S'han trobat 1079 resultats.

 • La Riera - capítol 1078

  La Riera - capítol 1078

  La Mercè ha localitzat la Maribel, ha reconegut els seus errors i li demana que torni, però la Maribel no es deixa dominar per res ni per ningú. Quan torna a casa, és hora de sincerar-se amb en Sergi i de passar comptes amb la Cristina. La Lídia està realment decidida a acabar amb la seva pròpia vida. En Dani descobreix que podria solucionar el gran problema de la Nora. I la Judit, que té una còpia dels documents que l'Oleguer va reunir sobre les activitats d'en Balló, decideix passar a l'atac.

 • La Riera - capítol 1077

  La Riera - capítol 1077

  La Mercè, gràcies a la Tilda, ja té clar què és el que està passant i decideix resoldre l'embolic Cristina-Sergi-Maribel. En Sebastià trenca tota relació amb l'Àgata i proposa a en Claudi remuntar la societat. En Lluís s'espanta, convençut que el segueixen pel carrer, i així és, però no s'imagina de qui es tracta.

 • La Riera - capítol 1076

  La Riera - capítol 1076

  L'aliança Balló-Fèlix serà fatal per a l'Oleguer. La Cristina comença a extralimitar-se i a posar-se en evidència i la Mercè, finalment, comença a veure-li el llautó. La Lídia, efectivament, s'està plantejant acabar amb tot, i la Judit és la que se n'adona. I en Dani sembla l'únic capaç de centrar la Bet. A la feina i a casa.

 • La Riera - capítol 1075

  La Riera - capítol 1075

  En Martí vol fer reaccionar en Claudi per tal que no s'ensorri el projecte de La Pineda, però ell ja es dóna per vençut. En tots els sentits. La Bet comença a treballar a La Fonda, però la seva actitud no és la millor. L'Ernest aconsegueix que en Lluís s'acari amb la Gemma. La Lídia comença a fer coses una mica preocupants, si més no, a ulls de la Carme.

 • La Riera - capítol 1074

  La Riera - capítol 1074

  En Sergi s'enfronta a la Cristina per haver xerrat massa. Ella es defensa mirant de convèncer-lo que poden tornar a estar junts i ell l'engega. En qualsevol cas, la Mercè encara fa costat a la Cristina. Només en Daniel sap on és la Maribel. Sembla que l'Oleguer ha aconseguit obrir una escletxa en la societat Fèlix-Balló, però entre mafiosos mai se sap. La Nora es desespera perquè veu que no podrà ser mare.

 • La Riera - capítol 1073

  La Riera - capítol 1073

  La Maribel pregunta a en Sergi si és veritat que es va embolicar amb la Cristina. Ell ho reconeix i ella no pot suportar-ho. Necessita aire, i el buscarà encara que ho hagi de deixar tot penjat. La Cristina, un cop més, mirarà d'aprofitar-se de la situació. En Nandu, que vol fer reaccionar la Lídia, demana a la Carme que l'ajudi. La Bet sabrà detalls del seu pare que li faran veure les coses d'una altra manera.

 • La Riera - capítol 1072

  La Riera - capítol 1072

  En Lluís ha d'identificar el seu agressor, però està espantat. L'Àgata sabrà que en Claudi va demanar que l'acomiadessin de la pel·lícula i encara rebla més el clau de la venjança. En Claudi està contra les cordes. En Martí prova de fer reaccionar la Lídia pel bé de La Pineda, però ella està absolutament autodestructiva. La Bet coneixerà el costat fosc de la seva feina. I la Cristina, que no aconsegueix dur en Sergi al seu terreny, crema l'últim cartutx.

 • La Riera - capítol 1071

  La Riera - capítol 1071

  En Tito es planta davant d'en Martí, decidit a esbrinar qui és el pare de la criatura de la Lucía, i s'endú una sorpresa que no s'esperava. En Balló torna a Can Riera, com a client, decidit a carregar-se les novetats de les quals presumeix la Mercè. En Fèlix ha estat denunciat i vol saber d'on ha sortit la informació. L'Adam es troba amb la Milena, la hacker que els va robar la informació.

 • La Riera - capítol 1070

  La Riera - capítol 1070

  Passejant pel carrer amb la Irene, en Lluís reconeix un dels homes que el van apallissar. Ara cal decidir què fer. La Maribel fa una presentació espectacular de la carta de primavera, i la Cristina s'afanya a restar-li mèrits en favor d'en Sergi. La Sònia és conscient que tornarà a perdre l'Oleguer, que està decidit a fer justícia, començant per ell mateix. A l'Objectiu Digital els han robat una exclusiva i la Judit busca el culpable a dins de la redacció.

