• La Riera - capítol 1212
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1212

  L'Omar es desespera perquè l'inspector Roca no avança en la investigació. Avui sabrem per què. L'Imma no sap què ha de fer amb l'Uri i es confessa amb la Maribel. Els Flaquer i els Muntaner s'embranquen en una altra competició poca-solta. Ara, per una taula a Can Riera. La Lídia es desespera cada cop que es veu les ferides.

 • La Riera - capítol 1211
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1211

  La Mercè està acaparant l'interès dels mitjans de comunicació i descuida la teràpia, cosa que amoïna en Sergi. L'Omar segueix la pista de les carreres clandestines com a causa de l'accident de la Lídia. La Míriam pateix per en Joan, ara també amenaçat per en Medina. L'Alfred s'ofereix per fer classes d'anglès al centre social. I l'Àgata torna a coincidir amb en Claudi i s'adona que res no ha canviat.

 • La Riera - capítol 1210
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1210

  En comptes de disfrutar el premi, a la cuina de Can Riera el pateixen. Sort que en Casellas passava per allà. En Marçal, que s'ho va passar més bé que no pas la Patrícia, vol repetir. La Lídia és molt mala pacient, i l'Omar és qui ho paga, perquè ella continua culpant la Maria Monclús.

 • La Riera - capítol 1209
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1209

  Sabrem quina és la sorprenent i inesperada notícia que va rebre en Sergi ahir. Es tracta d'un fet que pot canviar moltes vides. Cadascú reacciona a la seva manera...

 • La Riera - capítol 1208
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1208

  L'Amèlia no millora, la Carme es desespera, i en Claudi acaba entenent que a la nena l'ha de veure un metge. En Sergi s'assabenta que en Berenguer anava darrere de la Maribel, i no sap com agafar-s'ho. Els Flaquer troben la manera d'ajudar en Joan. Ell i la Míriam estan a punt de reconèixer els seus sentiments.

 • La Riera - capítol 1207
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1207

  La situació entre la Judit i en Dani és massa tensa, i en Dani fa un pas cap al costat. Prou li costa a en Lluís convèncer la Mercè perquè es prengui la medicació, perquè aparegui en Claudi i aconselli a la mare que ho deixi estar. La Jèssica descobreix que "l'amic" de l'Uri és l'Imma, i els fets es precipiten. La Sònia està disposada a acostar-se a en Saül, però el noi és difícil. En Joan, ple de remordiments, està disposat a entregar-se.

 • La Riera - capítol 1206
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1206

  L'Amèlia està malalta, en Claudi no vol dur-la a l'hospital, i la Carme està disposada a arriscar-se per la seva neboda. L'Omar porta l'Adrià a l'hospital, i en nen s'impressiona quan veu la Lídia, i el periodista demana ajuda a en Claudi. L'Adam va una mica desbordat a la redacció i proposa trucar a en Dani. La Judit vol i dol. En Medina es planta davant d'en Joan amb la intenció de tapar tot el que fa referència a l'accident.

 • La Riera - capítol 1205
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1205

  La Lídia està ingressada. Tot i que està fora de perill, està greu. A més, ja ha decidit qui té la culpa de l'accident. S'equivoca. El culpable és un altre i el coneixem bé. L'atracció mútua que senten en Dani i la Judit, comença a ser una mica incòmoda per a tots dos. En Saül sabrà que en Pau i la Sònia són parella, i no li farà cap gràcia. La medicació de la Mercè la deixa bastant aixafada, i ella n'és conscient.

 • La Riera - capítol 1204
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1204

  La Maria Monclús sorprèn els seus companys de cercle acceptant l'ingrés de la Lídia, que se sent triomfadora, però el destí pot ser molt cruel, fins i tot amb ella. La Bea, fent-se la innocent, demana a la Mercè que retiri la denúncia, però la Mercè ja no es deixa enredar. Ha decidit deixar-se ajudar. L'Àgata es replanteja el tema del consultori. En Joan participa en una cursa il·legal. Hi ha un accident. I és greu...

