• La Riera - capítol 1020

  La Riera - capítol 1020

  La Mercè ha aconseguit reunir tots els asos en una sola mà, i en Balló està a punt de perdre-ho tot. La Nora ha reaccionat davant del canvi de comportament de l'Alfred, però necessitarà una feina si es vol quedar al poble. La Gemma ha enganyat la Gràcia amb els estudis i la mare la castiga sense classes de piano. Ni ella ni en Lluís acaben de trobar-ho just. La Carme retreu a la Mercè que l'hagi utilitzat en benefici propi.

 • La Riera - capítol 1019

  La Riera - capítol 1019

  Potser no deia cap bestiesa, la Tilda, quan aconsellava la Nora que no marxés amb l'Alfred. No ho sap pas tot, d'ell. En Balló aconsegueix neutralitzar la pressió de la Mercè, però sempre queda algun serrell... Després de publicar la notícia en què s'inculpava l'alcalde, a l'Objectiu Digital s'enduran una sorpresa desagradable... que no els deixa en gaire bon lloc.

 • La Riera - capítol 1018

  La Riera - capítol 1018

  A la redacció han trobat proves que l'alcalde va mentir sobre la seva relació amb l'Olívia. Ara han de decidir si ho fan públic o no. La Mercè descobreix que en Balló va tenir una aventura amb en Bruno i decideix utilitzar-ho per enverinar el seu matrimoni amb en Nandu. L'Albert fa el pas definitiu per reconciliar-se amb la Fàtima, però la Núria i en Ricard són més durs de pelar.

 • La Riera - capítol 1017

  La Riera - capítol 1017

  S'acosta el moment i la Nora ha de decidir si se'n va a Londres amb l'Alfred i en Cesc. La Tilda no ho veu clar, però la Nora la considera part interessada. L'Ariadna té un parell de problemes grossos: en Lluís i l'àvia. I no acaba de saber com gestionar-los. La Mercè sabrà, per la Carme, que en Balló ha posat totes les propietats a nom d'en Nandu i haurà de canviar de tàctica. Coneixem el nou "stagiaire", en Marçal, que resulta que és fill d'un "amic" d'en Balló.

 • La Riera - capítol 1016

  La Riera - capítol 1016

  L'Omar i la Lídia s'assabenten que en Molina és mort. Només pot ser cosa d'en Leo. Cal neutralitzar-lo com sigui. La Judit ha de decidir si serveix de coartada per a en Blai. És una decisió difícil i arriscada. Ha vingut l'Ariadna a passar les festes. Se'n va anar deixant alguns fronts oberts i ara torna i es troba moltes novetats: el pare canviat, la mare amb nòvio nou, en Lluís a La Barra...

 • La Riera - capítol 1015

  La Riera - capítol 1015

  La Mercè sap tota la veritat de l'accident. Ara cal veure quin serà el seu pròxim pas, perquè hi ha massa gent implicada. Els Mossos han trobat el cadàver d'en Roland. En Blai ha de pensar de pressa. Reapareix en Leo, decidit a fer "justícia". Hi ha molta gent en perill: la Lídia, l'Omar, en Molina...

 • La Riera - capítol 1014

  La Riera - capítol 1014

  La Lídia s'adona que li serà del tot impossible mantenir la doble vida que porta. Ha arribat l'hora de fer un pensament. En Sergi ha quedat tocat per les sospites de la Maribel i en parla amb la seva mare, que, al seu torn, interroga la Cristina. El germà d'en Blai surt de la presó amb un odi desfermat contra ell. Hi haurà una tragèdia. I la Nora es reincorpora a la cuina.

 • La Riera - capítol 1013

  La Riera - capítol 1013

  La Cristina va a veure en Sergi amb l'Elvira i acaba coincidint amb la Maribel. Avui sabrem qui és el nou inversor de La Pineda. L'Ernest ha tornat força canviat de Suïssa. D'entrada, sembla una bona notícia, però no se sap mai. Amb la Maribel de baixa, a la cuina no donen l'abast, i en Balló contracta una cuinera ben coneguda a la casa. L'Alfred s'està plantejant seriosament tornar a Londres.

 • La Riera - capítol 1012

  La Riera - capítol 1012

  En Sergi ha rebut la pitjor part dels cops. La Cristina fa el paperet de l'afectada, però la Maribel no s'ho empassa. La Pineda passa pel seu pitjor moment i de sobte resulta que la millor solució pot aportar-la l'Àgata. La Lídia fa mans i mànigues per portar una doble vida amb l'Omar i en Miquel. I en Balló s'ha d'empescar alguna solució per evitar que la Carme li prengui el patrimoni.

