S'han trobat 1088 resultats.

 • La Riera - capítol 1087

  La Riera - capítol 1087

  És l'aniversari d'en Ricard, i la Maribel vol arreglar la situació familiar amb en Sergi. Ha tornat l'Àgata i sabrem què ha anat a fer. En Claudi s'endurà una sorpresa molt pintoresca. L'Adam té por que en Salva li trepitgi el terreny i decideix investigar-lo. L'Ariadna no vol tornar a Chicago. Té un bon motiu.

 • La Riera - capítol 1086

  La Riera - capítol 1086

  L'entrevista de l'Ernest a l'Objectiu Digital encara ha empitjorat més les coses amb l'Andreu Sans. En Lluís es dóna per vençut i renuncia a la Tilda. Ha tornat un vell conegut: En Salva. La Gràcia té por de perdre la feina. Els Pereira, tret de la Maribel, no volen saber res d'en Sergi.

 • La Riera - capítol 1085

  La Riera - capítol 1085

  L'Àgata se'n va uns dies, però no vol dir-li a en Claudi on va. Ell mirarà d'esbrinar-ho. La Mercè no renuncia a ficar-se a La Barra. El seu objectiu és la Gràcia. A l'Ona no li fa cap gràcia que la Judit arrisqui tant per enfrontar-se amb en Balló. La Lídia potser no està tan recuperada com sembla. La Tilda comença a tenir clar que està entre dos homes.

 • La Riera - capítol 1084

  La Riera - capítol 1084

  En Sergi no se'n surt. Està bloquejat i ho confessa a la Maribel. La Sònia coincideix amb en Balló i està realment rabiosa. Està clar que necessita ajuda. La mare de la Nora coneixerà en Nandu i també els plans de la seva filla. L'Ernest vol contrarestar els atacs de l'Andreu Sans, però potser no tria la millor manera.

 • La Riera - capítol 1083

  La Riera - capítol 1083

  La Lídia comença a implicar-se més en el diari digital. Sembla que va sortint del pou, però no a tothom li sembla bé aquest "atac de periodista" que li ha agafat. A la Tilda li agrada en Lluís, però sembla que en Joan està agafant avantatge. La Mercè creu que en Sergi necessita ajuda i, si no vol la seva, haurà de ser la de la Maribel.

 • La Riera - capítol 1082

  La Riera - capítol 1082

  En Sergi agafa les regnes de La Barra. És el xef i li pertoca. Tant la Maribel com la Mercè li ofereixen ajuda... amb resultats diferents. En Joan ha aconseguit que la colla surti de festa, i fins i tot s'hi apunta en Lluís. El seu objectiu és la Tilda, però segueix sent tan barroer com sempre. La Sònia reacciona, per fi, però gràcies a qui menys s'imaginava.

 • La Riera - capítol 1081

  La Riera - capítol 1081

  En Claudi no suporta la idea de no ser l'actor principal. Ell ha de ser el líder, a casa i en els negocis, però les coses han canviat molt. L'Ernest perd definitivament els papers quan el crític torna a atacar-lo. En Joan es presenta amb tota la barra al dinar de família de Can Riera i, naturalment, li crida l'atenció la Tilda. En Balló es presenta amenaçador a la redacció i la Judit s'adona que la Sònia encara no ha reaccionat després de la mort de l'Oleguer.

 • La Riera - capítol 1080

  La Riera - capítol 1080

  En Joan Flaquer ha tornat per quedar-se. Sabrem per què ha marxat d'Alacant i del costat de la Lali. Ha sortit una mala crítica de La Barra i l'Ernest està molt afectat. La Nora proposa obertament a en Nandu que sigui el pare del seu fill. En Balló surt en llibertat amb fiança i vol passar comptes.

 • La Riera - capítol 1079

  La Riera - capítol 1079

  La Maribel i en Sergi intenten refer la seva relació, ara que tot s'ha destapat i la Cristina ha marxat de casa de la Mercè. La Barra no funciona com hauria de funcionar perquè els problemes personals de tots han acabat afectant el negoci i l'Ernest demana que es posin les piles. En Claudi i l'Àgata són feliços, però la situació econòmica ha canviat. La Nora s'ha fixat en en Nandu com a possible pare. I la Mercè s'adona que no cal que dediqui tants esforços a Can Riera.

 • La Riera - capítol 1078

  La Riera - capítol 1078

  La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.

 • La Riera - capítol 1077

  La Riera - capítol 1077

  La Mercè, gràcies a la Tilda, ja té clar què és el que està passant i decideix resoldre l'embolic Cristina-Sergi-Maribel. En Sebastià trenca tota relació amb l'Àgata i proposa a en Claudi remuntar la societat. En Lluís s'espanta, convençut que el segueixen pel carrer, i així és, però no s'imagina de qui es tracta.

 • La Riera - capítol 1076

  La Riera - capítol 1076

  L'aliança Balló-Fèlix serà fatal per a l'Oleguer. La Cristina comença a extralimitar-se i a posar-se en evidència i la Mercè, finalment, comença a veure-li el llautó. La Lídia, efectivament, s'està plantejant acabar amb tot, i la Judit és la que se n'adona. I en Dani sembla l'únic capaç de centrar la Bet. A la feina i a casa.

 • La Riera - capítol 1075

  La Riera - capítol 1075

  En Martí vol fer reaccionar en Claudi per tal que no s'ensorri el projecte de La Pineda, però ell ja es dóna per vençut. En tots els sentits. La Bet comença a treballar a La Fonda, però la seva actitud no és la millor. L'Ernest aconsegueix que en Lluís s'acari amb la Gemma. La Lídia comença a fer coses una mica preocupants, si més no, a ulls de la Carme.

 • La Riera - capítol 1074

  La Riera - capítol 1074

  En Sergi s'enfronta a la Cristina per haver xerrat massa. Ella es defensa mirant de convèncer-lo que poden tornar a estar junts i ell l'engega. En qualsevol cas, la Mercè encara fa costat a la Cristina. Només en Daniel sap on és la Maribel. Sembla que l'Oleguer ha aconseguit obrir una escletxa en la societat Fèlix-Balló, però entre mafiosos mai se sap. La Nora es desespera perquè veu que no podrà ser mare.

 • La Riera - capítol 1073

  La Riera - capítol 1073

  La Maribel pregunta a en Sergi si és veritat que es va embolicar amb la Cristina. Ell ho reconeix i ella no pot suportar-ho. Necessita aire, i el buscarà encara que ho hagi de deixar tot penjat. La Cristina, un cop més, mirarà d'aprofitar-se de la situació. En Nandu, que vol fer reaccionar la Lídia, demana a la Carme que l'ajudi. La Bet sabrà detalls del seu pare que li faran veure les coses d'una altra manera.

 • La Riera - capítol 1072

  La Riera - capítol 1072

  En Lluís ha d'identificar el seu agressor, però està espantat. L'Àgata sabrà que en Claudi va demanar que l'acomiadessin de la pel·lícula i encara rebla més el clau de la venjança. En Claudi està contra les cordes. En Martí prova de fer reaccionar la Lídia pel bé de La Pineda, però ella està absolutament autodestructiva. La Bet coneixerà el costat fosc de la seva feina. I la Cristina, que no aconsegueix dur en Sergi al seu terreny, crema l'últim cartutx.

 • La Riera - capítol 1071

  La Riera - capítol 1071

  En Tito es planta davant d'en Martí, decidit a esbrinar qui és el pare de la criatura de la Lucía, i s'endú una sorpresa que no s'esperava. En Balló torna a Can Riera, com a client, decidit a carregar-se les novetats de les quals presumeix la Mercè. En Fèlix ha estat denunciat i vol saber d'on ha sortit la informació. L'Adam es troba amb la Milena, la hacker que els va robar la informació.

 • La Riera - capítol 1070

  La Riera - capítol 1070

  Passejant pel carrer amb la Irene, en Lluís reconeix un dels homes que el van apallissar. Ara cal decidir què fer. La Maribel fa una presentació espectacular de la carta de primavera, i la Cristina s'afanya a restar-li mèrits en favor d'en Sergi. La Sònia és conscient que tornarà a perdre l'Oleguer, que està decidit a fer justícia, començant per ell mateix. A l'Objectiu Digital els han robat una exclusiva i la Judit busca el culpable a dins de la redacció.

 • La Riera - capítol 1069

  La Riera - capítol 1069

  La venjança de l'Àgata és contundent. Està fent una pel·lícula porno. És en Martí qui ho descobreix i ho explica a en Claudi, que no es quedarà plegat de braços. La Gemma no tindrà les coses gens fàcils i la Gràcia demana ajuda... a en Lluís!!! La Lucía està embarassada i ho explica a en Tito, que pregunta qui és el pare...

 • La Riera - capítol 1068

  La Riera - capítol 1068

  La Maribel, enfrontada a tothom i sense temps per a res, presenta una carta de primavera que no està a l'alçada del que s'espera d'ella, i la Cristina ho aprofitarà. La Sònia no pot negar els seus sentiments per l'Oleguer. L'Imma es posa en evidència en el seu intent de "rescatar" la Bet, incapaç d'acceptar que la noia és independent. I avui és el dia en què la Nora i en Dani han quedat per al seu "primer intent".