• La Riera - capítol 1112
 • La Riera - capítol 1111

  La Riera - capítol 1111

  Avui arriba la Creu. Ella i la Lídia es veuen per primer cop en presència de l'Omar. La Nora presenta "la seva germana" a l'Elies. D'entrada se'n surt, però l'Elies no se'n va ni amb aigua calenta. En Joan descobreix que en Lluís es va quedar a dormir a casa de la Tilda, i no li fa gens de gràcia. I en Sergi pren una decisió dràstica per salvar la seva relació amb la Maribel.

 • La Riera - capítol 1110

  La Riera - capítol 1110

  Entre l'Alfred, en Nandu i ara l'Elies, la Nora està feta un autèntic festival de sentiments. I ara, l'Elies vol conèixer la seva germana, que no existeix. En Sergi i la Maribel arriben a un punt perillós en la seva relació perquè l'Elvira no significa el mateix per l'un que per l'altra. La Marta no assumeix la separació, però l'Ernest ja fa plans de futur com a solter. En Fèlix explica a en Marçal la nova situació del seu restaurant.

 • La Riera - capítol 1109

  La Riera - capítol 1109

  La Tilda es converteix en la millor aliada d'en Lluís per aconseguir que la Irene torni a confiar en ell, però avui el problema el té ella amb en Cesc i l'Alfred. Necessita parlar amb algú, i tria en Lluís i no en Joan. L'Àgata i en Claudi han aconseguit una victòria sobre en Balló i en Sabino, ja que el pla d'ella ha funcionat. La Lídia ofereix ajuda a l'Omar per repatriar la Creu, però ell no se'n refia, la coneix massa.

 • La Riera - capítol 1108

  La Riera - capítol 1108

  En Fèlix està decidit a entrar com a soci a La Pineda, però necessita diners. Esclar que ell és un home de recursos. Una altra mala crítica de l'Andreu Sans provoca una crisi definitiva a casa de l'Ernest. La Nora rep una visita del tot inesperada. El seu passat de mentidera torna a aparèixer. L'Àgata, seguint els consells d'en Dimas, es proposa solucionar els problemes creats per en Balló a la productora.

 • La Riera - capítol 1107

  La Riera - capítol 1107

  Reapareix en Carlos i li ofereix a la Maribel la possibilitat de fer un taller de cuina. Ella s'ha de fer càrrec de l'Elvira i no pot, però no li fa cap gràcia. Avui s'ha de recollir un premi que ha guanyat l'Objectiu Digital, però la Judit no té esma ni per sortir de casa. De tota manera, no està sola. Als Flaquer no els fa cap il·lusió que en Joan treballi amb en Fèlix.

 • La Riera - capítol 1106

  La Riera - capítol 1106

  En Sergi i la Maribel tenen la primera enganxada perquè no es posen d'acord en la forma de fer-se càrrec de l'Elvira. La Nora no guanya per disgustos: ara l'Alfred li diu que vol tornar amb ella i que es replantejarà el tema dels fills. En Balló ha fet circular imatges de la Judit practicant sado. S'han fet virals. En Fèlix està decidit a entrar a La Pineda com a soci.

 • La Riera - capítol 1105

  La Riera - capítol 1105

  La Tilda s'ha convertit en l'únic suport d'en Lluís, i a en Joan se li posa fatal. L'Ariadna comença a treballar a la mateixa emissora on col·labora l'Andreu Sans. El crític tornarà a La Barra. La Maribel està decidida a fer els esforços que calguin amb l'Elvira per estar bé amb en Sergi.

 • La Riera - capítol 1104

  La Riera - capítol 1104

  En Balló té la Judit al punt de mira, i avui pren una iniciativa bastant vil. En Fèlix ha posat els ulls en La Pineda, i demana a en Joan que faci un acostament a en Martí. La Càrol convenç la Irene que en Lluís no està bé. La Judit explica a la Lídia les raons de la tornada de l'Omar, i aquesta no es quedarà de braços plegats.

 • La Riera - capítol 1103

  La Riera - capítol 1103

  La Maribel no porta gens bé el fet d'haver-se de fer càrrec de la filla d'en Sergi. L'Ernest i la Marta no fan altra cosa que trobar motius per barallar-se. La parella està en les hores més baixes. L'Àgata i en Claudi seran conscients que ficar en Balló al negoci del porno va ser una mala idea. I l'Enric Batea té la Cristina "sobreprotegida".