 • La Riera - capítol 1011

  La Riera - capítol 1011

  En Sergi, tocat per les paraules d'en Dani, menteix a la Cristina per poder sortir amb la Maribel, però ella ho descobreix i s'enrabia de mala manera. En Bruno és incapaç d'assumir el que ha passat amb en Balló, i en Balló ja en té prou. En Lluís descobrirà que les coses relacionades amb els seus estudis de piano no van anar ben bé com ell es pensa.

 • La Riera - capítol 1010

  La Riera - capítol 1010

  La Tilda i la Nora continuen competint. Ara miren de fer punts davant d'en Balló. La situació no es pot eternitzar. La Maribel decideix i hi ha un drama. En Fer no sap com gestionar tot el que ha passat i l'Ona descobreix que va cometre un error important. En Dani fa veure a en Sergi que la Maribel porta molt malament això que no es vegin mai a les tardes. L'Omar ha "convençut" la Lídia. Ara queda el més difícil: ella ha de deixar en Miquel.

 • La Riera - capítol 1009

  La Riera - capítol 1009

  Avui vénen a dinar a la Fonda els pares i el germà d'en Bruno. Les coses no van exactament com ell pensava i decideix llançar-se de cap al pla B. La Míriam i l'Adam es disculpen amb la Judit. Després l'Adam es cola a l'ordinador de l'alcalde i... premi! En Claudi està desesperat amb la mala marxa del projecte de la Pineda, ara que ha caigut en Costa, i ho fa pagar a tothom: l'Àgata, els seus germans, l'Omar...

 • La Riera - capítol 1008

  La Riera - capítol 1008

  A la Judit només se li acut una manera d'aconseguir que la Lídia no deixi d'invertir en el projecte, però necessita l'Omar. La Tilda i la Nora intenten fer punts davant de la Maribel, però s'equivoquen de tàctica. Era qüestió de temps: l'Adam i la Míriam han trobat la llista de clients de la casa sado. I hi ha dos noms que els criden poderosament l'atenció. D'altra banda, en Lluís s'enfronta inevitablement a la Mercè pel tema del conservatori de Colònia.

 • La Riera - capítol 1007

  La Riera - capítol 1007

  Finalment surt publicat l'article de l'Omar i peta tot. Comencen a rodar caps i la Lídia es vol desmarcar del projecte de diari digital. La caiguda del pare d'en Fer afecta la relació d'aquest amb l'Ona. A més a més, ara que van a totes, la Míriam intenta colar-se un altre cop a la casa sado. Per la seva banda, en Lluís, que està content amb la seva vida actual, descobreix una cosa del passat que el torna a fer enrabiar. I en Balló vol utilitzar en Nandu i l'Amèlia per neutralitzar la Carme.

 • La Riera - capítol 1006

  La Riera - capítol 1006

  Ja no són només pressions. Ara comencen les amenaces. I vénen del lloc més inesperat. La Judit ha de decidir què fa amb el material de l'Omar. En Blai visita son germà a la presó i sabrem més coses del que va passar. La Cristina continua utilitzant l'Elvira per teixir la seva teranyina al voltant d'en Sergi. En Dani sap que l'Albert ha fet les paus amb la Fàtima i està decidit a fer claudicar en Ricard.

 • La Riera - capítol 1005

  La Riera - capítol 1005

  La situació a la cuina és del tot insuportable i la Maribel pren una decisió força desagradable. Comencen les pressions sobre la Judit perquè no publiqui el reportatge. En Lluís fa de mitjancer entre la Gràcia i la Gemma. I la Mercè ha aconseguit sembrar la llavor de l'odi en la Carme.

 • La Riera - capítol 1004

  La Riera - capítol 1004

  Arriben del Marroc els documents de l'Omar i contenen informació que pot provocar un terrabastall a Sant Climent. L'Albert ha entès que està exagerant les coses i es reuneix amb la Fàtima. La Núria no hi està d'acord i en Ricard tampoc. En Bruno, un cop més, decep l'equip i tira pel dret perillosament per poder sortir-se amb la seva. Mentrestant, la Maribel continua mirant de fer d'àrbitre entre la Tilda i la Nora.

 • La Riera - capítol 1003

  La Riera - capítol 1003

  En Dani fa l'últim disbarat. És el que li fa entendre que està perdent els papers i que no val la pena estar barallat amb el món. La Mercè, a la vista que les gravacions no han perjudicat en Balló, decideix atacar per una altra banda, i li toca a la Carme. En Sergi desatén la Maribel per estar amb l'Elvira... i amb la Cristina.

 • La Riera - capítol 1002
 • La Riera - capítol 1001

  La Riera - capítol 1001

  L'Àgata no pot passar el dia amb en Claudi perquè té plans, i ell decideix seguir-la. La Judit s'adona que, efectivament, en Blai s'està comportant d'una manera no gaire apropiada. La Míriam rebrà una esbroncada de campionat pel fet d'haver desobeït les ordres de la directora del diari. A la cuina, la Maribel decideix fer espavilar en Bruno d'una vegada.