• La Riera - capítol 1308
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1308

  A en Saül, la cita de la seva mare amb en Lluís li sembla un despropòsit. Falta saber quina serà la reacció d'en Pau i, per descomptat, com anirà la cita, que és avui. En Claudi es fa el fort, però l'aparició del cadàver el té força amoïnat. La Carol comença a treballar a l'Objectiu Digital. Hi va amb ganes, però amb una mica de por. La Míriam, definitivament, no es ve capaç de treballar, però tampoc no vol confessar-ho a en Joan. I avui és el dia del comiat de l'Adam.

 • La Riera - capítol 1307
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1307

  Comença a ser evident de qui és el cadàver trobat després de les pluges, i el rebombori afecta als implicats i als que en sospiten, i no a tots de la mateixa manera. La Tània i en Lluís es coneixen, es cauen bé i queden per sortir a sopar demà. I avui és el dia per a la Maribel. Té hora per anar a avortar. Algú no vol que hi vagi sola. En Joan vol animar la Míriam perquè torni a treballar, però està preparada?

 • La Riera - capítol 1306
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1306

  No sabem quan de temps podran aguantar el seu secret, l'Ernest i l'Àgata. La primera que sospita d'ells és la Judit. Comença a haver-hi moviment al voltant del cos trobat la setmana passada. Els problemes de l'Objectiu Digital s'accentuen i cal contractar algú que faci de cap de vendes. En Lluís els dóna una idea. Mentrestant, la Lídia comença a barrinar com s'aprofitarà de la presència d'en Claudi a l'ajuntament de Sant Climent.

 • La Riera - capítol 1305
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1305

  La Mercè fa les paus amb l'Ernest i organitza un àpat familiar. Hi coincideixen en Claudi, l'Ernest i l'Àgata. La Griselda està tan gelosa de la relació Lola-Tilda, que la cuinera acaba mig provocant una trobada mare-filla. La Mercè, que coneix el secret de la Maribel, parla obertament amb ella. Els Flaquer renyen la Mireia perquè està abusant d'ells. En Claudi està eufòric perquè creu que tot li va bé. Però no. I no és només l'Àgata. Les pluges d'aquests dies deixen al descobert coses que semblaven enterrades i oblidades.

 • La Riera - capítol 1304
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1304

  Malgrat les pluges torrencials, s'inaugura el complex de La Pineda. En Claudi fa un discurs brillant i en treu prou partit. La Griselda se sent força desplaçada en presència de la Tilda i de la seva pròpia mare. Està bé que s'entenguin, però troba que potser s'entenen massa. La Maribel continua donant voltes al seu "problema". La Judit veu l'Ernest molt sol i el convida a fer una copa amb els de la redacció. Hi ha l'Àgata, i resulta que connecten bé. Molt bé.

 • La Riera - capítol 1303
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1303

  La Judit rep una oferta de finançament. El problema és que el generós "mecenes" és en Claudi, i això sempre és un perill. L'Enguita perd el suport d'en Sebastià i l'Albert. Què passarà amb la Lídia? La Tilda i la Lola es van fent força amigues i la Griselda està contenta. La Mireia s'està repenjant una mica en els seus pares, que comencen a anar força cansats darrere de la Natàlia. L'Albert decideix que ja n'hi ha prou.

 • La Riera - capítol 1302
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1302

  Per si no en tenia prou amb els dubtes que carreteja, la Maribel ha de conviure amb una Nora il·lusionadíssima amb la idea de ser mare. La Tània acompanya el seu fill Èric i uns amics a la platja. A en Pau li sembla molt mala idea. Ha tornat de Nova York la filla de la Maria Monclús, i s'adona que sa mare no és la que era quan li explica que no vol ser candidata a l'alcaldia.

 • La Riera - capítol 1301
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1301

  L'Ernest ha tornat a Sant Climent, però ha vingut força canviat. Ho nota la Mercè i ho nota la Sònia. La Maribel, que no ha explicat a ningú que està embarassada, reacciona malament per qualsevol bestiesa. Avui li toca pagar el mal humor a en Lluís. La Judit no sap com fer-s'ho per salvar l'Objectiu Digital ara que la Lídia els ha deixat penjats. Després del que ha passat, en Joan i la Míriam estan en hores baixes i l'Albert vol que son fill reaccioni.

 • La Riera - capítol 1300
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1300

  En Sergi s'espolsa en Lluís, i fa que s'apunti al gimnàs on la Maribel fa karate. A ella no li fa cap gràcia. Perquè és un pesat i per un altre motiu que descobrirem avui. En Claudi i la Lídia demanen ajuda a la Maria Monclús per un tema de La Pineda. Ell s'adona que ha d'agafar la iniciativa. La Rita té por que l'Omar marxi de Sant Climent i li demana que no ho faci. La Judit no pot contractar ningú, així que cal gairebé un miracle per salvar el diari. Veurem l'estat d'ànim d'en Claudi i l'Àgata "l'endemà".

 • La Riera - capítol 1299
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1299

  La Lídia, per acabar de rematar la feina, deixa de finançar el diari. Sense recursos, és difícil que puguin tirar endavant, i la Judit es perd buscant culpables. La Mireia menteix als seus pares per poder marxar uns dies amb en Pasqual, però els Flaquer no van néixer ahir. Avui viurem el tercer episodi del duel Lola-Tilda. La Tània torna el cotxe a la Sònia. Què passarà amb el bony? I en Claudi fa venir l'Àgata a casa, amb l'excusa que no se'n surt amb la Miranda. L'Àgata està tova...

