• La Riera - capítol 1175

  La Riera - capítol 1175

  La Maria Monclús és l'única que encara s'oposa a l'entrada de la Lídia al cercle exclusiu, i avui sabrem per què. En Joan organitza l'operatiu d'una recollida solidària de mobles per al Centre Social, que és la tapadora d'un dels negocis tèrbols d'en Fèlix a La Pineda, però la Míriam cobreix l'acció i tafaneja. La Judit vol denunciar la mestra de l'Aleix. En Pau està preocupat pel seu fill Saül i per una dona alcohòlica, i la Sònia no vol perdre'l del tot.

 • La Riera - capítol 1174

  La Riera - capítol 1174

  En Sergi continua convençut que la Maribel li va fer el salt i ella entén que ha d'explicar-li tot el que va passar. La reacció d'ell no és la més assenyada. La Judit rep una trucada i li diuen que l'Aleix ha tingut un accident a la guarderia. L'Imma i la Nora arriben a un límit perillós d'enemistat. Estan perdent el nord de mala manera. La Carme té una evident crisi existencial, i en Bernat li recomana que parli amb Mossèn Bernat.

 • La Riera - capítol 1173

  La Riera - capítol 1173

  En Lluís sondeja la família per saber què en pensen de la possibilitat que ell sigui codirector de la Fonda, i no tots reaccionen igual. Avui, la Mercè té un nou lapsus. L'Omar es debat entre l'amor per la Lídia i la dignitat com a periodista, i necessàriament ha de triar. En Pau ha acabat les obres al pis de la Sònia, però ella no es resigna a perdre'l de vista.

 • La Riera - capítol 1172

  La Riera - capítol 1172

  En Barto es presenta un altre cop a la Fonda, i la Maribel comença a amoïnar-se de debò. En Bernat s'adona que la Carme està tocant fons i s'ofereix per ajudar-la. La Lídia vol assumir més control de les obres de La Pineda i en Joan i en Fèlix tremolen pels seus negocis tèrbols. De tota manera, pràcticament els plourà una solució del cel. L'espiral de retrets entre l'Imma i la Nora comença a ser preocupant, i l'Alfred sabrà d'on van sortir els diners de l'ordinador.

 • La Riera - capítol 1171

  La Riera - capítol 1171

  La Lídia fa xantatge a l'Enguita amb la informació sobre les targetes opaques, i l'Omar s'endurà un disgust. Els pares de l'Àgata es proposen ajudar-la, però la Neus no en sap gaire, de fer de mare. La Mercè amoïna els fills amb els seus lapsus i el seu neguit per localitzar en Claudi, i ells es proposen ajudar-la.

 • La Riera - capítol 1170

  La Riera - capítol 1170

  La Mercè explica a la Carme el que ha passat. La Carme queda convençuda que ha estat traïda i exigeix a en Nandu que la posi en contacte amb en Balló. La Maria Monclús s'enfronta amb la Lídia i la repta que li trobi un sol drap brut. Qui està més exposat és l'Enguita, perquè la seva examant, i ara exsecretària, té ganes de tornar-li la pilota. En Saül es planta davant la Sònia, li explica la situació familiar d'en Pau i li exigeix que no es fiqui pel mig. I l'Imma està farta que la Nora es gasti els "seus" diners, i decideix parar-la.

 • La Riera - capítol 1169

  La Riera - capítol 1169

  La informació que la Mercè i la Carme van donar a la Milena ha estat molt útil... per a en Claudi, que ja sap on és en Balló. Abans de marxar, en Claudi esbronca sa mare per haver volgut actuar d'amagat. La Maribel es troba amb en Barto i l'amenaça, però ell troba la manera de venjar-se. La Judit i en Dani acaben fent les paus.

 • La Riera - capítol 1168

  La Riera - capítol 1168

  Amb la informació que li proporciona en Salva, la Lídia, amb més ganes que proves, intenta fer xantatge a l'Enguita i a la Maria Monclús. En Claudi no vol que en Dimas estigui a prop de l'Àgata, i decideix acompanyar la seva dona a fer-se l'ecografia, però la seva reacció no és la que s'esperava ella. La Sònia coneix el fill petit d'en Pau, l'Èric, mentre al gran, en Saül, no li fa cap gràcia la nova amiga de son pare.

 • La Riera - capítol 1167

  La Riera - capítol 1167

  La Carme i la Mercè estan decidides a trobar en Balló pel seu compte, i avui troben una pista que pot ser interessant. Després del fracàs del regal a l'Alfred, l'Imma s'endú la Nora de compres, però aquesta comença a comportar-se d'una manera inusual. Més tard o més d'hora havien de sortir els retrets entre la Judit i en Dani. La trobada d'ahir entre en Salva, la Isona i el seu fill acaba tenint conseqüències.

