"Alegría, tristeza"
"Alegría, tristeza"

La pel·lícula "Alegría, tristeza", amb la participació de TV3, als Premis de Cinema Europeu

"Alegría, tristeza", l'últim film d'Ibon Cormenzana, que compta amb la participació de TV3, es presentarà el dia 11 de novembre als Premis de Cinema Europeu, a Sevilla. El 16 de novembre arribarà als cinemes.

La pel·lícula "Alegría, tristeza", amb participació de TV3, dirigida per Ibon Cormenzana i protagonitzada per Roberto Álamo i Manuela Vellés, es projectarà l'11 de novembre dins de la secció de Special Screening, no competitiva, en el marc dels Premis de Cinema Europeu que se celebren a Sevilla. Una setmana després, el 16 de novembre, arribarà als cinemes.

Sinopsi

El Marcos (Roberto Álamo), la Sandra (Maggie Civantos) i la seva filla, la Lola (Claudia Placer), formen una família vital i carismàtica. El Marcos, bomber de professió i acostumat a viure situacions límit, rebrà un cop dur que farà que la seva vida faci un gir inesperat. A partir d'aleshores, tindrà un bloqueig que no li permetrà reconèixer les emocions dels altres ni empatitzar-hi.

Amb l'ajuda dels seus, iniciarà un tractament per superar aquest xoc. En el camí per tornar a sentir, la seva filla, la Lola, serà la clau per reconstruir el seu univers. "Alegría, tristeza" és una història de superació, però és també una història sobre l'amor, un amor amb majúscules: amor de parella, als fills, als amics… Un llargmetratge sobre emocions, sobre la por de sentir i sobre la vida. "Alegria, tristeza" és una pel·lícula d'Arcadia Motion Pictures i Samarcanda Films, en coproducció amb Noodles Production (França), que també compta amb la participació de TV3 i de Movistar+.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Ibon Cormenzana
Guió: Ibon Cormenzana i Jordi Vallejo
Producció: És una pel·lícula d'Arcadia Motion Pictures i Samarcanda Films en coproducció amb Noodles Production (França) i amb la participació de TV3 i Movistar+
Intèrprets: Roberto Álamo, Manuela Vellés, Claudia Placer, Pedro Casablanc, Carlos Bardem, Maggie Civantos, Rocío Muñóz, Miguel Herrán, Andrés Gertrúdix
Direcció de fotografia: Albert Pascual
Música: Lucas Vidal

 

 

tv3.cat/ficcio-i-cinema

 

Sant Joan Despí, 16 d'octubre del 2018

Anar al contingut