Dissabte, 21.55, a TV3

Celebrem Sant Jordi amb "Oh Happy Love"

Les millors veus de totes les edicions d'"Oh happy day" interpreten les cançons d'amor més populars. Serà una nit de roses, petons i grans cançons!
In Crescendo, un dels grups encarregats d'interpretar-nos les millors cançons d'amor

In Crescendo, un dels grups encarregats d'interpretar-nos les millors cançons d'amor

"Oh happy day" tanca la temporada 2017 amb "Oh happy love", un programa especial que s'emetrà just abans de Sant Jordi i que està dedicat a repassar les millors cançons d'amor de la història votades pels espectadors del programa.

Cançons de totes les èpoques i estils, com "Your song" (Elton John), "Amor particular" (Lluís Llach), "Wonderwall" (Oasis), "Someone like you" (Adele), "Crazy little thing called love" (Queen) o "Boig per tu" (Sau), entre d'altres, formen part d'un rànquing de 30 cançons que s'aniran repassant durant tot el programa, fins a arribar a la cançó preferida pels espectadors, que ocupa el lloc número 1.

De les trenta cançons del rànquing, s'escoltaran 9 a l'escenari del programa, cantades per alguns dels millors grups que han concursat a "Oh happy day", començant pels guanyadors de les tres primeres temporades: Deudeveu –reunits especialment per a aquesta ocasió-, In Crescendo i el Quartet Mèlt. També hi seran Jarks, Giovinetto, Geriona, Messengers, Les Fourchettes (quartet femení amb excomponents de grups finalistes d'"Oh happy day" com Ol'Green i Amarcord) i el duet Loka Linda, que han participat en aquesta última temporada d'"Oh happy day". 

Al llarg del programa, el rànquing ens conduirà per les cançons d'amor més votades pels espectadors i comentades per escriptors i periodistes (Gemma Ruíz, Txe Arana, Màrius Serra, Bel Olid, Víctor Amela, Gemma Lienas, Jenn Díaz, Llucia Ramis, Miqui Otero i Marc Pastor) i també per una bona colla de músics (Guille Milkyway, Èric Vergés dels Catarres, Alguer Miquel dels Txarango, Quimi Portet i Joan Colomo).

A "Oh happy love", Anna Simon estarà molt ben acompanyada. Per una banda, pel jurat del programa, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès. I per l'altra, pel Ferran Aixalà, l'animador de públic del programa, que farà una mica de tot: des de repartir roses entre els espectadors fins a fer-li la guitza a l'Anna o posar en marxa la "kiss cam", una càmera que anirà enfocant parelles del públic perquè es facin un petó.