• La Riera - capítol 1038

  La Riera - capítol 1038

  L'Ernest vol saber què li passa a en Lluís, perquè no és normal que hagi deixat la feina així com així. En Martí i la Lucía no poden passar l'un sense l'altre, i és qüestió de temps que en Tito lligui caps. L'Oleguer, acorralat per la Sònia, necessita empescar-se una mentida convincent. La Cristina està aconseguint allunyar en Sergi de la Maribel i dur-lo al seu terreny fent-se la víctima, i tard o d'hora li ha de sortir bé...

 • La Riera - capítol 1037

  La Riera - capítol 1037

  La Lídia ha d'aguantar una esbroncada monumental d'en Lluc. Queda tocada i busca el consol de l'Omar. Avui hi ha el sopar de parelles. És un autèntic desastre i acaba amb un seriós advertiment de la Judit a la Sònia sobre l'Oleguer. L'Àgata està perdent tots els clients i no s'imagina per què. Nosaltres ho sabrem avui mateix.

 • La Riera - capítol 1036

  La Riera - capítol 1036

  En Miquel vol tancar bé la seva relació amb la Lídia, però la resposta d'ella és massa dura per a ell. Massa. La intervenció de l'Òscar fa que en Dani i l'Ona no tinguin cap més remei que sincerar-se l'un amb l'altre. La Judit es proposa ajudar la seva filla. En Martí diu a la Lucía que ha trencat les regles del joc per haver parlat massa amb en Tito. En Charlie i en Marçal han de demostrar que poden treballar en equip.

 • La Riera - capítol 1035

  La Riera - capítol 1035

  La Marta fa costat a en Lluís i pressiona la Gemma perquè expliqui la veritat. També la Gràcia parla amb la seva filla. Vol denunciar en Lluís. La Carme i en Nandu comencen a disposar de les propietats d'en Balló, que no està disposat a permetre-ho. La Cristina comença la feina de promoció de Can Riera. Està disposada a tot, segons sembla. En Charlie i en Marçal estan més pendents dels seus somnis que de la feina, i a la Maribel no li fa cap gràcia.

 • La Riera - capítol 1034

  La Riera - capítol 1034

  L'Ernest coincideix amb la Raquel i és conscient que la seva història va quedar molt mal tancada. La Marta no entendrà res. La Gràcia continua pressionant en Lluís i investigant què va passar realment. Avui aconsegueix noves dades. Dades preocupants. L'Òscar se sent molt malament quan veu la manera com en Dani tracta l'Ona i creu que hi ha de fer alguna cosa. La Sònia proposa a la Judit un sopar de parelles, just quan la Judit troba raons per desconfiar de l'Oleguer.

 • La Riera - capítol 1033

  La Riera - capítol 1033

  Si res no ho impedeix, l'Adrià pot acabar avui mateix en un internat. La Gràcia no pot més i acusa obertament en Lluís d'haver abusat de la Gemma. Ell no sap com demostrar que és innocent. En Nandu, espantat per en Fèlix, busca l'ajuda de la Carme perquè té por d'en Balló. Ella vol arribar a un acord amb son germà. En Tito reacciona davant del fet que la Lucía li hagi confessat que té un amant.

 • La Riera - capítol 1032

  La Riera - capítol 1032

  La Lucía ha lesionat en Martí fent sado. Han d'anar a l'hospital... i hi coincideixen amb en Tito. En Balló reclama els serveis d'en Fèlix perquè "convenci" en Nandu perquè li torni les seves propietats. L'Ona vol recuperar en Dani, però el noi encara no ha paït el fet que ella el deixés per en Fer. Avui és la festa de reinauguració de Can Riera i en Balló ha contraatacat amb èxit.

 • La Riera - capítol 1031

  La Riera - capítol 1031

  L'Ernest és conscient que alguna cosa passa entre la Gràcia i en Lluís i li demana que ho solucioni. En Lluís no sap ni què passa ni com arreglar-ho, però diu que parlarà amb la cuinera. L'Omar pressiona l'Oleguer perquè no interfereixi en la seva feina. L'Oleguer amaga coses que avui descobrirem. En Marçal fa la proposta definitiva a en Charlie. Vol que siguin socis. En Claudi vol saber què en pensa l'Àgata, de la possibilitat de quedar-se l'Adrià.

 • La Riera - capítol 1030

  La Riera - capítol 1030

  L'Adam ha descobert indicis de la participació d'en Balló en un negoci il·legal. L'Oleguer demana que no ho publiquin, però l'equip pressiona la Judit per fer-ho públic. En Marçal va llançat i s'interessa directament pel local on tenen el bar els pares d'en Charlie. La Mercè convida tots els fills a la reinauguració i s'assabenta que en Balló pretén boicotejar-la.

