• La Riera - capítol 1455
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1455

  La Menchu consola la Lídia, que li ha explicat com va matar l'Omar. Està realment tocada. En Lluís, pressionat per totes bandes ha de fer-se enrere de les seves decisions "empresarials". L'Alfred explica a la Nora que ha acceptat una oferta a Madrid. La Maria es veu obligada a engegar les obres de Can Sureda. Aparentment ha guanyat l'Avellaneda, però l'alcaldessa es guarda un as a la màniga. I avui sabrem per què es troba malament, la Susi.

 • La Riera - capítol 1454
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1454

  La Rita suplica a la Lídia que no mati l'Omar, si encara no ho ha fet. Ella, gelosa, decideix que el matarà. I amb les seves pròpies mans. Se n'hi va. Malgrat que en Sebastià no vol saber-ne res, la Maria aconsegueix que l a Bibiana i l'Àxel es trobin. I la Maribel demana ajuda a la Mercè perquè en Lluís readmeti la Tilda i la Susi.

 • La Riera - capítol 1453
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1453

  Després de rebutjar la Tilda, ara en Lluís despatxa la Susi per haver-lo delatat. La Maribel comença a afartar-se de les seves decisions. Els suports al director de la fonda van minvant. La Nora ha d'afrontar que no està per treballar a jornada completa. Està contenta perquè podrà passar més temps amb l'Alfred, però ell ho veu d'una manera diferent. La Candela i en Bruno s'estan buscant i és evident que s'han de trobar.

 • La Riera - capítol 1452
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1452

  Per la policia, en Lluís és el principal sospitós. I la família no fa pinya amb ell, precisament. La Mercè s'adona que la Lídia li està agafant avantatge amb el tema de l'Adrià. La Rebeca està dolguda amb en Sergi per la coartada falsa que va proporcionar a en Lluís. La Maria ha d'explicar a la Bibiana que l'Àxel és germà seu. Amb els problemes que té i avui l'han de proclamar alcaldessa. No sap si podrà amb tot. La Candela i en Bruno comparteixen secrets... i potser alguna cosa més.

 • La Riera - capítol 1451
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1451

  La trucada de la Susi a la policia no era tan "anònima" com ella es pensava. Comencen les conseqüències per a tots els implicats. La confessió de l'Àxel a la Maria desencadena un bon terrabastall. Com reaccionaran, els implicats? Avui torna la Tilda i es troba un panorama desolador. També per a ella. I la guerra entre la Lídia i la Mercè no ha fet res més que començar.

 • La Riera - capítol 1450
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1450

  Amb la Bibiana absolutament perduda, hi ha algú que li pot proporcionar una coartada: l'Àxel. Però per què? Avui es veurà obligat a explicar el que amaga. El que està a punt de rebre és en Lluís, perquè a la Susi li costa callar tot el que sap. La Maribel i en Quiroga tornen a quedar, confiant que aquest cop no hi haurà imprevistos. La Menchu soluciona el problema de la Lídia amb en Borràs i també aconsegueix que la seva amiga li faci cas en un tema molt delicat: l'Omar. I en Lluís demana a en Nil que inverteixi en l'hotel.

 • La Riera - capítol 1449
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1449

  Hi ha un testimoni que podria declarar en contra de la Lídia i enviar-la a la presó pels seus delictes econòmics. Ella li demana que no ho faci, però ell vol alguna cosa a canvi. La Mercè entén que va estar desafortunada amb en Robert i vol fer-se perdonar. El concurs gastronòmic brinda a l'Imma i la Maribel l'ocasió de reconciliar-se. I a la mateixa Maribel i en Sergi, l'oportunitat de normalitzar la relació. I la Rebeca i en Sergi comencen a intimar, tot i que juguen amb foc per culpa de la investigació en curs.

 • La Riera - capítol 1448
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1448

  Es prepara un concurs gastronòmic en què en Sergi i la Maribel, que ara ja tenien més bona relació, poden convertir-se en competidors. La Carme, que es compadeix de la Mercè, a qui la Lídia ha amenaçat de no deixar-li veure més l'Adrià, vol influir positivament en la seva cunyada. A la Menchu no li fa cap mena de gràcia. El fill de la Bibiana no vol anar a classe perquè els nens malparlen de la seva mare. Avui hi ha novetats.

 • La Riera - capítol 1447
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1447

  S'obre el testament d'en Claudi. En Lluís, indignat i la Lídia, rabiosa. La Mercè gaudeix d'allò més. La Maribel i en Quiroga concerten una cita. Sembla que tot ha d'anar bé, però mai se sap. La Rebeca fa saber a la Maria que ella també és una possible sospitosa, tot i que la Bibiana ho té fatal. Això fa créixer els problemes a l'Ajuntament.

 • La Riera - capítol 1446
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1446

  Els Mossos escorcollen el pis de la Maria. Quan trobin les fotos, la seva filla estarà bastant perduda. En Sergi s'enfronta amb la Mireia per la Bibiana. La noia defensa la seva amiga. En Bruno i en Marçal no es treuen del cap l'Emili i la Susi, respectivament. La Candela s'uneix al trio dels abandonats. Com que la inspectora no vol donar-li informació sobre el cas, en Sergi "ataca" per un altre costat.

