• La Riera - capítol 1407
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1407

  Algú s'acosta amb molta familiaritat a l'Àxel anomenant-lo "Nacho". Ell s'atabala molt i en Sergi se n'adona. En Claudi s'adona de la gravetat de la situació de la Joana i decideix actuar. L'assetjador de la Muriel torna a l'atac, i ella vol protegir els seus fills. Definitivament, l'Omar no s'ha presentat i la Rita està convençuda que la Lídia l'ha fet matar. Anirà a veure-la a la presó.

 • La Riera - capítol 1406
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1406

  En Bruno i la Susi surten de festa i s'hi afegeix la Candela. La noia du la navalla a la bossa i se'ls acosta un individu amb mala pinta. La Nerea ha descobert que la Joana segueix autolesionant-se i vol parlar amb el Claudi, però ell té feina. La nena camina per la carretera com una zombi. En Lluís i l'Ània han de fer front a les noves dificultats. Mala maror al Bonaboca perquè els interessos de la Maribel xoquen amb els plans de la Mireia.

 • La Riera - capítol 1405
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1405

  S'ha de celebrar el judici de la Lídia. L'Omar no dóna senyals de vida i en Joan rep pressions. Per declarar i per no declarar. La Bibiana es desperta a casa d'en Claudi i no recorda res de l'última nit. En Claudi, sense voler, li fa una mala passada a en Quiroga, a compte del prostíbul, que comença a ser un maldecap. L'assetjador torna a amenaçar la Muriel, que ho explica tot a en Quiroga.

 • La Riera - capítol 1404
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1404

  En Claudi està convençut que donarà el cop final a la Maria, al seu torn pressionada pel tema del prostíbul. El fill de l'Imma s'ho passa millor amb l'Àxel que no pas amb ella i l'Uri. Es podria obrir una escletxa en la "societat" Muriel-Maria. La Bibiana continua totalment dominada per en Claudi, que fa amb ella el que vol.

 • La Riera - capítol 1403
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1403

  En Joaquim havia pactat ser el soci d'en Lluís sempre que Can Riera fos un restaurant amb estrella. I ara l'ha perdut. En Robert i la Patrícia continuen enfadats. Ell s'assabenta que la Mercè ha marxat a Amèrica. En Ricard ha estat agredit. No pot treballar i pateix per la hipoteca del pis. La Maribel ha de fer alguna cosa. Viurem un nou episodi de la guerra Maria-Claudi, on sembla que ja tot s'hi val.

 • La Riera - capítol 1402
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1402

  Malgrat que la Mercè, oficialment, ja no hi pintaria res en la direcció de la fonda, avui té moltes coses per dir. A tothom. I no només a la fonda. També n'hi ha per a en Robert. Satisfeta o no, decideix posar distància i marxar uns dies amb l'Ariadna. La Candela s'adona que la Maribel necessita consol perquè Worldmeals li ha donat l'estocada definitiva. L'Iñaki i l'Emili es retreuen les seves respectives actituds hipòcrites a la vida. L'Emili torna al Bonaboca. Vol veure en Bruno...

 • La Riera - capítol 1401
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1401

  En ple moment de nervis perquè s'ha de saber si Can Riera manté l'estrella, en Sergi torna a quedar amb l'Amaia. La Mireia està decidida a no casar-se si en Joan no assisteix a la boda. En Claudi, que és conscient que ha de resoldre el conflicte dels terminis de les obres de Can Sureda, pren una decisió que no agradarà a la Maria. En Lluís, conscient que no va estar a l'alçada amb l'Ània, vol fer-li una sorpresa, però la sorpresa se l'endurà ell.

 • La Riera - capítol 1400
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1400

  La Nora és incapaç de fer una dieta ben feta i està posant en perill la seva salut i la de la criatura. L'Ània, per la seva banda, ha tingut una falta. Com reaccionarà, en Lluís? La Mireia se'n va de comiat de soltera amb les seves amigues, però té la mala sort que coincideix amb en Joan al mateix local. Ell segueix enrabiat i el xoc és inevitable. En Claudi segueix assetjant la Bibiana, i ja sabem que ella vol i dol.

 • La Riera - capítol 1399
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1399

  La Patrícia està absolutament ofuscada. En Robert se sent fatal i la relació amb la Mercè comença a patir-ne les conseqüències. I no és només això, perquè la Susi i en Marçal també es poden veure afectats pel seu egoisme. La Maria, per fer un favor a la seva filla, comet una imprudència que podria deixar-la en mans d'en Claudi.

 • La Riera - capítol 1398
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1398

  Un gos abandonat ronda per Can Riera. Ningú se'n vol fer càrrec, però la Susi ho aprofita per carregar contra en Marçal. El pobre gos va amunt i avall. En Robert està afectat per la falta de comprensió de la Patrícia. Al Bonaboca, l'Emili fa ullets quan es mira en Bruno. En Sergi i l'Àxel triomfen amb dos plats de nova creació i surten a celebrar-ho. En Sergi torna a coincidir amb l'Amaia.

