Un molinet d'"Economia en colors"
Un molinet d'"Economia en colors"
Diumenge, a les 22.30, a TV3

La festa perfecta, a "Economia en colors"

Diumenge, a les 22.30, TV3 emetrà el novè capítol d'"Economia en colors", amb l'economista Xavier Sala i Martín i el periodista Tian Riba. El programa, que manté el repte d'explicar l'economia de manera entenedora, aquesta segona temporada aprofundeix en conceptes més concrets. En aquest capítol es parlarà de la festa perfecta.

Al món existeix una economia de l'amor. Les noves aplicacions tecnològiques per lligar i les empreses de cites ràpides permeten analitzar les dades d'un mercat molt similar al laboral. Tots dos són mercats de cerca doble. El programa analitzarà com actuen els homes i les dones en el mercat de les parelles, tant de primera com de segona mà, amb els periodistes Joaquín Luna i Llucia Ramis. A més, es visitarà una impremta, la Rambla, un hivernacle abandonat i una empresa de cotxes desballestats. I, sobretot, s'explicarà quina és la festa perfecta.

 

El programa

Amb la mateixa voluntat d'explicar l'economia d'una manera entenedora, aquest és un programa que parla d'economia, però també d'esport, d'educació, de psicologia, d'història, de política, de cultura, de salut, de sociologia, de ciència, d'amor i de la vida en general. Els dotze capítols han estat rodats en més de 100 localitzacions de Catalunya, Madrid i Brussel·les, i en cap cas perden el caràcter lúdic i pedagògic, ni l'humor i l'entreteniment.

L'estructura es manté com una "road movie" que comença amb una classe magistral del catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín a l'aula de la universitat. A partir d'aquí, el tema es va desenvolupant a través d'un viatge per diferents escenaris, experiments i personatges, on Tian Riba acompanya Sala i Martín.

Anar al contingut