• La Riera - capítol 1061

  La Riera - capítol 1061

  La Cristina prova ara la tàctica d'enfrontar la Maribel amb el seu equip. La guerra es va fent més crua. La Lucía s'adona que amb en Martí només obtindrà una cosa, i no en té prou, així que es fa trobadissa amb en Tito. Mentre la Gràcia se sent completament en fals, la família Guitart continua fent torns al costat d'en Lluís i els retrets no afluixen, però avui hi haurà canvis importants. La Judit troba la Lídia feta pols i es proposa fer tornar l'Omar. I la Nora demana perdó a en Dani per voler utilitzar-lo.

 • La Riera - capítol 1060

  La Riera - capítol 1060

  La Gràcia explica a la Gemma que en Lluís està en coma per culpa de la pallissa. La reacció de la nena la posa clarament en evidència. La Lucía no està satisfeta amb la relació que té amb en Martí. Ella vol alguna cosa més que sexe. La "venjança" de l'Àgata comença a fer efecte. L'Imma ha d'enfrontar-se al fet que la Bet vol ser independent.

 • La Riera - capítol 1059
 • La Riera - capítol 1058

  La Riera - capítol 1058

  La Mercè humilia en Lluís oferint-li diners perquè marxi de Sant Climent, però això no és el pitjor que li passarà. La Bet ha marxat de casa i l'Imma pateix. Algú se sent culpable d'estar enganyant-la, però almenys la nena està bé. La Maribel descobreix els plans de la Nora que impliquen en Dani. En Claudi i l'Àgata tornen del viatge de noces i coincideixen amb un vell client d'ella a qui en Claudi va "avisar" de la infecció de la noia.

 • La Riera - capítol 1057

  La Riera - capítol 1057

  La Cristina aprofita un moment de debilitat de la Mercè per moure astutament els seus peons al tauler de Can Riera. En Lluís està rebent per totes bandes i només troba el suport de la Irene. L'Imma descobreix que darrere dels relats que publica l'"Objectiu Digital" hi ha la Bet. Els problemes d'en Tito no fan res més que agreujar-se i les solucions que hi troba són un desastre.

 • La Riera - capítol 1056

  La Riera - capítol 1056

  L'Omar diu a la Judit que se'n va de viatge amb la Lídia... però no en té cap ganes. La Nora comença la recerca del pare ideal per al seu fill. En Balló comença a espavilar-se per tal de refer la seva vida, però potser no està gaire encertat triant. La Mercè vol esvair els seus dubtes respecte a en Lluís, però potser no apunta en la bona direcció.

 • La Riera - capítol 1055

  La Riera - capítol 1055

  En Lluís no suporta la seva situació i pren una decisió que no deixa de ser un arma de doble tall. La Cristina ha aconseguit sembrar la mala llavor, però encara no en té prou. En Tito es fa el dur amb la Lucía, però les coses mai no són senzilles. La Sònia descobreix una vessant desconeguda de l'Oleguer. I els Flaquer es veuen obligats a compartir les seves pors amb la Mireia.

 • La Riera - capítol 1054

  La Riera - capítol 1054

  L'Omar està rabiós contra la Lídia després de saber el que li ha fet a la Míriam, però ella sempre té un pla B. O això és el que es pensa. La Cristina no suporta que la Maribel presumeixi de felicitat amb en Sergi i decideix embolicar la troca de la pitjor manera possible. L'Albert Flaquer comença a sospitar que no ha estat una bona idea associar-se amb en Fèlix. I l'Oleguer no vol que la Sònia es quedi només amb el pitjor d'ell.

 • La Riera - capítol 1053

  La Riera - capítol 1053

  Avui és el dia del casament d'en Claudi i l'Àgata. Naturalment, no podia ser un casament convencional. D'entrada, la núvia no arriba, i no és un retard normal. I això no és el més gros. L'Albert al·lucina quan descobreix que en Fèlix ha convençut el propietari del local que volien en Marçal i la Mireia. L'Omar es disculpa amb la Míriam, però comet l'error fatal de dir a la Lídia que es va embolicar amb ella.

 • La Riera - capítol 1052

  La Riera - capítol 1052

  La Cristina té una altra iniciativa que suposaria fastiguejar la tarda a la Maribel. Ella s'hi nega i la Cristina va a plorar a la Mercè. La Mireia i en Marçal han trobat el local perfecte, però el propietari, amic de l'Albert, no el vol llogar. L'Albert s'ofereix a solucionar-ho. L'Ona demana a l'Omar que no jugui amb la Míriam. I en Lluís s'endurà avui dues noves clatellades. Una d'en Claudi i una de sa mare.