 • La Riera - capítol 1166

  La Riera - capítol 1166

  La Maribel, que no s'atreveix a sortir sola amb l'Elvira per por d'en Barto, s'adona que ha de resoldre el problema. La Carme, que troba molt sospitosos els moviments d'en Nandu, dedueix que el noi sap on és en Balló. La Nora va disposant dels diners de l'Imma i no sempre és una bona idea. La Isona presenta el seu fill i en Salva.

 • La Riera - capítol 1165

  La Riera - capítol 1165

  Hi ha tempesta, perquè en Sergi està convençut que la Maribel li va fer el salt, però quan sembla que tot torna al seu lloc, la Maribel rep un ensurt en forma de "regal". En Salva accepta una cita amb la Isona, i la Judit s'empipa força amb ell. Avui sabrem algunes coses més de la complicada vida d'en Pau.

 • La Riera - capítol 1164

  La Riera - capítol 1164

  En Nandu fa moviments estranys que fan pensar que alguna cosa ha de saber d'en Balló i l'Amèlia. L'endemà de l'accidentada sortida, les versions de la Tilda i la Maribel no lliguen, i en Sergi comença a veure fantasmes. La Lídia no aconsegueix que la Maria Monclús ni l'Enguita canviïn d'opinió sobre ella, i decideix utilitzar "el mètode Almeda".

 • La Riera - capítol 1163

  La Riera - capítol 1163

  La Maribel i la Tilda surten de festa, però la vetllada es complica de mala manera per culpa d'un individu bastant enganxós. En Claudi no afluixa ni quan s'assabenta que l'Àgata podia haver perdut la criatura per culpa seva. La Sònia i en Pau es van agafant confiança, i ella vol ajudar-lo.

 • La Riera - capítol 1162

  La Riera - capítol 1162

  A la vida d'en Claudi només hi ha un objectiu: trobar en Balló. La resta no compta, i qui ho està pagant és l'Àgata, a qui avui n'hi fa una de ben grossa. En Fèlix ha de fer alguna cosa per compensar el mal tràngol que la seva dona va passar amb els Flaquer. L'Alfred i la Nora sopen amb l'Elies i l'Imma. Qui més disfruta és l'Elies, i, qui menys, l'Alfred.

 • La Riera - capítol 1161
 • La Riera - capítol 1160

  La Riera - capítol 1160

  En Fèlix està disposat a protegir-se d'en Claudi i de la seva pròpia dona. A en Claudi li explica que té tantes ganes de veure mort en Balló com ell. Per fer contenta la Tere, fa una conxorxa amb en Joan Flaquer. La Sònia coneix un home, però es crea un malentès una mica incòmode. La Lídia, efectivament, confirma que ha perdut pes a les altes esferes. I l'Àgata fa el cor fort i diu a en Claudi que està embarassada...

 • La Riera - capítol 1159

  La Riera - capítol 1159

  La Judit demana ajuda a en Claudi per fer-se càrrec de l'Aleix, però ell continua obsessionat. La mare de l'Ona sap que ha de refer-se aviat pel bé del nen. L'objectiu d'en Claudi és ara en Fèlix. L'Àgata està embarassada i ni tan sols s'atreveix a dir-li al seu marit. La Lídia sospita que està perdent pes a l'alta societat i no li fa cap gràcia.

 • La Riera - capítol 1158

  La Riera - capítol 1158

  En Claudi està disposat a tot per localitzar en Balló. La seva pressió sobre la Carme i en Nandu és brutal. En Lluís pateix per l'estat de la seva mare després del lapsus d'ahir. Torna l'Imma de vacances i ve feta una nova rica. En Dani tampoc no porta gaire bé la mort de l'Ona, i perd els nervis a la feina.

 • La Riera - capítol 1157

  La Riera - capítol 1157

  La mort violenta de l'Ona a mans d'en Balló ha trastocat tothom. Sobretot en Claudi, que només espera el moment de la venjança. L'Ariadna necessita allunyar-se del poble, de la gent i fins i tot de la família. En Salva es refugia en la feina, però la Judit no aixeca el cap. La Mercè convoca un dinar familiar, però cadascú va a la seva. Ella també.

 • La Riera - capítol 1156

  La Riera - capítol 1156

  El retorn de la Cristina posa en guàrdia la Mercè, que calcula malament les seves pròpies forces: l'Elvira en perill. Els germans Guitart han decidit desfer-se de La Barra: males notícies per a en Pitu i en Lluís. En Balló està acorralat, i així és com és més perillós: està disposat a morir matant. Tothom està en perill...

Cerca vídeos del programa