 • La Riera - capítol 1397
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1397

  Després de parlar amb la seva mare, la Bibiana s'adona de la mena d'home que és en Claudi i decideix tallar la relació. Ara falta saber si en Claudi es donarà per vençut. La Joana, fumuda per la distància que li ha demanat en Claudi, es torna a autolesionar, però aquest cop algú l'enxampa. Els Flaquer es deixen estar d'orgues i accepten les seves fantasies. Aniran a un local d'intercanvi de parelles. La Patrícia s'ha pres molt malament la relació Mercè-Robert. Està fora de si i no se n'amaga. Anirà a veure la Mercè...

 • La Riera - capítol 1396
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1396

  La Núria descobreix que l'Albert guarda fotos de la Remei al seu mòbil i li agafen els cinc minuts. El secret de la Mercè i en Robert era difícil de guardar i la Patrícia acaba adonant-se del que passa. Ara cal veure com s'ho agafa. La Candela està pitjor del que es podia pensar la Maribel. Avui en serem conscients, però fa la sensació que encara hi ha més coses per descobrir.

 • La Riera - capítol 1395
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1395

  No són pocs els secrets que amaga l'Emili. Avui en descobrirem un altre. Una bretolada d'en Jan, el fill de l'Imma, fa que a la Nora li agafin totes les pors pensant que un fill pot ser una font de conflictes. La Mireia es veurà obligada a triar entre la Maribel i en Pinyol, perquè la convivència és impossible. La Bibiana continua enganxada a en Claudi, però avui pot haver-hi un punt d'inflexió. La Muriel i la Maria examinen la targeta del mòbil de l'Emili.

 • La Riera - capítol 1394
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1394

  El sopar de l'Associació contra el Càncer, que se celebrarà al Bonaboca, posa de manifest la incompatibilitat entre la Maribel i en Pinyol. La Muriel i la Maria fan un pas més en el seu setge a l'Emili Avellaneda. Ha tornat la Rita d'Atenes. No ha localitzat l'Omar i en Joan sospita d'algú en concret. La Susi està força empipada amb en Marçal, cosa que l'enfronta amb la Patrícia.

 • La Riera - capítol 1393
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1393

  La Mercè i en Robert decideixen tirar endavant la seva relació, però, de moment, amb discreció. La Joana vol correspondre les atencions d'en Claudi i ell s'aclapara una mica. El sopar de l'Associació contra el Càncer no se celebrarà a Can Riera i en Sergi s'ho agafa força malament. La Susi descobrirà que en Marçal li va mentir.

 • La Riera - capítol 1392
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1392

  La Mercè està decidida a deixar enrere en Robert i prova de fer-se amiga de l'Emili, però no és el mateix. En absolut. La Maria vol convèncer la Muriel perquè bussegi en el costat fosc de l'Emili. Ella s'hi nega perquè ho troba perillós, però els fets acaben engrescant-la. La Maribel s'adona que la Candela no està bé. La noia no sembla gaire sincera quan explica els motius del seu neguit.

 • La Riera - capítol 1391
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1391

  La Bibiana, que veu que en Claudi la fa anar per on ell vol, pretén agafar les regnes de la relació. En Pinyol vol posar a prova la Maribel, però ella en sap molt. Els Torres han fet un intercanvi de parelles arran de parlar del tema amb els Flaquer i la Núria té una idea. Efectivament, en Quiroga sembla haver canviat d'actitud, però en Marçal no s'ho creu. I la Maribel rep una visita totalment inesperada.

 • La Riera - capítol 1390
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1390

  L'Emili i en Claudi creien que tenien superat el tema de les prostitutes agredides per l'Avellaneda, però no és així. En Raül i la Maria seran conscients que és més el que els separa que no el que els uneix. Inevitablement, en Sergi acaba sabent que la Maribel va triomfar. Pressionat perquè vagi a tastar la carta, es presenta al Bonaboca, però no per menjar. I en Claudi, que està perdent els papers, fa un pas perillós amb la Joana.

 • La Riera - capítol 1389
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1389

  Avui es presenta en societat la nova carta del Bonaboca, creada per la Maribel. Hi va tothom... menys en Sergi. Els Flaquer es veuen obligats a convidar-hi els Torres, i la Núria fica la pota. En Claudi torna a mostrar la seva prepotència endarrerint els tràmits per a la concessió del permís d'obres a en Lluís, que decideix fer l'única cosa que pot fer. En Quiroga convenç la Susi perquè torni a casa. Pot portar-hi en Marçal sempre que vulgui, diu.

 • La Riera - capítol 1388
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1388

  La Muriel se sorprèn de la familiaritat amb què en Claudi tracta la Joana i en parla amb la Maria. Com era de preveure, la Patrícia està farta de la Susi, però és que en Quiroga també ho està d'en Marçal. L'Ània té ganes de conèixer els fills d'en Lluís, però els nanos no en tenen tantes de conèixer-la a ella. I descobrirem que la Joana ho està passant molt malament, tot i que se n'amaga.