El dijous 26 de novembre, a les 22.40, el 33 emet el novè capítol de "Latituds" de la temporada, que reflexionarà sobre l'alimentació i el canvi climàtic. Cada setmana, el programa dóna visibilitat al desenvolupament social, els drets humans, la sostenibilitat i la construcció de la pau. Aquesta setmana, "Alimentació i canvi climàtic", el primer dels tres capítols que "Latituds" emet coincidint amb la celebració de la Conferència de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP21) - París 2015. Els altres dos seran:  "Afrontant el canvi climàtic" (3 de desembre) i "2015: en transició climàtica" (10 de desembre).  Cada vegada serà més necessari un sistema alimentari que no depengui de subministraments de llarga distància, que no emeti gasos d'efecte hivernacle i que resisteixi els episodis de meteorologia extrema. És el que s'aconsegueix amb tècniques agroecològiques, que els darrers anys es desenvolupen de forma accelerada amb l'intercanvi d'experiències de pagesos i de científics d'arreu del món, sovint sobre la fertilitat dels sòls, un element clau per aconseguir cultius productius. Més informació a: facebook.com/latituds twitter.com/latituds Més informació al blog de "Latituds"   Més informació: Tots els vídeos a la col·lecció "El repte del canvi climàtic"