La pluja no aigualeix la primera jornada de la 20a edició de la Festa dels Súpers

Un cop passada la primera pluja del matí, els assistents han pogut seguir les activitats i l'espectacle amb normalitat. Aquesta 20a edició, que porta per títol "6Q", coincideix amb el 25è aniversari del Super3. Gairebé 50.000 persones han visitat aquest dissabte la Festa del Súpers, a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. El Club Super3 ha fet avui més de 2.000 carnets, amb una edició especial del 25è aniversari del Super3. Una edició de col·leccionista que ha marxat sobretot a Barcelona, però també a Tarragona, Girona, Lleida i les Illes Balears. Demà diumenge, l'espectacle "Tots junts" es podrà veure tant al matí com a la tarda.

Ni la pluja ha aconseguit aigualir la primera jornada de la Festa dels Súpers. Gairebé 50.000 persones han visitat avui dissabte la Festa dels Súpers, a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, que en aquesta edició porta per títol "6Q", el nom del robot de la família del Super3. Aquesta és la 20a edició de la Festa i coincideix amb el 25è aniversari del Super3. Per quart any consecutiu, la Festa compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que en aquesta edició promou la campanya "L'habitatge és un dret com una casa" i que ha organitzat l'activitat "Omplim de color la nostra superciutat!".

Els súpers assistents i les seves famílies han pogut gaudir de les més de 150 activitats repartides pel recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc que han estat organitzades per més de 60 entitats i empreses. Centenars de súpers han passat per l'estudi especial de Catalunya Ràdio instal·lat a l'esplanada de la zona del Sant Jordi i han pogut fer de locutors per un dia.

Al llarg de la jornada, els súpers han pogut fer activitats relacionades amb els robots, saltar en inflables, trobar tresors amagats, fer teatre, aconseguir un carnet de conduir naus especials, pintar amb esprai, fer broquetes de fruita, practicar diferents esports, visitar un planetari portàtil, superar circuits d'aventura, conduir karts i motos elèctriques, baixar en tirolina, esquiar amb un simulador, veure cinema, fer malabars, travessar obstacles en patinet, fer-se fotos en photocalls ben originals, sembrar llavors i endur-se la seva planta a casa, interactuar amb personatges de les sèries del canal Super3, descobrir l'òpera, acostar-se a les noves tecnologies, divertir-se amb jocs de taula, posar a prova els seus cinc sentits, conscienciar-se sobre la protecció del mar, fer experiments científics, aprendre hàbits saludables, parlar en diferents idiomes, ballar diferents coreografies, degustar lactis, pizzes i altres productes alimentaris, pujar a un bibliobús, pintar amb xocolata, escoltar contes fantàstics o fer tallers de manualitats, maquillatge i art.

Un any més, els nens que ho han volgut s'han pogut fer o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant. Tant dissabte com diumenge, els tres punts del Club que hi ha repartits per la Festa lliuren una edició especial i limitada del carnet, que commemora els 25 anys del Super3. D'aquesta edició especial del carnet, que tindrà la mateixa validesa que el carnet habitual, avui se n'han fet més de 2.000.

Un dels moments més intensos del dia ha estat l'espectacle central de la Festa, "Tots junts", que s'ha pogut veure aquesta tarda a l'escenari de l'Estadi. Els assistents han pogut conèixer el desenllaç de la trama, que també es podrà veure demà diumenge al matí i a la tarda.

"Toca't el melic" i "Arkandú" reben el disc d'Or i de Platí, respectivament

Aquest migdia, el disc "Toca't el melic", del programa "MIC", editat al mes de juny, ha rebut el disc d'Or, després de vendre més de més de 20.000 còpies. Per la seva banda, el disc "Arkandú, ha recollit el disc de Platí en reconeixement a les 40.000 còpies venudes, just un any després que sortís al mercat.

Accessos a la Festa

Per accedir a la Festa es recomana l'ús del transport públic, i per a aquells que ho fa­cin en cotxe, també s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora. Al llarg del dia els diferents sistemes d'accés a la Festa han funcionat amb absoluta normalitat.

La Festa ha tancat les seves portes, però demà diumenge tindrà lloc la segona jornada d'aquesta 20a edició. Continuaran les activitats, però, un cop més, el punt fort serà l'espectacle central, protagonitzat per la família del Super3, els SP3 i totes les cares del canal Super3 i els dibuixos animats. Aquest espectacle es podrà veure tant al matí (també per TV3 i el canal Super3) com a la tarda.

super3.cat

super3.cat/festa

Anar al contingut