 • La Riera - capítol 1445
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1445

  En Sergi no s'acaba que la policia es presentés a l'enterrament i s'endugués la Bibiana. Vol saber què hi té a veure, ella, amb la mort d'en Claudi, i decideix pressionar-la. Serà un mal dia per a la noia. La seva coartada s'ensorra. La Maribel, tocada per haver-se embolicat amb en Sergi, i en Quiroga, que no ha paït l'incendi del prostíbul, estan a punt d'anul·lar el sopar pendent. La Susi i la Candela es fiquen pel mig. La Patrícia es mostra comprensiva amb la Mercè i en Robert, però la Mercè cometrà un error.

 • La Riera - capítol 1444
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1444

  En Sergi i la Maribel han passat la nit junts. Ara n'han d'afrontar les conseqüències, i sembla que ho tenen molt clar tots dos. La prostituta que va fer xantatge a l'Emili exigeix una compensació perquè en Pastrana ha tancat el prostíbul. L'Emili diu a en Quiroga que se n'ocupa ell. La Maria sap que té recursos per accedir a l'alcaldia de Sant Climent i els farà servir.

 • La Riera - capítol 1443
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1443

  Tractant-se d'en Claudi, no podia ser un funeral normal. La Carme no es veu amb cor de donar el condol a la Mercè. D'alguna manera, entén que s'ha fet justícia. La policia s'hi presenta per interrogar la Bibiana. Han trobat trucades d'ella a en Claudi. La família intentarà fer pinya després de la tragèdia. I en Sergi demana a la Maribel que l'acompanyi a airejar-se...

 • La Riera - capítol 1442
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1442

  Tot i que té l'esperança que podrà gestionar l'herència de l'Adrià, la Lídia està feta una fúria perquè ha sabut, per la policia, que l'Omar ha donat senyals de vida. Se'n va al lloc on està retingut el periodista i els amenaça a tots, als segrestadors i a ell. En Pastrana, collat per l'Avellaneda, es gira en contra de la Maria, que, no obstant, conserva el suport d'en Ruyra. En Sergi segueix mig interferint en la investigació, Avui hi ha novetats importants, concretament al mòbil d'en Claudi. I en Lluís té pressa perquè s'obri el testament del seu germà.

 • La Riera - capítol 1441
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1441

  La Judit i en Nil arriben a Sant Climent, però fan tard. Tothom està bastant en fora de joc, però en Lluís es veu especialment preocupat. En Sergi s'entesta a descobrir qui ha mort el seu germà. La Mercè ha perdut les ganes de viure. En Quiroga i la Susi se senten totalment en fals pel tema de la pistola. La Lídia no sap com explicar al seu fill Adrià el que ha passat. La Maria té un nou motiu per esbroncar la Bibiana. I l'Emili insta en Pastrana, l'alcalde accidental, a firmar els contractes pendents.

 • La Riera - capítol 1440
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1440

  L'Ània, agradablement sorpresa perquè en Lluís ha acceptat els diners d'en Claudi, s'hi vol casar. Demà és el dia de l'operació. En Claudi, que està molt espantat, rep el suport de la Judit i d'en Nil, que li diuen que seran al seu costat quan es desperti. També demana a la Rebeca que descarti la Joana com a sospitosa. Finalment, se'n va a casa de la seva mare. Està molt cansat...

 • La Riera - capítol 1439
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1439

  Coneixerem en quines condicions malviu l'Omar el seu captiveri. Avui, però, aconsegueix donar senyals de vida. L'Emili és incapaç d'acceptar els seus sentiments i en Bruno, que n'està enamorat, ho porta molt malament. La Mercè no està disposada a permetre que la Lídia l'aparti de l'Adrià. El nen només vol veure el seu pare. Avui ho farà.

 • La Riera - capítol 1438
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1438

  En Claudi, efectivament, ha canviat. Vol fer les coses bé. Hi ha qui se sorprèn en positiu, com en Lluís, o qui ho fa en negatiu, com l'Emili, i qui es mostra totalment indiferent, com la Bibiana. En Sergi, gelós de la relació professional que hi ha entre l'Àxel i la Maribel, es queixa a la noia perquè no ha estat al seu costat arran de l'atemptat contra el seu germà. En Quiroga ha acceptat la invitació de la Maribel i apareix per la fonda. S'entenen bé, sembla.

 • La Riera - capítol 1437
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1437

  Hi ha un metge que està disposat a operar en Claudi per extreure-li la bala. Difícil decisió. En Claudi, que sembla un altre, vol parlar amb en Lluís. Els Flaquer i els Torres tornen a intentar l'intercanvi de parelles, però amb ells sempre passen coses. Un reportatge sobre la cuina de Can Riera proporciona a la Maribel una excel·lent oportunitat de reconciliar-se amb l'equip, però no tots s'hi posen a favor.

 • La Riera - capítol 1436
  Veure vídeo