Medir Plandolit
Medir Plandolit

Medir Plandolit, nou editor del portal informatiu 324.cat

A partir de l'1 de desembre, el periodista Medir Plandolit serà el nou editor del 324.cat, el portal informatiu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per potenciar la difusió de la informació de Catalunya Ràdio i TV3 en l'àmbit digital.

Plandolit, que pren el relleu a Eva Varas al capdavant del portal, treballarà per a la màxima integració del 324.cat a la redacció d'informatius, en la incorporació de nous formats i en la cerca de nous públics a partir de les tendències actuals de consum de la informació. L'objectiu del nou editor del portal és "aconseguir que el 324.cat sigui el referent en la informació digital d'aquest país".

Medir Plandolit (1980), llicenciat en Comunicació Audiovisual per Blanquerna – URL, va començar a treballar com a redactor a TV3 el 2001. El 2006 es va establir al Marroc com a corresponsal d'Àfrica occidental fins al 2011. Va ser redactor del canal 3/24, de les seccions de Societat i d'Internacional i del programa ".CAT". El 2014 va fitxar per l'empresa nord-americana VICE per crear el canal digital de notícies VICE News en castellà. El 2015 el van nomenar cap de Continguts de VICE a Espanya i, el 2016, director del programa de televisió "DIARIO VICE", un programa diari de reportatges per la cadena #0 de Movistar+.

 

324.cat

 

Anar al contingut