Divendres, a les 21.55, a TV3

"El cel és de veritat" és "La gran pel·lícula"

DIVENDRES, A LES 21.55, A TV3
Basada en fets reals. Després d'una operació a vida o mort, Todd, un nen de quatre anys, diu haver estat al cel. Els detalls que dona de la seva visita al més enllà fa trontollar les creences de tots els que l'envolten.

En Colton Burpo és un nen de quatre anys que viu amb els seus pares i la seva germana en una ciutat petita de Nebraska. El seu pare, en Todd, és pastor d'una església, però, a més, fa moltes altres feines perquè van justos de diners. Un dia el Colton es posa malalt, l'han d'operar d'urgències i està a punt de morir durant l'operació. Un cop recuperat, en Colton comença a dir que durant l'operació va estar al cel i va veure Jesús. La incredulitat dels seus pares va desapareixent a mesura que el nen dona detalls versemblants de la seva visita al cel, i això fa trontollar les creences de tots els que l'envolten. Pel·lícula basada en fets reals.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "Heaven is for real"
Direcció: Randall Wallace
Guió: Chris Parker, basat en el llibre de Todd Burpo i Lynn Vincent
Producció: Sony Pictures Entertainment, 2014 (Estats Units)
Intèrprets: Kelly Reilly, Greg Kinnear, Jacob Vargas, Thomas Haden Church, Margo Martindale, Jon Ted Wynne, Danso Gordon, Darren Felbel, Nancy Sorel, Darcy Fehr
Fotografia: Dean Semler
Música: Nick Glennie-Smith
Durada: 94 minuts