Un recipient d'aigua tacant-se de vermell és la pista del que passarà aquest final de temporada a "La Riera"
La pista del que passarà aquest final de temporada a "La Riera"
La tertúlia de "La Riera"

"A 'La Riera' hi haurà unes quantes morts, personatges que tindran un final contundent", Esteve Rovira, director de la sèrie

El final de la sisena temporada de "La Riera" es presenta amb moltes sorpreses. El director de la sèrie ha visitat el programa "Divendres" i ha deixat anar un seguit d'informacions que construeixen un final de temporada impactant

Aquest divendres, la tertúlia de "La Riera" ha tingut un convidat especial: Esteve Rovira, director de la sèrie. Rovira ha donat moltes pistes del que passarà a la sèrie abans que acabi la temporada.

Primer de tot Espartac Peran, seguint les ordres de Rovira, ha construït una impactant pista que és la clau de tot el que passarà. Ha agafat un recipient ple d'aigua i l'ha anat tenyint amb líquid vermell fins que s'ha perdut el rastre de tota transparència. Llavors, Esteve Rovira, director de La Riera, ha dit: "Això és més que una mort, estem parlant d'unes quantes morts, de personatges de "La Riera" que tindran un final contundent". L'Espartac ha afegit:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Burxat per l'àvia Remei, el Pere Mas, l'Ana Boadas, el Fermí Fernàndez i el David Balaguer, el director de "La Riera" ha revelat que Joan Anton Balló té ganes de venjança i "anirà un per un per la familia". Davant d'aquesta última afirmació, el David Balaguer ha preguntat: "l'aigua amb sang té alguna cosa a veure amb la venjança de la família?" Però l'Esteve no ha respost.

Durant la tertúlia també s'ha mostrat una escena en què el Balló compra unes imatges de la Judit on se la veuria tenint relacions sexuals. Preguntat per les imatges, el director de la Riera ha afirmat que "el Claudi i tothom que envolta la familia Guitart ja pot començar a patir".

Finalment, Rovira ha afegit: "La sisena temporada acabarà tan potent que la setena serà la bomba i arribarà amb noves families i 14 personatges nous".

A més de les grans sorpreses, a la tertúlia s'ha avançat el que passarà la setmana que ve. Per una banda, s'ha suggerit que la filla del Sergi es pot convertir en una arma llancívola entre la Maribel, la Cristina i el mateix Sergi. Per altra banda, a la Lídia li ve una mala temporada. En pocs episodis arribarà el personatge de la Creu, una noia que l'Omar va conèixer al Líban. Esteve Rovira ha dit que la Creu i l'Omar "no són parella, però..." i ha afegit que la Lídia "està perdent els papers i hi haurà un moment que ja no s'aguantarà dreta".

El tercer conflicte que viurem aquesta setmana fa referència a l'Ernest i la Marta, un conflicte que el programa "Divendres" ha definit amb el hashtag  #massatardErnest. I finalment, neix un quart conflicte amb les intencions d'en Sabino de tenir un assumpte amb l'Àgata, la dona del Claudi.

Anar al contingut