El trofeu de la Copa del Rei
El trofeu de la Copa del Rei
Programació especial

La final de la Copa del Rei, a TV3

Dissabte se seguirà tota la jornada l'actualitat al voltant de la final de Copa entre el Barça i l'Athletic

Esport3 començarà divendres la seva cobertura de la final de la Copa del Rei amb un programa especial de 19.00 a 20.00 en què es podrà veure la roda de premsa de Luis Enrique prèvia a la final de dissabte, que serà seguida per Jordi Ramos. Dins d'"Esport Club", que començarà a les 20.00, s'emetrà, en directe, la roda de premsa d'Ernesto Valverde, tècnic de l'Athlètic.

Dissabte es farà una programació especial durant tot el dia. Al llarg del matí i les primeres hores de la tarda, a Esport3 s'emetran diverses edicions del "Gol a gol" des del Camp Nou presentades per Marc Negre i Xavier Torres. Es connectarà amb el "Fan Zone" del Bilbao, que estarà situat a les fonts de Montjuïc, on hi haurà Jordi Ramos. D'altra banda, els aficionats blaugranes es trobaran a la zona universitària, on els acompanyarà Víctor Patsi. El dinar de directives el seguirà Josep Maria Puig.

  • A les 18.30, a TV3 començarà "Hat-trick Barça Copa", amb tota la prèvia del partit des del Camp Nou, que conduiran Xavi Valls, Bernat Soler i Gerard López. Es podrà seguir la sortida i l'arribada dels jugadors dels dos equips, es connectarà amb les "fan zones" i també amb l'esplanada del Camp Nou i la Llotja.
  • A les 20.30, el "TN Vespre" es farà des del Camp Nou, amb Ramon Pellicer i Artur Peguera.
  • A les 21.00 es reprendrà la prèvia del partit
  • A les 21.30 començarà la transmissió de la final amb l'equip habitual, capitanejat per Bernat Soler, a qui acompanyarà Gerard López, Jordi Grau a la gespa i Josep Maria Puig a la llotja.
  • Quan s'acabi el partit, a les 23.45, si no hi ha pròrroga ni penals, començarà de manera simultània per TV3 i el canal Esport3 l'edició vestidor del "Hat-trick Barça Copa", amb les reaccions dels protagonistes i les celebracions si el Barça és el campió. En aquest cas, a Canaletes hi haurà Marc Negre.
Anar al contingut