A partir de dilluns, "Nit i dia" torna a la feina

Comença el rodatge de la segona temporada de "Nit i dia"

"Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro, un "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat. 
Clara Segura, a "Nit i dia"

Clara Segura, a "Nit i dia"

"Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro, un "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat. 

"Nit i dia", amb les seves llums i ombres, va atrapar l'audiència de TV3 i les millors crítiques de la premsa especialitzada. La primera temporada va reunir 385.000 espectadors i una quota del 13,2%, liderant la seva franja, durant tot el període d'emissió. Ara, Sara Grau haurà de tornar a la feina i enfrontar-se amb el passat, perquè aquest, d'una manera o d'una altra, sempre torna.

Les noves línies de la segona temporada han estat elaborades per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, els creadors de la sèrie, que han comptat amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Vallejo en la redacció dels guions. Una nova tanda de capítols, el rodatge dels quals començarà aquest dilluns, sota la direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo. Una temporada que, com la primera, serà autoconclusiva: la trama principal tindrà el seu final.

Aquesta nova trama de "Nit i dia" afegirà noms com els de Jordi Bosch, Josep Maria Pou, Ramon Fontserè, Lluïsa Mallol, Micky Esparbé, Pep Cruz, Dafnis Balduz, Àlex Casanovas, Irene Montalà, Pol López, Sílvia Bel o Núria Prims, entre altres, a la llista de cares conegudes de la primera temporada.

Naturalment, a més, es podrà saber què ha estat dels personatges ja coneguts i encarnats per Clara Segura, David Verdaguer, Pablo Derqui, Alba Pujol, Oriol Vila, Miquel Fernández, Anna Alarcón, Victòria Pagès, Mar Ulldemolins, Mireia Vilapuig, Mima Riera i Manel Sans.

El passat: d'una manera o d'una altra, sempre torna

El descobriment casual del cos d'un jove, desaparegut fa vint-i-cinc anys, farà que la forense Sara Grau s'impliqui obsessivament en una investigació que va més enllà de les seves obligacions professionals i que remourà profundament la seva vida personal.

Paral·lelament, la mort d'un jutge en circumstàncies estranyes destaparà una trama oculta on es barregen l'ambició, el sexe i la lluita pel poder.

Dues històries que es desplegaran davant dels ulls dels espectadors com una partida d'escacs. 

Blanques i negres, llum i foscor,  nit i dia.