 • La Riera - capítol 1051

  La Riera - capítol 1051

  Malgrat que en Balló es mostra tranquil, en Fèlix creu que han de motivar l'Oleguer perquè no els faci la guitza. A això s'hi han d'afegir els remordiments de la Sònia. Tot plegat, mal dia per al jutge. La Lucía es debat entre la passió amb en Martí i els sentiments que conserva cap a en Tito. La Gemma té avui la primera sessió de teràpia i a la Fonda arriben els rumors sobre en Lluís. I la Nora va prenent decisions pel que fa a la maternitat.

 • La Riera - capítol 1050

  La Riera - capítol 1050

  Tot i anar sempre de "tipus dur", en Tito està fet pols d'ençà que va tallar amb la Lucía. Ella se n'assabenta. L'Omar se sent sol i s'acosta a la Míriam buscant una amiga, però la noia ho malinterpreta. La Nora agafa a coll l'Elvira i alguna cosa es desperta dins d'ella. L'Òscar critica els contes de la Bet a l'"Objectiu digital", sense saber que són seus. La noia li tornarà la pilota.

 • La Riera - capítol 1049
 • La Riera - capítol 1048

  La Riera - capítol 1048

  A en Claudi li falta temps per anar a explicar a l'Omar els fets del dia abans i aconsegueix que hi hagi un bon terrabastall a casa de la seva ex. La Judit anuncia que publicaran la informació que compromet en Balló, però avisa l'equip que han d'estar preparats per a possibles represàlies. La Gemma està cada cop més en fals. Va aguantant el tipus, però la pressió va creixent. La Maribel és conscient que la Cristina es va guanyant la gent de Can Riera i passa al contraatac.

 • La Riera - capítol 1047

  La Riera - capítol 1047

  La Lídia no pot evitar ser com és i se sent "obligada" a tornar-li la infidelitat a l'Omar, però fa una molt mala elecció. I per acabar-ho d'adobar, se n'assabenta qui menys se n'havia d'assabentar. La Sònia decideix no anar contra l'Oleguer. Per amor. A la Judit li costa entendre-ho. Avui coneixerem els plans de la Tilda i l'Imma per consolar la Nora.

 • La Riera - capítol 1046

  La Riera - capítol 1046

  La Càrol i la Irene sabran quina és l'acusació que pesa sobre en Lluís. Ara cal saber quina serà la seva reacció. L'Albert i en Fèlix discuteixen sobre els percentatges del negoci de cadascun dels seus fills, perquè tots dos en volen el control. La Cristina aprofita una badada de la Mercè per fer punts a la Fonda. L'Omar es comporta amb brusquedat amb la Míriam, la noia queda tocada i l'Ona ho veu...

 • La Riera - capítol 1045

  La Riera - capítol 1045

  La Lídia ha arribat a un punt en què l'Omar ja no aguanta més i necessita aire fresc. El problema és que potser no tria la millor de les opcions. La Mireia ha de convèncer els seus pares perquè inverteixin en el projecte de restaurant que vol engegar amb en Marçal. La Carme vol animar en Balló i intenta que recuperi una antiga afició: els castells. La Nora s'endurà un disgust que farà que la seva vida faci un tomb important.

 • La Riera - capítol 1044

  La Riera - capítol 1044

  La Cristina ha portat un equip de gravació a la cuina i en ple servei. A la Maribel no li fa cap mena de gràcia. En Balló vol fer un últim intent de reconciliació amb en Nandu i la Carme vol ajudar-lo. En Dani fa tots els esforços per integrar-se en el món de l'Ona, però encara queden massa records, i no tots agradables. I avui és el dia en què en Claudi ha de demanar formalment la mà de l'Àgata als seus pares.

 • La Riera - capítol 1043

  La Riera - capítol 1043

  En Sergi vol impedir la marxa de la Cristina i l'Elvira, però el problema és que tot depèn de la Maribel! La Carme es penedeix d'haver encarregat la pallissa a son germà. Vol evitar-ho, però potser és massa tard. L'Àgata no està segura de res i necessita prendre una decisió, però quina? En Tito no porta gens bé les banyes i és conscient que en Martí encara no ha rebut. Així que decideix que avui rebrà.

 • La Riera - capítol 1042

  La Riera - capítol 1042

  En Lluís descobreix que el rumor sobre els abusos es va fent més i més gros, i ell està completament sol. L'Oleguer es defensa davant de la Judit, que continua investigant-lo, però potser no ho té tot tan ben lligat com es pensa. La Mireia es cola definitivament entre en Charlie i en Marçal. I la Lídia és incapaç d'entendre que ha de deixar espai a l'Omar i que pot acabar pagant molt cara la seva obsessió.