La Nadia, a "Karakia"
La Nadia, a "Karakia"
Dilluns, a les 22.35, al 33

"Nadia, set vides en una", a "Karakia"

La Nadia va néixer a l'Afganistan i va sobreviure al drama de la guerra. Amb ella descobrim la gastronomia de Kabul

Dilluns, 27 d'abril, a les 22.35, al canal 33, "Karakia" emet el capítol: "Nadia, set vides en una", a "Karakia".

Al seu país d'origen, l'Afganistan, la Nadia va sobreviure al drama de la guerra. La seva vida, intensa i dura com poques, ha arribat al teatre (Grec 2014) i ha inspirat històries al cinema. Més enllà de la tragèdia personal, que ella mateixa ha explicat en un llibre, la Nadia que coneixerem en aquest capítol és una noia que vol ser normal, respectada i valorada com a persona tant a l'Afganistan com a Catalunya.

La Nadia que ens obre les portes de casa és apassionada i vitalista i amb ella ens acostarem a la rica cultura d'un país força desconegut a Europa, marcat per l'aïllament geogràfic i sovint polític. L'interès per la gastronomia de Kabul, amb múltiples influències de la resta de països de l'Àsia Central, ha obert també moltes portes a la Nadia.

Aprendrem, en un taller que dóna a Callús (Bages), a fer "bolani" (pa farcit de patata i ceba) i "mantu" (pasta farcida de carn amb salsa de formatge de cabra). I a Badalona, el lloc on ha refet la seva vida al costat dels seus pares adoptius, ens ensenyarà a fer un arròs amb pastanaga i fruita seca, el "qabili palau"; i descobrirem els secrets per fer unes bones mandonguilles, les famoses "kofta".

Més informació al web del programa

 

Anar al contingut