 • La Riera - capítol 1029
 • La Riera - capítol 1028

  La Riera - capítol 1028

  La gelosia de la Gemma arriba al límit. Avui en farà una de ben grossa. La Lucía explica a la Gràcia que no guanya per a disgustos i sorpreses, qui és el seu amant i què fa amb ell. L'Ona està disposada a fer esforços per tal d'apostar fort per la relació amb en Dani. A en Claudi se li esgota el termini per acceptar la proposta d'en Sebastià de casar-se amb l'Àgata. La Judit demana a en Martí que anul·li la seva "cita" d'avui, i ell arrufa el nas.

 • La Riera - capítol 1027

  La Riera - capítol 1027

  Festa d'aniversari de l'Adrià a casa de la Mercè. La Lídia constata que el seu fill la deixa de banda i acaba fent a en Claudi una proposició increïble. L'Àgata gairebé organitza un terrabastall quan li pregunten a què es dedica. En Lluís s'adona que la Gemma està enamorada d'ell i mira d'aturar-ho. La Gràcia veu en Tito enamorat de la Lucía i pateix per ell.

 • La Riera - capítol 1026

  La Riera - capítol 1026

  En Marçal s'atreveix amb tot perquè està decidit a obrir el seu propi restaurant, però avui li pararan els peus. L'Ona i en Dani són conscients (o no) que van cometre un error i queden per parlar-ne. En Nandu fa d'intermediari perquè l'Ernest es compri una barca. La Marta no para de tenir sorpreses.

 • La Riera - capítol 1025

  La Riera - capítol 1025

  L'Àgata no tolera que son pare hagi parlat més del compte i, fins i tot, es proposa tallar amb en Claudi. En Marçal es creu que és el rei del mambo i comença a fer plans una mica passats de voltes. La Lídia se sent culpable per desatendre l'Adrià i vol organitzar-li una festa d'aniversari. El problema és que algú se li ha avançat. La Gràcia s'esvera amb la doble vida de la Lucía. I això que no sap qui és el seu amant...

 • La Riera - capítol 1024

  La Riera - capítol 1024

  La història d'en Dani i l'Ona es va tancar força malament i a tots dos els sap greu. La Cristina remena la cua perquè no es resigna a deixar de marcar territori. Ara ronda la Mercè. Els socis de la Pineda necessiten fer una ampliació de capital. En Claudi serà l'encarregat de parlar-ne amb en Sebastià Piera. La Sònia té por que l'Oleguer no l'estigui enganyant amb una altra.

 • La Riera - capítol 1023

  La Riera - capítol 1023

  La Maribel presenta els nous plats a la Marta i la Mercè. Es nota que ho fa sense cap il·lusió, però és el que li han demanat. La Gràcia regala dues entrades per a un concert a la Gemma, però la reacció de la nena la sorprèn i la Marta descobreix per què. A la cuina, en Charlie i en Marçal troben punts de contacte. I l'Omar acaba triant entre la Lídia i la Nagore.

 • La Riera - capítol 1022

  La Riera - capítol 1022

  L'Omar vol amagar a la Lídia l'oferta que ha rebut, però és impossible. La Maribel exigeix a en Charlie que s'ocupi d'en Marçal, que ella ja té prou feina. En Tito es fa el fatxenda explicant que té ben satisfeta la Lucía, però resulta que no és del tot veritat. Tindrem una sorpresa interessant. L'Imma es retroba amb un amic del passat. Està contenta de veure'l.

 • La Riera - capítol 1021

  La Riera - capítol 1021

  La Mercè torna a ser la propietària de Can Riera i vol donar el seu toc personal a la cuina. A en Lluís no el sedueix la idea de fer classes d'amagat amb la Gemma, però la nena insisteix. Apareix una antiga companya de l'Omar, que podria posar en perill la seva relació amb la Lídia. En Balló ensenya la seva pitjor cara a en Nandu i a la Carme.

 • La Riera - capítol 1020

  La Riera - capítol 1020

  La Mercè ha aconseguit reunir tots els asos en una sola mà, i en Balló està a punt de perdre-ho tot. La Nora ha reaccionat davant del canvi de comportament de l'Alfred, però necessitarà una feina si es vol quedar al poble. La Gemma ha enganyat la Gràcia amb els estudis i la mare la castiga sense classes de piano. Ni ella ni en Lluís acaben de trobar-ho just. La Carme retreu a la Mercè que l'hagi utilitzat en benefici propi.

 • La Riera - capítol 1019

  La Riera - capítol 1019

  Potser no deia cap bestiesa, la Tilda, quan aconsellava la Nora que no marxés amb l'Alfred. No ho sap pas tot, d'ell. En Balló aconsegueix neutralitzar la pressió de la Mercè, però sempre queda algun serrell... Després de publicar la notícia en què s'inculpava l'alcalde, a l'Objectiu Digital s'enduran una sorpresa desagradable... que no els deixa en gaire bon lloc.