guió: Mar Coll i Valentina Viso
Producció TVC: Escándalo Films i Televisió de Catalunya (2010)
Intèprets: Nausicaa Bonnín (Léa), Eduard Fernández (Josep Maria), Philippine Leroy-Beaulieu (Jöelle), Ramon Fontserè (Pere), Francesc Orella (Toni) , Amalia Sancho (Virginia) i Aida Oset (Mar)
Director de fotografia: Neus Ollé
Música: Maikmaier

VÍDEOS RELACIONATS