Una estona amb...

 • Jordi Fernández Vives, el nen que no volia tenir cicatrius

  Jordi Fernández Vives, el nen que no volia tenir cicatrius

  Inquiet i sorprenent, el Jordi sedueix amb la paraula i guanya amb el somriure als ulls. El vam conèixer al plató de La Marató explicant, a cor obert, la seva vida. Una vida que va decidir que havia de viure quan només tenia pocs mesos. L'acompanyem en un recorregut pels carrers de Badalona, que l'han vist créixer i omplir cada segon d'experiències.

 • Camila Vargas i Albert Bosch, aventurers de la vida

  Camila Vargas i Albert Bosch, aventurers de la vida

  Quan es van trobar, tots dos tenien un Everest al davant: l'Albert Bosch, el geogràfic; la Camila Vargas, que vam conèixer a La Marató 2011, sobreviure. L'escalada requeria molt oxigen en tots dos casos. I un pacte espontani, travat a partir de la complicitat, la química i el picapunt els ho va insuflar. Aquesta és la història d'una amistat atípica, d'un vincle curiós entre dues persones que l'atzar va fer que es trobessin per convertir-se en una inspiració per a l'altre.

 • Toni Bayés, el metge que escolta cors

  Toni Bayés, el metge que escolta cors

  Hereu d'una nissaga de metges humanistes, Toni Bayés viu amb entusiasme la seva doble faceta de metge rural i de científic de primera línia, a l'avantguarda dels avenços en malalties del cor. L'hem acompanyat en el seu retorn setmanal a l'origen de la seva vocació de metge.

 • Màrius Serra, l'explorador de paraules

  Màrius Serra, l'explorador de paraules

  Escriptor, lingüista, articulista, enigmista... Les professions relacionades amb la llengua s'esgoten quan et refereixes a Màrius Serra. Hem passat una estona al seu cau de lletres, en una entrevista íntima que repassa el fil de la seva vida a través de la passió per les paraules.