• La Riera - capítol 1251
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1251

  La Tilda explica a la Maribel que pensa viure al dia el temps que li queda, però encara ha de rebre una notícia impactant que, ara sí, la sacsejarà del tot. La Míriam pateix per l'Omar i voldria aconseguir que es reconciliés amb la Lídia. Continua el mal ambient a casa de la Sònia ja que avui els fills d'en Pau n'hi tornen a fer una de grossa. L'Albert descobrirà qui és l'home que entrava al pis de la Tina.

 • La Riera - capítol 1250
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1250

  En Claudi va aconseguir fer trontollar la suposada seguretat de la Judit. Massa i tot, potser. L'Alfred demana a la Rita que l'ajudi amb el germà de la Dilshad. Ella accepta i el noi li cau bé. L'Àgata convida en Claudi al casament i descobrim que encara no han passat pàgina. Cap dels dos. Mentre la Marta i en Joaquim discuteixen, l'Imma diu que deixa la fonda.

 • La Riera - capítol 1249
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1249

  La notícia s'ha escampat i a la Tilda no l'ajuda gens que la gent la tracti amb condescendència. La Lídia continua pressionant en Joan, que cada cop té més clar que ella ha de saber alguna cosa. Un accident domèstic de la Mercè fa que els seus fills hagin de prendre mesures. A casa de la Sònia, la convivència és tan desastrosa com era de preveure.

 • La Riera - capítol 1248
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1248

  Com era d'esperar, en Claudi no es podia quedar de braços plegats en saber que l'Àgata es casa, ni que la Judit i en Dani estan junts. L'Albert farà un descobriment sobre la Tina que no li agradarà gens. La Marta coneixerà l'autèntica naturalesa de la relació entre l'Imma i en Joaquim, però tampoc no li farà cap gràcia.

 • La Riera - capítol 1247
  Veure vídeo
 • La Riera - capítol 1246
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1246

  A en Saül li han donat l'alta, però la Tània continua bevent i no se'n pot fer càrrec. Només hi ha una solució. I precisament avui, l'Ariadna, que ha vingut a Sant Climent, se sentirà ben estranya a casa seva. I només li falta que en Pau es fiqui on no el demanen. El comiat definitiu de la Mercè de Can Riera no és precisament una festa. La Tilda continua feta un embolic per culpa del petó i no sap si vol passar pàgina. En Claudi, al contrari, tanca l'etapa Àgata. O això diu.

 • La Riera - capítol 1245
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1245

  Dia gloriós per a la Núria. Primer esbomba, indignada, la relació Judit-Dani, que es veuran obligats a reaccionar. Després es comporta d'una manera despòtica amb la Tina i l'Albert es veurà obligat a intervenir i fer un pas endavant. L'Imma queda amb el company de la Marta, que li exposa les seves intencions. Problemes a la vista.

 • La Riera - capítol 1244
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1244

  La Lídia està decidida a aconseguir el suport que necessita per al seu projecte, ni que sigui a base d'amenaçar físicament els seus "companys" del cercle. La Mercè és incapaç d'estar-se quieta i ara ja comença a ser un autèntic corcó per a en Lluís. La Tilda confessa que el petó de la Griselda la va trasbalsar. La Marta ve a dinar a la Fonda amb el seu company, que s'interessa per l'Imma. Algú francament "perillós" enxampa la Judit i en Dani.

 • La Riera - capítol 1243
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1243

  L'Àgata demana el divorci a en Claudi perquè es vol tornar a casar. Tot i que no li diu amb qui, a en Claudi no li costarà esbrinar-ho. La Tània admet que no podrà fer-se càrrec d'en Saül i la Sònia decideix matar dos ocells d'un sol tret. L'Omar no es treu la Lídia del cap i està descuidant la feina. La Mercè espatlla la ja difícil entrada d'en Lluís a la Fonda.

 • La Riera - capítol 1242
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1242

  En Joan té por que la Lídia no hagi descobert la seva implicació en l'accident, però la Lídia sap ser discreta i esperar. En Lluís no se sent del tot segur davant de la responsabilitat que li ve al damunt. La Núria diu a la Tere que està convençuda que l'Albert li posa les banyes amb la Tina. La Judit i en Dani segueixen sense estar gaire d'acord sobre si han de fer públic o no que estan junts. El viatge a Marràqueix de la Tilda i la Griselda podria tenir conseqüències. I la Lídia necessita que la Maria li faci un "favor".

 • La Riera - capítol 1241
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1241

  En Claudi fa entendre la Mercè que ha de plegar amb dignitat i no obligada pels fills. Ella imposa una condició. La Tilda mira d'arreglar les coses entre en Lluís i la Carol per quan ella no hi sigui. Ella i la Griselda decideixen fer una "bogeria". L'Albert es lesiona ajudant la Tina a fer el trasllat, i la Núria comença a sospitar. En Dani aconsegueix la feina de l'Enguita, però ell i la Judit no es treuen del cap la diferència d'edat.

 • La Riera - capítol 1240
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1240

  En Pau i en Saül volen acceptar els diners d'en Fèlix, però la Sònia els demana que no els agafin. En Claudi ha fet una altra maniobra per recuperar l'Àgata, però ella es manté ferma i fa un pas sorprenent. En Joan comença a sentir-se insegur, observat i amenaçat, però no pot lligar caps. Tothom a la cuina està content per la Maribel. Bé, tothom excepte en Sergi.

 • La Riera - capítol 1239
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1239

  La Judit vol tirar de contactes per ajudar en Dani a trobar feina, però ell s'hi resisteix. En Sergi s'adona que ha de fer alguna cosa amb la Mercè, però no vol ofendre-la. La Núria és un autèntic corcó amb la Tina, i la dona acaba explicant el seu problema a l'Albert.

 • La Riera - capítol 1238
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1238

  La Lídia vol trobar el responsable del seu "accident" i demana ajuda a la Maria Monclús, que acaba trobant la clau de tot plegat. En Fèlix vol passar pàgina de l'accident d'en Saül, i la Sònia comprèn que alguna cosa estranya va passar aquella nit. La Tilda no es veu amb cor d'explicar a en Lluís el seu problema. Avui queda clar que la Mercè ja no pot fer tanta feina com voldria.

 • La Riera - capítol 1237
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1237

  En Claudi està disposat al que sigui per tal de recuperar l'Àgata, però aquest cop potser ha fet tard. En Sergi no porta gens bé que la Maribel acapari tota l'atenció mediàtica arran de la consecució de l'estrella. La Tina, que ho està passant força malament en secret, desperta la compassió de l'Albert i la gelosia de la Núria.

 • La Riera - capítol 1236
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1236

  Avui sabrem el perquè de l'estrany comportament de la Tilda. La Sònia vol aprofitar l'accident de La Pineda per fer caure en Fèlix, convençuda que ell hi està implicat. L'empresari ha dit a en Claudi i la Lídia que ell s'ocuparà de tot. La Maribel busca la manera de compensar en Sergi pel poc temps que li dedica.

 • La Riera - capítol 1235
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1235

  La Patrícia s'endú la sorpresa de la seva vida quan en Berenguer li tira els trastos. L'Enguita aconsegueix que la Lídia es posi les piles. Vol saber qui és el culpable de l'accident per venjar-se'n. La Mercè, que dedueix què va fer en Claudi, acaba petant. Necessitarà ajuda a casa i en Sergi parla amb en Pau. I en Claudi vol passar pàgina amb la Carme.

 • La Riera - capítol 1234
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1234

  L'Enguita hi insisteix fins que aconsegueix que la Lídia torni a sortir de casa. El problema pot sorgir si es troba amb l'Omar. A en Dani, comença a costar-li amagar que és parella de la Judit. La presència de la Tina al centre provoca reaccions, a la Núria i a l'Albert.

 • La Riera - capítol 1233
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1233

  En Claudi ha d'encarar el futur ara que ha "resolt" el que era el seu principal "leit motiv". La Maribel rep una proposta professional molt interessant, però això vol dir més hores de feina. Sabrem l'autèntica motivació de la Tina per fer de voluntària al centre social. La Núria va força desencaminada. I a la cuina, la Tilda comença a fer coses una mica estranyes.

 • La Riera - capítol 1232
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1232

  La Mercè surt de la clínica, però com sempre no està disposada a abaixar el ritme. En Dani i la Judit són parella i es comporten gairebé com dos adolescents. La lesió d'en Saül, arran de l'accident a La Pineda, no és poca cosa, i l'actitud de la Tània no ajuda. Al centre social, s'hi presenta una nova voluntària que fa posar de molt mal humor la Núria,

Cerca vídeos del programa