 • La Riera - capítol 1069

  La Riera - capítol 1069

  La venjança de l'Àgata és contundent. Està fent una pel·lícula porno. És en Martí qui ho descobreix i ho explica a en Claudi, que no es quedarà plegat de braços. La Gemma no tindrà les coses gens fàcils i la Gràcia demana ajuda... a en Lluís!!! La Lucía està embarassada i ho explica a en Tito, que pregunta qui és el pare...

 • La Riera - capítol 1068

  La Riera - capítol 1068

  La Maribel, enfrontada a tothom i sense temps per a res, presenta una carta de primavera que no està a l'alçada del que s'espera d'ella, i la Cristina ho aprofitarà. La Sònia no pot negar els seus sentiments per l'Oleguer. L'Imma es posa en evidència en el seu intent de "rescatar" la Bet, incapaç d'acceptar que la noia és independent. I avui és el dia en què la Nora i en Dani han quedat per al seu "primer intent".

 • La Riera - capítol 1067

  La Riera - capítol 1067

  L'Oleguer té un pla per fer caure en Fèlix i en Balló. En Marçal ja ha decidit la seva estratègia per declarar-se a la Mireia, i ho fa avui. La Míriam comença a manar més del compte a la redacció i els companys comencen a cansar-se'n una mica. Avui cometrà una errada de por. I en Martí dóna a en Claudi les claus per recuperar l'Àgata.

 • La Riera - capítol 1066

  La Riera - capítol 1066

  Malgrat que li sap greu reconèixer-ho, l'Àgata està enamorada d'en Claudi i s'està fent mal a ella mateixa. La Marta creu que tant ella com l'Ernest li deuen a en Lluís acollir-lo a casa. L'Imma s'assabenta que la Bet treballa en un bar de copes i no li fa cap gràcia. En Marçal es vol declarar a la Mireia, però no sap com fer-ho. La Lídia haurà d'acceptar la realitat: l'Omar no tornarà.

 • La Riera - capítol 1065

  La Riera - capítol 1065

  La Cristina aconsegueix avançar la data de presentació de la carta de tardor. És una nova punyalada a la Maribel, que busca la complicitat de la Marta. En Martí es troba la Lucía amb en Tito. La Nora i en Dani planegen la seva trobada sexual, però ell rep pressions perquè s'ho repensi. La Sònia i l'Oleguer coincideixen en un judici.

 • La Riera - capítol 1064

  La Riera - capítol 1064

  L'Àgata va prometre que es venjaria d'en Claudi. I ho fa amb escreix. La Lídia és incapaç d'assumir que l'Omar l'ha deixat per sempre, i la Judit, amoïnada, no sap què fer per tal que reaccioni. La Mercè, que se sent culpable, diu als seus fills que acollirà en Lluís quan surti de l'hospital, però la relació mare-fill està molt tocada.

 • La Riera - capítol 1063

  La Riera - capítol 1063

  La Cristina està agafant avantatge en tots els fronts: ha aconseguit que la Mercè i l'equip de la cuina es posicionin contra la Maribel. La seva rival està més sola que mai. En Fèlix "convenç" l'Albert que el millor és que continuïn sent socis. La mare de l'Àgata torna la pilota a la seva filla explicant-li per què s'hi ha casat en Claudi. I l'Omar torna al pis, però la relació amb la Lídia està molt tocada. Massa, potser.

 • La Riera - capítol 1062

  La Riera - capítol 1062

  En Sebastià convenç en Claudi perquè assisteixi amb l'Àgata a una gala benèfica que organitza. A la vetllada hi assisteixen la dona i l'amant d'en Sebastià... En Nandu i en Balló troben una curiosa manera de tancar bé la seva història. La Lucía ha entès que amb en Martí no va enlloc. En Dani està tou i sembla que no veu amb mals ulls la proposta de la Nora.

 • La Riera - capítol 1061

  La Riera - capítol 1061

  La Cristina prova ara la tàctica d'enfrontar la Maribel amb el seu equip. La guerra es va fent més crua. La Lucía s'adona que amb en Martí només obtindrà una cosa, i no en té prou, així que es fa trobadissa amb en Tito. Mentre la Gràcia se sent completament en fals, la família Guitart continua fent torns al costat d'en Lluís i els retrets no afluixen, però avui hi haurà canvis importants. La Judit troba la Lídia feta pols i es proposa fer tornar l'Omar. I la Nora demana perdó a en Dani per voler utilitzar-lo.

 • La Riera - capítol 1060

  La Riera - capítol 1060

  La Gràcia explica a la Gemma que en Lluís està en coma per culpa de la pallissa. La reacció de la nena la posa clarament en evidència. La Lucía no està satisfeta amb la relació que té amb en Martí. Ella vol alguna cosa més que sexe. La "venjança" de l'Àgata comença a fer efecte. L'Imma ha d'enfrontar-se al fet que la Bet vol ser independent.

 • La Riera - capítol 1059