La Sílvia ha enxampat el Litus i l'Eva "in fraganti"
La Sílvia ha enxampat el Litus i l'Eva "in fraganti"
Dimecres, 23 de maig, a les 15.50.

La Sílvia sorprèn el Litus i l'Eva, a "Com si fos ahir"

Demà, 23 de maig, a les 15.50, TV3 emetrà un nou capítol, el 161, de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula.

L'Eva mira d'intercedir davant d'en Jordi i la Sílvia perquè perdonin en Litus. En Jordi es mostra força dur i la Sílvia fa el mateix. L'Eva marxa dolguda, i la Sílvia té la necessitat de disculpar-se amb ella. Se'n va a veure-la a casa seva i descobreix una cosa que no li agrada gens.

En Cesc qüestiona la decisió d'en Miquel de contractar la Gemma, però ell el quadra i li diu que plegui, si no hi està a gust, ja que a la consultoria hi mana ell. L'oportunitat de venjar-se de les noies sorgeix quan, a la sortida d'elles d'una reunió amb Kormin, en Cesc reconeix la Cris, una executiva de l'empresa que va ser alumna seva d'un màster.

En Miquel no troba justes les condicions que en David posa a l'Anna i mira de reconduir el tracte, però la inconscient de l'Anna diu que ja està bé el que van acordar ells dos. Al·lucinat, en Miquel explica la situació a en Jordi i la Sílvia.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut