Divendres, a les 22.30, a TV3

"Chappie", el robot prodigiós, a "La gran pel·lícula"

DIVENDRES, A LES 22.30, A TV3
Ambientada en un Johannesburg futurista, "Chappie" explica la història d'un robot prodigiós. Entre el repartiment destaquen Hugh Jackman i Sigourney Weaver.
"Chappie", un robot prodigiós

"Chappie", un robot prodigiós

Ambientada en un Johannesburg futurista, la pel·lícula explica la història de Chappie, un robot prodigiós. La policia de Sud-àfrica decideix comprar robots blindats per reduir l'alt índex de criminalitat que hi ha a Johannesburg. Deon Wilson, l'inventor d'aquests robots, crea a casa seva un prototipus d'intel·ligència artificial que imita la ment humana fins al punt de sentir emocions i tenir opinions pròpies. Tanmateix, no se li permet provar-lo en un dels robots policia. En Deon roba un dels robots que està espatllat i se l'endú a casa, però pel camí el segresten una colla de delinqüents que l'obliguen a programar el robot perquè els ajudi en els seus cops. En Deon instal·la el nou programa en el robot, que es converteix en el primer androide amb la capacitat de sentir i pensar per ell mateix.

"Cinema 3" ens parlava de l'estrena de "Chappie"


Fitxa tècnica:

Títol original: Chappie
Direcció: Neill Blomkamp
Intèrprets: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Jose Pablo Cantillo, Miranda Frigon, Brandon Auret, Sean O. Roberts
Guió: Neill Blomkamp i Terri Tatchell
Música: Hans Zimmer
Fotografia: Trent Opaloch
Idioma versió original: anglès
Producció: Alpha Core, Columbia Pictures i LStar Capital, 2015 (Estats Units)
Durada: 115 minuts