La Marató 2015

La Marató de TV3, Premi Especial Autonòmic de l'Acadèmia de la Televisió

El guardó reconeix el valor solidari d'aquest projecte en la sensibilització social i l'obtenció de recursos econòmics per a la investigació de malalties sense cura coneguda. 

El Consell de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha decidit atorgar un Premi Especial Autonòmic al projecte solidari La Marató de TV3 per ser un format televisiu únic que mobilitza des de fa 23 anys tota la societat catalana al voltant de dos objectius: sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació biomèdica. En la seva trajectòria, La Marató de TV3 ha recollit més de 142 milions d'euros i se situa al mateix nivell que els telemaratons internacionals de més prestigi.

La Marató de TV3 s'ha convertit en un referent de solidaritat, divulgació, sensibilització i participació, i ha traspassat les fronteres clàssiques d'un programa de televisió amb una durada de 15 hores en directe, seguit per més de 3 milions de persones i que en els últims 5 anys ha recaptat una mitjana de 10,5 milions d'euros.

El Consell de l'Acadèmia és l'òrgan màxim de decisió de la institució en què participa la Junta Directiva i està format per representants de les cadenes generalistes, canals autonòmics, plataformes digitals i entitats de gestió de drets d'autor.

El premi serà lliurat durant la Cerimònia dels XVII Premis Iris de l'Acadèmia de Televisió que se celebrarà aquest vespre al Gran Casino Aranjuez. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut