• La Riera - capítol 1321
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1321

  La notícia de l'avortament s'escampa per tota la cuina, i els diferents posicionaments provoquen tot un seguit de retrets. En Salva no es veu amb cor de suportar la tensió, i decideix actuar per protegir-se. A l'Enguita no se li posa gens bé que la Lídia no vulgui aparèixer amb ell en públic i posa en marxa una estratègia.

 • La Riera - capítol 1320
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1320

  A la cuina pinten bastos. En Sergi i la Maribel ni es parlen, i a la Nora comença a girar-se-li en contra la "cíbermentida". En Salva està força espantat per la pressió a què el sotmeten els Mossos i en Claudi s'adona que pot acabar ensorrant-se. I l'Àgata no està segura de si fa bé negant-se a acompanyar en Claudi a l'acte de presentació de la candidatura.

 • La Riera - capítol 1319
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1319

  L'Ernest i l'Àgata han anat a passar un parell de dies a un hotel i, casualment, la Maria Monclús i la seva filla han triat el mateix establiment. L'Imma es queixa a la Tilda i la Nora que a la web de contactes a què està subscrita no hi troba cap home interessant. Casualment, l'endemà ja en troba un. En Sergi descobreix que la Mercè sabia que la Maribel havia avortat, i se sent doblement traït.

 • La Riera - capítol 1318
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1318

  La Griselda i la Tilda organitzen una trobada entre la Lola i en Jota, tot i que saben la mena d'individu que és. La Judit ha lligat caps i interroga en Claudi sobre la participació d'en Salva en l'assassinat d'en Balló. La Mercè continua pressionant per acabar amb la relació Ernest-Àgata. La Maria Monclús clava una lliçó a en Claudi: hi ha coses que no lliguen gens amb l'ideari del partit, així que li exigeix que es posi les piles.

 • La Riera - capítol 1317
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1317

  Algú ha fet malbé el nínxol d'en Balló, i la Carme està convençuda que ha estat en Claudi. La Mercè vol aturar-la perquè no denunciï son fill, però... com? La Tilda i la Griselda localitzen en "Jota", l'antic amor de joventut de la Lola. I el van a veure, esclar. La Maria Monclús demana l'Enguita que doni un cop de mà a la seva filla amb la joieria, i fa un descobriment interessant.

 • La Riera - capítol 1316
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1316

  En Salva ha estat interrogat per la policia i està nerviós. En Claudi s'adona que cal fer alguna cosa per desviar l'atenció dels Mossos. La Tilda i la Nora volen animar l'Imma, que últimament se sent una mica sola. És l'única que no té parella. A en Sergi li costa molt pair el que li va explicar la Maribel. La crisi de la parella es va fent més i més grossa. La Lídia és conscient que l'Adrià no accepta l'Enguita com a parella seva.

 • La Riera - capítol 1315
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1315

  Abans de tornar a Barcelona, l'Ariadna provoca una crisi quan explica a la Mercè que va enxampar l'Ernest i l'Agata. La Maribel es troba malament i ha d'anar a urgències. La Tilda li diu a en Sergi que hi vagi. També és la Tilda qui explica a la Griselda la seva trobada amb la Lola. Mare i filla queden i la Lola confessa que ella també té el seu secret. L'Àgata diu a en Claudi que mai més tornarà amb ell, però està disposada a intercedir davant d'en Sebastià per demanar-li suport a la candidatura del seu ex.

 • La Riera - capítol 1314
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1314

  L'Ariadna continua descol·locada, però encara li queda l'última sotragada. Avui enxampa l'Ernest i l'Àgata, i no sap ben bé com processar-ho. La Mireia continua "torturant" els seus pares, i la Lali li demana que afluixi. I la Maribel és conscient que ha de fer alguna cosa, perquè en Sergi comença a sospitar coses estranyes.

 • La Riera - capítol 1313
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1313

  En Claudi està sent molt més actiu que no pas la Maria Monclús en campanya i, per variar, trepitjant qui calgui trepitjar. La Lola voldria reconciliar-se amb la Griselda, però no en sap. I la Tilda vol ajudar, però no sap com. Avui és el pic-nic de celebració de la nova feina de la Tània. En Pau se la mira amb ulls diferents.

 • La Riera - capítol 1312
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1312

  Les coses no han anat del tot com en Joan s'esperava, però ella està disposat a acabar el que ha començat. La Tània ha trobat feina. Tothom vol celebrar-ho, però no de la mateixa manera. Avui és el dia de l'enterrament d'en Balló. La Carme està més sola que mai, i en Claudi no pot afluixar ni tan sols avui.

 • La Riera - capítol 1311
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1311

  En Joan ja té el verí que havia encarregat per desfer-se de la Lídia. L'Ernest i la Sònia es fan retrets mutus i s'acusen de desatendre l'Ariadna. Ha vingut la Lali de visita i la Mireia ho aprofita per fer la guitza als seus pares. L'Àgata i l'Ernest estan jugant amb foc i saben que acabaran cremant-se si no s'aturen.

 • La Riera - capítol 1310
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1310

  Com a part d'una clara operació de "rentat de cara" en Claudi i la Lídia s'ofereixen com a nous patrons de la Fundació Consol Faus. L'Albert, per por, accepta, i la Rita s'empesca un pla per treure'n partit, però en Joan està rabiós. Avui, a més s'assabenta que la Míriam el va enganyar i que ja no treballa a La Crònica. L'Ariadna diu a son pare que se sent descol·locada perquè no els té ni a ell ni a la seva mare al costat.

 • La Riera - capítol 1309
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1309

  La Mercè demana als seus fills que facin pinya amb en Claudi, però tots tres saben de què és capaç el primogènit. L'actitud de la Judit, i la d'en Dani, davant dels fets evidents relacionats amb el cadàver, fa esgarrifar l'Àgata, que només troba un aliat, algú que pensa com ella: l'Ernest. La Tània s'ho va passar bé, però no tant com per començar una relació amb en Lluís, i no sap com dir-l'hi. I l'Ariadna se sent un pèl ofegada amb l'Andreu i voldria una mica d'espai propi. I la Maribel tira pel dret i aposta per la seva carrera professional.

 • La Riera - capítol 1308
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1308

  A en Saül, la cita de la seva mare amb en Lluís li sembla un despropòsit. Falta saber quina serà la reacció d'en Pau i, per descomptat, com anirà la cita, que és avui. En Claudi es fa el fort, però l'aparició del cadàver el té força amoïnat. La Carol comença a treballar a l'Objectiu Digital. Hi va amb ganes, però amb una mica de por. La Míriam, definitivament, no es ve capaç de treballar, però tampoc no vol confessar-ho a en Joan. I avui és el dia del comiat de l'Adam.

 • La Riera - capítol 1307
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1307

  Comença a ser evident de qui és el cadàver trobat després de les pluges, i el rebombori afecta als implicats i als que en sospiten, i no a tots de la mateixa manera. La Tània i en Lluís es coneixen, es cauen bé i queden per sortir a sopar demà. I avui és el dia per a la Maribel. Té hora per anar a avortar. Algú no vol que hi vagi sola. En Joan vol animar la Míriam perquè torni a treballar, però està preparada?

 • La Riera - capítol 1306
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1306

  No sabem quan de temps podran aguantar el seu secret, l'Ernest i l'Àgata. La primera que sospita d'ells és la Judit. Comença a haver-hi moviment al voltant del cos trobat la setmana passada. Els problemes de l'Objectiu Digital s'accentuen i cal contractar algú que faci de cap de vendes. En Lluís els dóna una idea. Mentrestant, la Lídia comença a barrinar com s'aprofitarà de la presència d'en Claudi a l'ajuntament de Sant Climent.

 • La Riera - capítol 1305
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1305

  La Mercè fa les paus amb l'Ernest i organitza un àpat familiar. Hi coincideixen en Claudi, l'Ernest i l'Àgata. La Griselda està tan gelosa de la relació Lola-Tilda, que la cuinera acaba mig provocant una trobada mare-filla. La Mercè, que coneix el secret de la Maribel, parla obertament amb ella. Els Flaquer renyen la Mireia perquè està abusant d'ells. En Claudi està eufòric perquè creu que tot li va bé. Però no. I no és només l'Àgata. Les pluges d'aquests dies deixen al descobert coses que semblaven enterrades i oblidades.

 • La Riera - capítol 1304
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1304

  Malgrat les pluges torrencials, s'inaugura el complex de La Pineda. En Claudi fa un discurs brillant i en treu prou partit. La Griselda se sent força desplaçada en presència de la Tilda i de la seva pròpia mare. Està bé que s'entenguin, però troba que potser s'entenen massa. La Maribel continua donant voltes al seu "problema". La Judit veu l'Ernest molt sol i el convida a fer una copa amb els de la redacció. Hi ha l'Àgata, i resulta que connecten bé. Molt bé.

 • La Riera - capítol 1303
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1303

  La Judit rep una oferta de finançament. El problema és que el generós "mecenes" és en Claudi, i això sempre és un perill. L'Enguita perd el suport d'en Sebastià i l'Albert. Què passarà amb la Lídia? La Tilda i la Lola es van fent força amigues i la Griselda està contenta. La Mireia s'està repenjant una mica en els seus pares, que comencen a anar força cansats darrere de la Natàlia. L'Albert decideix que ja n'hi ha prou.

 • La Riera - capítol 1302
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1302

  Per si no en tenia prou amb els dubtes que carreteja, la Maribel ha de conviure amb una Nora il·lusionadíssima amb la idea de ser mare. La Tània acompanya el seu fill Èric i uns amics a la platja. A en Pau li sembla molt mala idea. Ha tornat de Nova York la filla de la Maria Monclús, i s'adona que sa mare no és la que era quan li explica que no vol ser candidata a l'alcaldia.