Rowan Atkinson és Mr. Bean
Rowan Atkinson és Mr. Bean
De dilluns a divendres, a les 15.40

L'humor inconfusible de Mr. Bean torna a TV3

La sèrie britànica, protagonitzada per l'actor Rowan Atkinson, portarà el riure a la sobretaula d'aquestes festes

A partir del dia 24, Mr. Bean tornarà a les pantalles dels espectadors de TV3 amb el seu humor característic. La sèrie britànica, protagonitzada per l'actor Rowan Atkinson, s'emetrà després del "Telenotícies migdia", de dilluns a divendres excepte el dia de Nadal, a partir de les 15.40.

"Mr. Bean" té com a protagonista un personatge divertit i ingenu, de vegades amb un punt malèvol, que viu en un petit apartament al nord de Londres amb el Teddy, el seu osset de peluix, a qui tracta com a un fill. En cada episodi, viu situacions surrealistes que intenta solucionar a la seva manera original i excèntrica: esquiva una inoportuna barrera del pàrquing amb mètodes molt peculiars, arruïna una amistat per culpa d'unes crispetes, fa desaparèixer un bistec tàrtar del plat en un restaurant de luxe sense arribar-lo a tastar, cuina un gall dindi d'una manera peculiar o viu un Nadal ple d'explosives sorpreses. Aquestes són només algunes de les situacions que es podran reviure durant aquestes festes.

La sèrie la va crear el mateix Rowan Atkinson, amb Richard Curtis i Robin Driscoll. La primera emissió va ser l'1 de gener del 1990 per la ITV (Independent Television). Aquest any ha fet 25 anys de l'aparició en pantalla d'aquest personatge peculiar i que ràpidament es va convertir en un gran èxit arreu del món. 

Anar al contingut