 • La Riera - capítol 1298
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1298

  La Tània descobreix un bony al cotxe que li ha deixat la Sònia. Només li faltava això ara. La Judit entrevista un candidat per ocupar el lloc de la Míriam, i a en Dani li comencen a saltar les alarmes... per gelosia. La Míriam i en Joan s'han empescat una versió "oficial" per al que li ha passat a la noia, però l'Albert no és cap ingenu. La Maribel i en Sergi planegen activitats per fer junts, però algú se'ls enganxa.

 • La Riera - capítol 1297
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1297

  La Míriam ha quedat força traumatitzada i ja no té forces per continuar plantant cara a la Lídia. L'Omar està realment afectat pel que ha passat. Afectat i rabiós. L'enganxada d'ahir entre la lola i la Tilda ha deixat força empipada la Tilda, que està disposada a tornar-s'hi. La Tere torna a visitar en Fèlix a la presó. La parella fa balanç de la seva vida. La Mireia comença a posar una mica de frivolitat a la seva vida, gràcies a en Pasqual.

 • La Riera - capítol 1296
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1296

  La Míriam continua burxant la Lídia. Aquesta, farta, passa a l'acció directa. La Mercè s'ofereix a fer unes classes de cuina a la Carme, la Núria, la Tina i la Tere. La Tere, l'últma de marxar, li confessa la seva situació amb en Fèlix i en Marçal. La Tània surt del centre de rehabilitació decidida a fer les coses bé. La Griselda vol presentar la Tilda i la seva mare. Es veu que la dona no és de tracte gaire fàcil.

 • La Riera - capítol 1295
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1295

  La Mercè pressiona perquè en Lluís faci fora la Tilda de la feina. Ella, que li va fer pagar el disgust a la Griselda, pràcticament dóna per fet que haurà de deixar Can Riera. Són hores decisives i la Maribel està de part de la cuinera. La Lídia rep el premi a l'empresària de l'any, però la Míriam està disposada a esguerrar-li la festa. L'ex d'en Claudi presumeix davant d'ell que ho ha aconseguit tot, però ell li fa veure que no.

 • La Riera - capítol 1294
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1294

  En Pasqual ha pactat amb en Gutiérrez desfer-se dels diners de l'últim botí. Ara cal trobar una fórmula que, a més, serveixi per neutralitzar en Peralta. En Sergi ha decidit donar un cop de mà a la Maribel per tal de trobar una solució al conflicte de la salsa yakitori. La Tere, impressionada per la visita que va fer a en Fèlix, demana a en marçal que vagi a veure el seu pare. I la Lídia, a punt de ser reconeguda com l'empresària de l'any, ha de minimitzar l'efecte Enguita.

 • La Riera - capítol 1293
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1293

  La Judit convenç l'Àgata per fer un comiat a en Dimas. L'Àgata acabarà sabent que en Claudi és al darrere de tot, i la seva reacció és imprevisible. S'ha publicat l'article de la Míriam. Hi ha conseqüències per a més d'un, ja que el tema no és menor. Els diners d'en Pasqual, que tornen misteriosament al seu amagatall, són un autèntic niu problemes, i cal fer alguna cosa.

 • La Riera - capítol 1292
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1292

  La Maribel no baixa del burro. Està convençuda que la salsa que comercialitza Worldmeals pot acabar amb el seu prestigi, i ha decidit jugar fort, potser inconscientment. La Tere es vol divorciar d'en Fèlix. Se'n va a veure'l a la presó, però el que es troba no és el que s'esperava. La Lídia també torna a visitar-lo. Els diners d'en Pasqual no són al lloc on ell els va amagar. Algú els ha agafat.

 • La Riera - capítol 1291
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1291

  La Míriam té seriosos problemes perquè li publiquin l'article, per culpa d'una discutible decisió de l'Omar. La tensió que acumula la Tilda comença a ser excessiva, però a la Maribel no li fa cap mena de gràcia que la Mercè s'hagi ficat pel mig. L'Àgata no es veu amb cor de pensar en un funeral per a en Dimas. No vol escoltar ni els seus pares, i la mare acaba recorrent a qui creu que pot aconsellar millor la seva filla.

 • La Riera - capítol 1290
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1290

  En ple estira i arronsa per qui va i qui no va a Boston, arriben notícies d'Amèrica. La Míriam ha acabat l'article sobre els comptes opacs de l'Enguita, però no troba cap mena de recolzament al diari. I en Joan tampoc ho veu gens clar. En Ricard vol que la Maribel es tranquil·litzi. La pressió, per culpa de l'estrella, comença a superar-la. La Griselda demana a en Lluís que deixi de fer mobbing a la Tilda. I la Lídia se'n va a veure en Fèlix a la presó. Vol comprar les seves accions de La Pineda.

 • La Riera - capítol 1289
  Veure vídeo

  La Riera - capítol 1289

  Assabentat que l'Àgata ha demanat a en Pau que l'acompanyi a Boston, en Claudi es belluga perquè vol anar-hi ell. La Tilda veu com fins i tot la Mercè se suma a les pressions d'en Lluís perquè deixi can Riera. La Maribel ho està passant força malament perquè se sent enganyada per la companyia que comercialitza la salsa que porta el seu nom. La Mireia i la Rita comencen a estar fartes d'uns nòvios que les posen constantment en perill.