"Les pel·lícules de dissabte"
"Les pel·lícules de dissabte"
Dissabte, a les 15.40, a TV3

Andie MacDowell i Olivia Williams a "Tarda de cine" de dissabte

DISSABTE, A LES 15.40, A TV3
Tres pel·lícules molt diferents que giren al voltant de la mort.

DISSABTE, A LES 15.40, A TV3 - "Més enllà del nord. Sven el Salvatge"

Els ciutadans de Schwanitz viuen amb ansietat l'arribada de la data en què s'ha de complir la maledicció llançada contra ells per Sven el Salvatge, un cabdill viking la nau del qual van fer naufragar en temps passats. En venjança per la seva derrota, Sven el Salvatge va prometre endur-se cada set anys dues persones de la població.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "Nord bei Nordwest: Der wilde Sven"
Direcció: Jochen Alexander Freydank
Guió: Holger Karsten Schmidt
Producció: Aspekt Telefilm-Produktion GmbH, ARD Degeto Film, Norddeutscher Rundfunk (NDR), 2015.
Intèrprets: Hinnerk Schönemann, Henny Reents, Marleen Lohse, Peter Prager, Cem-Ali Gültekin, Hans-Uwe Bauer, Markus Gertken, Johanna Gastdorf
Direcció de fotografia: Philipp Timme
Música: Stefan Hansen
Idioma versió original: alemany
Durada: 88 minuts

 

DISSABTE, A LES 17.15, A TV3 - "Justícia absoluta"

Ray Shekar és un advocat amb un historial d'absolucions impecable. Un dia accepta un cas que posarà tothom entre l'espasa i la paret.

Ray Shekar és un advocat amb un historial d'absolucions impecable. Arran de la mort de la seva dona a mans d'un assassí en sèrie, comença a defensar criminals perillosos que, un cop absolts, desapareixen misteriosament. La policia li va al darrere perquè creu que els mata ell. Però tothom és innocent fins que no es demostra el contrari. L'últim cas que accepta és el d'Allyson Dougherty, acusada d'haver assassinat el seu marit per cobrar l'assegurança de vida, un cas que posarà tothom entre l'espasa i la paret i que farà que, per fi, se sàpiga tota la veritat.

 FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "The advocate"
Direcció i guió: Tamas Harangi
Producció: Temple Pilgrim Films , Afflatus Productions i Astraea Films, 2013 (Estats Units)
Intèrprets: Sachin Mehta, Kristina Klebe, Steffinnie Phrommany, Michael Raynor, Marc Cardiff, Dalia Phillips, Ron Melendez, Matthew Temple, Kathleen Gati, Carolyn Stotesbery, Steven Bray, Richard Tanner
Direcció de fotografia: John Honoré
Música: Rederik Wiedmann
Durada: 84 minuts

 

DISSABTE, A LES 18.45, A TV3  "Tara Road", amb Andie MacDowell i Olivia Williams

Dues dones coincideixen en moments difícils de les seves vides.

La Marilyn i en Greg perden el seu fill de 15 anys en un tràgic accident. Després de la mort del noi, en Greg, que és professor, es trasllada a Hawaii, però la Marilyn no l'acompanya, ja que el culpa de l'accident. Per una altra banda, la Ria i en Danny viuen amb els seus fills, el Brian i l'Annie, a la seva acollidora casa de Tara Road, a Dublín. Però aquesta imatge de felicitat només és aparent: la Ria vol tenir un altre fill i en Danny, pertorbat per la situació, li confessa que ell està a punt de tornar a ser pare, però amb una altra dona. D'aquesta manera, la Marilyn i la Ria es troben totes dues en un moment difícil de les seves vides i decideixen intercanviar-se les cases un parell de mesos.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Gillies MacKinnon
Guió: Sharne Connaughton i Cynthia Cidre, basat en la novel·la de Maeve Binchy
Producció: Sarah Radcliffe Productions Ltd., Noel Pearson Productions, Pageturner Productions, Ferndale Films i Surefire Films Productions, 2005 (Irlanda)
Intèrprets: Andie MacDowell (Marilyn), Olivia Williams (Ria), Jean-Marc Barr (Andy), Stephen Rea (Colm), Iain Glen (Danny), Brenda Fricker (Mona)
Direcció de fotografia: John de Borman (color)
Música: John E. Keane
Durada: 96 minuts

Anar al contingut