Connexió des del canal de Facebook d'Esport3, amb Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada
Connexió des del canal de Facebook d'Esport3, amb Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada

Més de 775.000 persones han vist el "Facebook Live" de TV3 a la final de la Lliga de Campions

Aquesta acció a través de la nova funcionalitat de vídeo en directe permet els comentaris i preguntes dels espectadors durant l'emissió en directe

Per la final de la Champions de dissabte, Facebook va preparar un esdeveniment per als principals "broadcasters" conjuntament amb la UEFA per oferir emissions en directe des de Milà i retransmetre-les a través de les pàgines de Facebook de diferents mitjans amb què tenien acords a través de la nova funcionalitat de vídeo en directe.

TV3 va ser una de les televisions convidades en aquest esdeveniment i, a través de la pàgina de Facebook del canal Esport3, va emetre un programa a les 13.00, de 15 minuts de durada, on els enviats especials de la cadena a Milà, Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada, van oferir l'última hora de la final de la Lliga de Campions que van jugar el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. Aquesta acció afavoreix la interacció amb els usuaris que en són fans, en aquest cas d'Esport3, durant l'emissió en directe i que puguin fer comentaris o preguntes als convidats que hi participen.

El moment de màxima audiència de l'emissió en directe va tenir 381 usuaris simultanis. Posteriorment, aquest vídeo s'ha pogut veure a la carta i ja l'han vist més de 775.000 usuaris únics a Facebook.

El post del vídeo ha arribat a 4,2 milions d'usuaris i ha estat compartit 184 vegades.

Anar al contingut