"La sombra de la ley", amb la participació de TV3, arriba als cinemes

Aquest 11 d'octubre s'estrena a les sales de cinema el nou llargmetratge de Dani de la Torre, amb participació de TV3, "La sombra de la ley". El film és una història basada en els gàngsters dels anys 20 amb guió de Patxi Mezcua i protagonitzada per Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Ernesto Alterio, Paco Tous, Pep Tosar i Manolo Solo.

Barcelona, any 1921. Espanya viu un moment agitat i caòtic: són els anys del plom, fruit dels violents enfrontaments de carrer entre buscabregues i anarquistes.

El gangsterisme i els negocis il·legals estan instal·lats en la societat. En aquesta situació de disturbis i crims, Aníbal Uriarte és un policia enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local en la detenció dels culpables del robatori a un tren militar.

L'Aníbal i les seves formes no troben gaire suport entre els seus companys i, de seguida, comencen els enfrontaments i les desconfiances amb l'inspector Rediú, un superior corrupte.

L'Aníbal entrarà en contacte no només amb els baixos fons de la societat barcelonina, entre ells, un baró alemany mafiós amb importants connexions, sinó també amb el món anarquista més radical, disposat a tot per aconseguir els seus objectius. Aquí coneixerà la Sara, una jove lluitadora i temperamental. Aquesta trobada tindrà conseqüències inesperades per a totes dues parts. És una producció de Vaca Films, Atresmedia Cine i La Ley del Plomo A.I.E., amb la participació de Televisió de Catalunya, Atresmedia, Movistar+, Canal Plus (França) i Televisió de Galícia.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Dani de la Torre
Guió: Patxi Amezcua
Producció: És una producció de Vaca Films, Atresmedia Cine i La Ley del Plomo A.I.E., amb la participació de Televisió de Catalunya, Atresmedia, Movistar+, Canal Plus (França) i Televisió de Galícia.
Intèrprets: Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Ernesto Alterio, Paco Tous, Manolo

 

tv3.cat/coproduccions

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut