• La Riera - capítol 1344
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1344

  En Nil arriba a Sant Climent. Torna molt canviat i amb retrets per a tothom. Està convençut que porta la llavor del mal dintre seu i en fa responsables en Claudi, la Judit i la Mercè. I s'enfronta amb tots ells. L'Ernest i l'Àgata han arribat a un punt límit. La pressió d'en Claudi podria ser definitiva per acabar amb la seva relació. En Sergi i la Maribel semblen una parella trencada del tot, però la reaparició de la Cristina, que ara sap que en Sergi va encobrir la Mercè fa un any, podria provocar encara més maldecaps. I la Lídia, que no ha superat l'absència de l'Omar, decideix jugar-s'ho tot a una carta i no té cap mena de mania a provocar una tragèdia. I sabrem qui ha guanyat les eleccions municipals, esclar.

 • La Riera - capítol 1343
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1343

  Ha pagat un preu molt alt, però en Claudi ja és fora de perill. La Lídia ha fet la seva part de la feina. En qualsevol cas, els retrets no triguen a arribar. De la Judit, de la Mercè... La Lídia ho té absolutament tot, menys l'Omar. I vol tenir-lo. La crisi de la parella Àgata-Ernest es va fent més evident cada dia que passa. En Pasqual convenç la Mireia perquè faci les paus amb els seus pares. Fan un sopar familiar, amb sorpresa final.

 • La Riera - capítol 1342
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1342

  En Sergi sent que va ser injust amb la Cristina i vol arreglar les coses. En fa culpable de tot la Mercè... i l'hi diu. Avui veurem les reaccions de la gent a la relació Carme-Gaillart. La Maribel continua rebent pressions i ja no pot més. L'Uri demostra a l'Imma que ha canviat... per millorar?

 • La Riera - capítol 1341
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1341

  La policia ha trobat l'indigent desaparegut. En Salva està realment terroritzat, i en Claudi s'adona que ha de posar en marxa un pla definitiu. La Maribel està pressionada pels Flaquer, per en Domènec i per Worldmeals. L'Imma i l'Uri tornen a quedar i alguna cosa ha canviat respecte a fa mesos. En Lluís dóna suport a en Sergi en aquestes hores baixes. I la Nora es posa a plorar sense cap motiu... aparent.

 • La Riera - capítol 1340
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1340

  En Claudi gaudeix veient que l'Ernest s'ha quedat sense res "gràcies" a ell. I el pitjor és que a l'Ernest la situació l'està afectant en tots els sentits. En Gaillart i la Carme no donen senyals de vida. Amb la Maribel a l'atur, hi ha qui no perd el temps per obtenir els seus serveis.

 • La Riera - capítol 1339
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1339

  La Lídia ja ha proporcionat a l'Omar tot el material necessari per ensorrar-lo del tot, però no en té prou. Vol fer-li mal de debò. La Míriam torna a l'"Objectiu", i en Dani descobreix com es paguen les factures i els sous. L'Ernest comença a treballar a la cuina. Farà de subxef, i de seguida s'adona que serà una vida dura. Per a ell i per a l'Àgata. En Salva explica a la Mercè que l'Ona escrivia a en Nil, i li dóna l'adreça. La Mercè està decidida a contactar amb el seu nét.

 • La Riera - capítol 1338
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1338

  La Mercè és conscient que en Claudi li està posant pals a les rodes a l'Ernest i s'empesca una sortida a la situació del seu fill. L'Àgata també el defensa davant d'un Claudi desbocat. La Lídia no se'n pot estar, de refregar-li per la cara a la Rita que està treballant amb l'Omar, però la Rita no es deixa impressionar. L'Uri no és el mateix home amb qui va trencar l'Imma, i això tampoc no li està bé.

 • La Riera - capítol 1337
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1337

  La Maribel ha arribat a un punt sense retorn i només hi ha una solució. L'Imma descobreix que el seu ex, l'Uri, és a la mateixa pàgina de contactes que ella, i decideix enviar-li un missatge. La Míriam decideix posar a prova l'"Objectiu digital", i li dóna a la Judit un article que perjudica un dels anunciants. En Pasqual ha de decidir si accepta l'ajuda de l'Albert Flaquer. Mentre que en Jonàs intenta fer servir els mètodes d'en Claudi, aquest es dedica a fer política populista.

 • La Riera - capítol 1336
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1336

  En Claudi intenta subornar extreballadors d'en Jonàs perquè sabotegin la campanya de l'alcalde. La Lídia va fent parlar l'Enguita, que li explica tot el que vol saber. La Mercè pateix pel que està passant amb els seus fills i en parla amb el psicòleg, però després ho explica a en Claudi. L'Albert s'adona que ha de fer alguna cosa per no separar la Mireia i en Pasqual. I la Míriam sabrà que l'Omar té tractes amb la Lídia.

