RECONEIXEMENT

Premi ASPID a la Solidaritat a la Fundació La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 ha rebut el Premi ASPID a la Solidaritat per la seva trajectòria durant 25 anys en l'impuls de la recerca biomèdica i la sensibilització social sobre les malalties tractades en el programa.

Els premis ASPID, organitzats per l'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida, arriben enguany a la seva 19a edició i tenen com a objectiu donar suport i fer visible la tasca d'entitats, institucions o persones que s'han distingit per afavorir la normalització social de les persones amb discapacitat. En aquest sentit, el jurat ha considerat que els objectius de la Fundació busquen la millora de la qualitat de vida de les persones que tenen algun tipus de lesió, malaltia o discapacitat, promovent la sensibilització i la investigació científica. Una tasca que du a terme des de fa 25 anys i que s'ha traduït en 151 milions d'euros recaptats i 723 projectes de recerca biomèdica impulsats.

Lluís Bernabé, director de la Fundació, ha recollit el guardó de mans de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, en el transcurs de l'acte de lliurament de premis, celebrat avui a la Seu Vella de Lleida. La cerimònia ha comptat també amb la presència d'Àngel Ros, alcalde de Lleida; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; Ramon Farré, delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, i Bibiana Bendicho, pesidenta d'ASPID.

Els altres premiats d'aquesta edició són el Centre d'Investigació en Discapacitat Física de la Fundació ASPAYM de Castellà i Lleó (Premi a la Innovació), la periodista Hilaria León (Premi a la Comunicació) i Punt ECO (Premi a l'Empresa).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut