• La Riera - capítol 1380
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1380

  En Claudi és presenta davant dels veïns de Can Sureda com l'únic capaç de solucionar el problema que ell mateix ha creat. L'Assensi comença a sospitar. La Mercè i en Robert van progressant. A poc a poc i reprimint-se, però avancen. Ell s'emociona quan s'assabenta que la Patrícia va anar a veure la mare a l'hospital. En Lluís es posa desagradable amb l'Ània quan ella insisteix en el projecte de l'hotel. Ara té massa fronts oberts, tot i que avui rebrà una sorpresa agradable.

 • La Riera - capítol 1379
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1379

  El pla d'en Claudi comença a donar resultats. El caos és evident a Can Sureda. En Dani n'és una de les primeres víctimes. El pare d'en Marçal té una angina de pit, i això fa que la Patrícia reflexioni sobre ella i la seva mare. Els Flaquer volen recuperar els diners que s'ha endut en Joan, però ell té uns altres plans. En Lluís queda retratat per una negligència important. Perilla ell, l'hotel, i la fonda i tot.

 • La Riera - capítol 1378
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1378

  Un acte oficial serveix a en Claudi per continuar la seva maniobra de seducció cap a la Bibiana. En Lluís no sap com ha d'actuar amb l'Ània després del que va passar amb la Carla Boyero. La Mireia deixa que en Pasqual intenti fer entrar en raó en Joan, però ja és massa tard. En Joan d'abans ha tornat a sortir a la llum.

 • La Riera - capítol 1377
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1377

  La Maribel, que segueix al Perú, diu que no vol participar a la guerra Sergi-Cristina. En Sergi es desespera i li truca. La conversa és força violenta. Els Flaquer volen que en Joan afluixi, però ell veu la Mireia amb el vestit de núvia i li torna a sortir la bèstia que du a dins. La Mercè coneix l'Emili Avellaneda i es cauen bé. En Lluís està amoïnat perquè la Carla Boyero encara no ha publicat la ressenya. La va a veure i s'endú una sorpresa majúscula.

 • La Riera - capítol 1376
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1376

  En Claudi passa a l'atac per neutralitzar el moviment veïnal contra el projecte de Can Sureda. La seva arma: en Quiroga. En Lluís necessita minimitzar els efectes de la pèssima intervenció radiofònica d'en Sergi i es posa en mans d'una crítica gastronòmica implacable, la Carla Boyero. En Marçal sabrà el resultat del concurs d'invents a què es va presentar amb el seu artefacte de farcir macarrons.

 • La Riera - capítol 1375
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1375

  En Quiroga i la Carol marxen uns dies a una Casa rural, però ell no pot deixar de pensar que la seva germana Susi farà algun disbarat, si la deixa sola. La Mercè s'adona que el que volia fer amb la Patrícia no era gens just. Els bessons de la Muriel estan insuportables i en Claudi li recomana mà dura. Ella és més de dialogar, però els nois estan impossibles.

 • La Riera - capítol 1374
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1374

  Enrabiada pel rebuig d'en Robert, la Mercè decideix venjar-se fent fora de la fonda la Patrícia. En Robert se n'assabenta i no reacciona gens bé. Als Flaquer els ha anat molt bé fer-se fotos despullats i els Torres se n'alegren força. La Maria i en Raül estan en aquella situació en què no saben si frenar o accelerar. A més, la cosa es comença a saber.

 • La Riera - capítol 1373
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1373

  Després del ridícul arriben les esbroncades. En Sergi ha d'admetre quin és el seu problema. Ha perjudicat Can Riera i també a ell mateix, perquè el judici s'acosta. En Raül defensa la Maria en una reunió de veïns. La parella es va apropant més i més. La Mercè s'assabenta, per la Patrícia, del problema d'en Robert i decideix anar a trobar-lo. L'Albert acaba accedint als desitjos de la Núria: es posaran "en perill".

 • La Riera - capítol 1372
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1372

  En Sergi comença avui el programa de ràdio amb l'Amaia. El que no sap és que la noia el va sentir rient-se d'ella amb l'Àxel, i que li ha preparat una trampa. A l'Emili no li fa cap gràcia el que està passant amb el projecte i li marca el territori a en Claudi. Ell decideix venjar-se de la Maria. I sap com fer-ho. La Núria, a la seva, està decidida a revitalitzar la seva vida sexual. L'Albert... va a un altre ritme. I la Mercè queda amb en Robert, però ell no arriba.

 • La Riera - capítol 1371
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1371

  Tot l'entramat corrupte teixit al voltant del projecte de remodelació de Can Sureda es va fent més i més gros. I amb més gent implicada. En Lluís comença la recerca d'inversors per a l'hotel. Els primers amb qui en parla són en Sebastià i la Neus. En Marçal ha inventat un artefacte per foradar i farcir macarrons, i la Susi queda del tot fascinada.

 • La Riera - capítol 1370
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1370

  La Irene reclama a en Lluís la pensió del petit Llorenç, just el dia en què la Mercè vol repassar els comptes de Can Riera. En Robert no se separa del costat de la seva dona, cosa que fa patir la Patrícia i la Mercè, tot i que per motius diferents. La Joana està desesperada i és capaç de fer un disbarat. L'enfrontament a can Flaquer és total. La idea de substituir un casament per l'altre els ha petat a la cara a tots plegats.

 • La Riera - capítol 1369
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1369

  En Claudi pren consciència que està ben sol. Comença a fer algun disbarat i tot. La Mercè haurà d'anar acceptant els seus sentiments si no vol fer el ridícul davant de les seves amigues, però en Robert està fet un garbuix. La Núria parla obertament amb la Remei de l'afició dels Torres a fer-se fotos. En Bruno es troba amb un amic i es passa de la ratlla amb la celebració.

 • La Riera - capítol 1368
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1368

  La Núria ha de fer una gestió pel Centre Social amb l'Eusebi, i no li fa cap gràcia perquè el considera un pervertit. Però les coses poden canviar. En Quiroga té por que la Susi espatlli la seva relació amb la Carol. En Claudi, malgrat ser un triomfador, s'adona que no ho té pas tot. La Maria descobrirà que algú està jugant molt fort en el tema de Can Sureda.

 • La Riera - capítol 1367
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1367

  En Raül, fart dels atacs d'en Claudi, parla amb la Maria, que promet al peixater que farà entrar en raó l'alcalde. No és l'única, ja que l'Emili està disposat a retirar-se del projecte si en Claudi no atura les protestes veïnals. Avui descobrirem una faceta estranya de l'Emili. En Sergi i l'Amaia han passat la nit junts i s'entenen força bé, però en Sergi és únic espatllant les coses. La Carol, la Susi, en Quiroga i la Sara passen la tarda en un parc d'aventures. Tot perfecte fins que la Sara i la Susi es queden soles.

 • La Riera - capítol 1366
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1366

  En Lluís només té al cap l'Ània i l'hotel. Necessita diners i comença a endarrerir pensions a les seves exs i pagaments a proveïdors. S'està embolicant de mala manera. En Sergi coneix l'Amaia, una periodista. Es cauen bé, però l'Àxel el pica i li diu que ha deixat de ser el cràpula que era. Ell li demostrarà que no. Aniversari de la Patrícia. La noia no vol celebrar-ho ni amb els seus companys ni amb el seu pare, que no aconsegueix que l'acompanyi a l'hospital a veure la mare. Avui la coneixerem.

 • La Riera - capítol 1365
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1365

  Les protestes dels veïns contra el projecte de Can Sureda van en augment. En Claudi, lluny de recular, es disposa a passar a l'atac. El seu objectiu serà en Raül. La idea de la Núria d'aprofitar la data del casament frustrat d'en Joan amenaça de trencar la família Flaquer. En Lluís, enamorat de l'Ània, està disposat a fer el que faci falta per tirar endavant el projecte de l'hotel. I en Sergi s'assabenta que la Maribel és al Perú.

 • La Riera - capítol 1364
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1364

  Ni les pressions d'en Ricard, ni una oferta de la Mireia, aconsegueixen que la Maribel prengui cap altra decisió que no sigui la de fugir. I ben lluny. El projecte de Can Sureda comença a estar massa cobejat. Tothom vol sucar o denunciar. En Quiroga segueix els moviments de la Maria. La Nora ha deixat la superstició de banda i compra un vestidet per a la criatura. Tot seguit, se'n va al ginecòleg i...

 • La Riera - capítol 1363
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1363

  Les excessives atencions d'en Claudi cap a la Joana i la Nerea fan que en Quiroga comenci a fer deduccions que li semblen del tot lògiques. En Lluís no aconsegueix engrescar la Mercè per tirar endavant l'hotelet, però ell no vol renunciar-hi. En Joan torna de Madrid amb novetats sorprenents. A la cuina arriben fins al punt de plantejar-se si l'Àxel no serà una mena de caníbal.

 • La Riera - capítol 1362
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1362

  La mare de la noia que en Sergi va deixar tirada se li encara. La seva filla va tenir un coma etílic. Hi haurà sidral a La Fonda. La Mercè aconsegueix, per fi, que en Robert l'ajudi, però podria estar sent un pèl descarada. La Maria i en Raül se senten bé junts, però en Claudi els està utilitzant a tots dos, i ja se sap. En Bruno, per anar de farra amb els joves de Can Riera, tanca abans d'hora i roba unes ampolles.

 • La Riera - capítol 1361
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1361

  En Lluís, que està força engrescat amb el projecte de l'hotel amb encant, també s'ha penjat de l'Ània, però té por d'espifiar-la i es frena. La Nerea s'ha barallat amb una companya de l'institut i ha fugit. En Claudi es mobilitza. La Tere, que ha clissat la Mercè, l'aconsella perquè demani ajuda a en Robert per escriure les seves memòries. En Sergi lliga amb una noia, però va massa beguda i la deixa tirada. És un inconscient absolut.