 • La Riera - capítol 1335
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1335

  Què va passar, exactament, a casa d'en Salva, amb el gas? Hi ha qui ho té molt clar. L'Ernest ha de trobar feina a Sant Climent, però no serà fàcil ni l'hi posaran fàcil. L'"Objectiu digital" obre un despatx nou i l'Omar demana que es contracti un periodista. La Mireia torna a treballar seriosament al restaurant i en Pasqual se sent malament perquè continua a l'atur. Però té una idea.

 • La Riera - capítol 1334
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1334

  En Claudi s'enfronta amb l'Àgata i l'amenaça de prendre-li la custòdia de la Miranda. La Maria es riu d'ell quan el veu enfonsar-se sol. La Lídia ofereix la seva ajuda a l'Omar per ensorrar plegats l'Enguita. Hi ha una evident doble intenció, i la Rita n'és conscient. Després de comprovar que pot confiar en la Tània, en Pau i la Sònia descobreixen una nova vida de parella, ara que estan sols. I la Míriam i en Gaillart presenten el conte que han fet a mitges.

 • La Riera - capítol 1333
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1333

  A en Claudi no li agrada l'article de l'"Objectiu digital" i els retira el suport econòmic. La Lídia ha confirmat que l'Enguita l'està estafant i decideix que l'hi ha de fer pagar. La Mercè considera inacceptable haver hagut de renunciar a la Fira Gastronòmica per culpa de les desavinences entre la Maribel i en Sergi. L'Imma decideix jugar amb la Nora, ara que sap la veritat.

 • La Riera - capítol 1332
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1332

  L'Ernest assegura a en Claudi que se n'anirà amb l'Àgata, mentre que en Salva l'està posant en perill per culpa de les seves pors. Massa forats per tapar. En Sergi i la Maribel són incapaços de posar-se d'acord amb el menú per a la Fira Gastronòmica. Arriba el moment de decidir què passa amb l'Èric i la Fanny. En Saül ho té clar.

 • La Riera - capítol 1331
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1331

  En Claudi exigeix a la Judit que publiqui un article que perjudiqui l'actual alcalde, però ella i l'Omar volen contrastar la informació. La Tània vol recuperar els seus fills, però la Sònia no hi veu cap bona intenció. L'Imma cada cop s'acosta més a la veritat, i la Tilda ja no pot més. En Gaillart ha aconseguit que la Míriam aixequi el cap.

 • La Riera - capítol 1330
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1330

  En Salva rep la visita gens amistosa del vidu de la metgessa assassinada per en Balló, i no se li acut res més que anar a explicar-l'hi a en Claudi. En Lluís encarrega uns plats per a la Fira Gastronòmica a en Sergi i la Maribel, però les circumstàncies no són les millors. La Lídia, tocada pel que li va dir l'Omar, vol posar a prova l'Enguita. En Gaillart té una iniciativa que pot ajudar la Míriam a remuntar.

 • La Riera - capítol 1329
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1329

  La Maribel i en Sergi són conscients que no poden viure sota el mateix sostre. Ell no és capaç de perdonar-la. En Pau es troba entre l'espasa i la paret. La Sònia li exigeix que triï. I ell tria. Al final, i de retruc, resulta que la mentida de la Nora aportarà una mica d'alegria sexual a algunes parelles.

 • La Riera - capítol 1328
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1328

  En Claudi ja sap que l'Ernest i l'Àgata estan embolicats i reacciona amb una violència esfereïdora. Com que l'Imma colla cada cop més en "David", la Nora comença a estar desbordada. El cas és que descobreix coses... curioses. La Sònia comença a tenir clar que perilla la relació amb en Pau. La Tània va de debò.

 • La Riera - capítol 1327
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1327

  En Claudi es fa el fatxenda davant de la Maria, però ella es guarda un as a la màniga i pot utilitzar-lo en qualsevol moment. En Ricard es fica enmig de la Maribel i en Sergi amb tota la bona voluntat, però n'acaba sortint escaldat. La ciberhistòria de l'Imma i en "David" es va complicant de mala manera. L'Omar s'assabenta que l'Enguita està movent diners de la Lídia i es posa a investigar. La Míriam descobreix qui és en Gaillart.

 • La Riera - capítol 1326
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1326

  Per si no n'hi havia prou amb el Claudi, la Lídia dóna l'estocada definitiva a la Maria. La de la por. En Pau està fet un garbuix de sentiments, en Saül vol refer la família, i la Sònia s'adona que passa alguna cosa estranya. En Joan acusa en Gaillart d'estar fent negoci al centre social. En Ricard vol aconseguir que la Maribel i en Sergi facin les paus, però no serà fàcil.

 • La Riera - capítol 1325
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1325

  La Maria Monclús serà del tot conscient que en Claudi l'està enganyant, i que és a la llista només per interès. Arriba un home al Centre Social. Es diu Gaillart i fa un retrat a la Míriam i un altre a la Rita. No els hi vol cobrar, però elles hi insisteixen. La Lola troba a faltar en Jota, i a la Griselda li sap greu haver-los separat. Un patró de la Fundació fa negocis amb l'Enguita i comet la imprudència d'explicar-ho.