 • La Riera - capítol 1102

  La Riera - capítol 1102

  La Lídia està rabiosa amb la gent de la redacció per haver explicat la veritat dels atacs a l'Omar. La Nora està feta un embolic. No sap si triar en Nandu o l'Alfred, i té hora per anar a inseminar-se. En Sabino tira els trastos a l'Àgata i en Claudi se n'assabenta. I en Lluís espera l'arribada de la Càrol i la Sara.

 • La Riera - capítol 1101

  La Riera - capítol 1101

  Amb l'ajuda de l'Enric, la Mercè aconsegueix allunyar la Cristina, però no l'Elvira. La Nora està feta un embolic i comença a mentir a tort i a dret, però les mentides no s'aguanten. En Joan comença a perdre punts respecte d'en Lluís, davant de la Tilda. Només era qüestió de temps que l'Omar s'assabentés del que va fer la Lídia. Ho sabrà avui.

 • La Riera - capítol 1100

  La Riera - capítol 1100

  La Mercè s'ha sortit amb la seva. La Gràcia plega, cosa que obre les portes de La Barra a en Lluís. En Salva descobreix que l'Adam i la Míriam coneixen un secret de la Judit, i en Balló pressiona. La Tilda i en Lluís recuperen l'amistat, i en Joan, barroer com sempre, marca territori d'una manera que a ella no li agrada gens. L'Ernest i la Marta tenen un nou malentès, i aquest cop és greu.

 • La Riera - capítol 1099

  La Riera - capítol 1099

  A en Joan Flaquer no li fa cap gràcia la feina que li encomana en Fèlix, però està tan ben pagada que no sap què fer. La Mercè s'ha proposat ajudar en Lluís, però abans s'ha de desfer de la Gràcia. A casa de l'Ernest, la relació de parella es va deteriorant cada dia més. I mentre la Lídia està convençuda que podrà recuperar l'Omar, el diari ha rebut una querella. La Judit ha de prendre decisions.

 • La Riera - capítol 1098

  La Riera - capítol 1098

  En Sabino proposa una idea interessant a l'Àgata, però caldran més diners, i en Claudi busca soci. Se li passa pel cap la possibilitat d'en Balló. A La Barra, en Lluís se sent menystingut pels seus germans. La tornada de l'Alfred ha trastocat tots els plans de la Nora, i ella no és precisament una noia que s'aclareixi fàcilment.

 • La Riera - capítol 1097
 • La Riera - capítol 1096

  La Riera - capítol 1096

  La Judit va lligant caps i acaba fent confessar a la Lídia. El cas és que sembla que la seva tàctica li dóna resultat. En Fèlix decideix passar a l'acció i parla directament amb en Joan, però tindrem sorpreses. Entre l'Ona i la Carme sembla que podran fer reaccionar la Cristina. El problema és que la Mercè ja té els seus plans.

 • La Riera - capítol 1095

  La Riera - capítol 1095

  La Sònia entén que està abusant de l'Ariadna, i la nena s'instal·la amb l'Ernest. Un altre problema per a la Marta. A la Nora se li acumulen els motius per replantejar-se la inseminació. Ara resulta que torna l'Alfred a Sant Climent. En Marçal, desbordat, demana finalment ajuda a en Fèlix perquè faci entrar en raó els Flaquer.

 • La Riera - capítol 1094

  La Riera - capítol 1094

  En Joan i la Tilda són parella i tots tres estan incòmodes. Per motius diferents, però cap dels tres no està del tot tranquil. En Marçal s'adona que està sol davant dels Flaquer. La Marta se sent cada dia més desplaçada al costat de l'Ernest. L'Imma anima en Nandu a tenir relacions, però ell va fer un pacte amb la Nora...

 • La Riera - capítol 1093

  La Riera - capítol 1093

  En Claudi ofereix ajuda a la Lídia per venjar-se del seus "agressors", però ella la rebutja. Enganyat i convençut que ho fa per por, en Claudi esbronca la Judit per posar la seva gent en perill. La Mercè s'adonarà que la Cristina desatén l'Elvira, i pressiona en Sergi. En Joan i en Marçal no s'entenen de cap manera i el restaurant ja està en crisi abans d'existir.

Cerca vídeos del programa