 • La Riera - capítol 1203
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1203

  L'Amèlia està malalta, en Claudi convoca la Carme, i ella creu que podrà aprofitar l'absència d'ell per emportar-se la nena. L'Àgata, la Judit i la Lídia seran conscients que no poden comptar amb en Claudi per a res. En Joan no rep cap suport, ni de la Míriam ni dels seus pares, i decideix participar en les carreres il·legals que organitza en Medina. I tindrem notícies d'en Balló.

 • La Riera - capítol 1202
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1202

  La Maribel ha de decidir si accepta la proposició d'en Berenguer. Han entrat a robar a casa de la Mercè. Tot apunta a la Bea. En Claudi deixa l'Amèlia amb la Carme per anar a veure la seva mare. La Sònia i en Pau aconsegueixen, per fi, quedar-se sols, però la Fanny és massa llesta perquè li amaguin coses.

 • La Riera - capítol 1201
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1201

  La Judit vol que l'Objectiu Digital recuperi el prestigi perdut. Tots es posen a treballar en la mateixa direcció, menys la Lídia, que per pura venjança, està a punt de provocar una desgràcia. En Joan Flaquer vol que la Míriam l'ajudi a desemmascarar en Fèlix. En Berenguer està seriosament penjat de la Maribel, i la noia vol i dol.

 • La Riera - capítol 1200
  Veure vídeo
 • La Riera - capítol 1199
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1199

  La Patrícia i la Maribel porten la seva rivalitat fins a les classes de kickbòxing. La tensió ja és insuportable. En Marçal intercedeix per son pare davant de la Tere. L'Uri aconsegueix animar l'Imma, però no li ha explicat tot. En Nandu veu la Carme molt nerviosa i vol parlar amb en Claudi. Ell haurà de fer-se respectar...

 • La Riera - capítol 1198
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1198

  En Claudi truca a la Carme. El que ella descobreix la deixa feta pols. En Pau ha aconseguit un pis social, però la Sònia no vol que se'n vagi de casa seva. Apareix l'Uri, l'amic de l'Imma. Ve a animar-la. En Joan es vol venjar d'en Fèlix, però no té prou armes.

 • La Riera - capítol 1197
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1197

  La Lídia troba la manera de salvar La Pineda sense que ni ella ni en Fèlix en surtin esquitxats, però algú ha de pagar. D'altra banda, la Tere dubta de la versió oficial. L'Àgata fa veure a la Judit que entre ella i en Dani sorgeix alguna cosa, però ella ho nega. I mentre la Mercè acaba sent conscient que no està bé, en Claudi torna a Sant Climent... i no ve sol.

 • La Riera - capítol 1196
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1196

  Surten a la llum els tripijocs d'en Fèlix a La Pineda, i la Lídia no guanya per a enfrontaments. En molt poc temps, la pilota es fa massa grossa. Arriba el moment de plantejar-li a la Mercè que necessita ajuda psiquiàtrica. A la cuina no saben què fer per animar l'Imma, que no aixeca cap.

 • La Riera - capítol 1195
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1195

  Comença una guerra soterrada entre la Maribel i la Patrícia per culpa de la gelosia de l'aprenent. La Bea n'hi fa una altra a la Mercè sense que la Rita pugui evitar-ho. La Judit troba la manera de tenir en Dani més al seu costat.

 • La Riera - capítol 1194
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1194

  L'Omar aconsegueix una important exclusiva sobre irregularitats a l'Ajuntament, però peca de precipitació. L'Imma, amb tot el que ha descobert, queda amb l'Esther, que ja no resulta tan prepotent. La Patrícia, a la desesperada, tira els trastos a en Berenguer, però ni s'imagina la sorpresa que s'endurà. La Mercè i la Rita s'acaben enganxant per culpa de la Bea.

 • La Riera - capítol 1193
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1193

  L'Ernest ha de triar entre claudicar per les pressions familiars i fer el que realment li ve de gust. L'Àgata dóna un consell a l'Adam que millorarà la seva vida sexual, i d'aquí sorgeix una idea una mica esbojarrada a l'Objectiu Digital. La Maribel i els companys estan decidits a donar un cop de mà definitiu a la Patrícia perquè es lligui en Berenguer. La Mercè i la Carme són dues dones derrotades.

Cerca vídeos del programa