Conferències educatives

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades en el programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per 300 professionals de la salut s'encarrega d'impartir al voltant de 4.400 sessions divulgatives en cada nova edició.

Campanya de difusió a les escoles de La Marató 2016

Les conferències divulgatives de la campanya 2016 oferiran als més joves una visió completa sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, des dels conceptes mèdics i relacionats amb la recerca al testimoni directe de persones que les tenen.

Per a més informació contacteu-nos a través del correu electrònic conferencies(@)ccma.cat o dels telèfons 93 444 48 30 / 93 444 48 44.
 

Vídeo divulgatiuDESCARREGA'L


18è concurs "Pinta La Marató"

Després d'assistir a les conferències, els joves podran participar en la 18a edició del concurs plàstic "Pinta La Marató", tot plasmant en un mural la seva particular visió sobre l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. El premi per a la classe autora del cartell guanyador és un cap de setmana en una de les instal·lacions de la xarxa d'albergs de Catalunya, sufragat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Bases del concurs

Formulari de participació