La Festa dels Súpers tanca la 19a edició amb gran èxit omplint novament l'Anella Olímpica

Més de 300.000 persones han gaudit de la Festa dels Súpers durant tot el cap de setmana

Aquest diumenge, 18 d'octubre, per la tarda ha tancat les seves portes la 19a edició de la Festa dels Súpers. 305.000 persones han passat per l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona. Aquesta edició ha portat per títol "Arkandú", la paraula màgica que també dóna nom al nou disc del Super3, i ha estat organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.

Un any mes, la Festa dels Súpers ha estat un èxit d'assistència i de participació de nens i nenes i de les seves famílies. Dani López, director del Canal Super3 destaca que "a les portes dels 25 anys del canal, la festa està més vigent que mai. S'ha convertit en un fenòmen transgeneracional amb la identificació, la participació i la conciliació familiar de diferents generacions. S'ha aconseguit crear un llenguatge que ha traspassat de pares a fills, creant un món fantàstic d'il·lusions i complicitats. De fet, avui tothom cridava "arkandú" abans que ho fessin els personatges".

Durant tot el cap de setmana petits i grans han pogut gaudir de manera gratuïta de les més de 150 activitats repartides per tot el recinte, organitzades per més de 60 entitats i empreses. També han pogut veure els més de 50 espectacles que s'hi han fet. Aquesta edició, el recinte de la Festa s'ha ampliat a més de 68.000 metres quadrats de diversió per a totes les famílies. Com a novetat, s'ha obert el Palau Sant Jordi, que ha acollit les activitats i els espectacles relacionats amb el bàsquet.

L'organització de la Festa ha fet un balanç molt positiu de la mobilitat al voltant de l'anella durant tot el cap de setmana. L'increment en l'ús del transport públic i el seguiment de la resta d'indicacions de mobilitat per part dels assistents han permès un accés a la Festa còmode, tant dissabte com diumenge. Un any més, la Festa ha estat organitzada amb l'Ajuntament de Barcelona, que promou la campanya "Mobilitat sostenible i segura. Fes teu el carrer" i que ha participat en l'organització d'una de les proves de la "Supergimcana".

Dani Reyes, director de Màrqueting de TV3, ha destacat que "la Festa és un esdeveniment únic al món pel gran poder de convocatòria que té, que fa que any rere any, i ja en són 19, un nombre espectacular d'assistents gaudeixi de les activitats i els espectacles proposats pel Super3. També el fa únic la gran vinculació d'empreses, patrocinadors, col·laboradors i institucions que comparteixen els valors universals dels Súpers". Reyes ha agraït especialment a l'Ajuntament de Barcelona "la seva col·laboració i implicació en l'acte". 

"Arkandú" disc de platí

Després de l'èxit del disc "Connectem" que ahir va rebre el disc de platí, avui, i en només 4 dies a la venda, el nou disc "Arkandú" ja és disc de platí, superant les 40.000 còpies venudes. A partir de demà es posarà a la venda a totes les botigues.

Aquest nou treball discogràfic inclou 13 cançons noves cantades per la Lila, en Desmond, la Pati Pla i la resta de la família del Super3. Al disc hi ha temes com "Jo vinc d'un món de foc" amb la participació de l'OBC i la coral Esmuc, o "It's amazing", en què la línia habitual del canal Super3 de promoure l'anglès fa un pas més per acostar altres llengües als més petits.

L'espectacle "Arkandú", tres cops sobre l'escenari

Aquesta edició de la Festa dels Súpers ha tingut com a novetat importat el fet que l'espectacle central s'ha pogut veure tres cops sobre l'escenari de l'Estadi Olímpic, un més que en edicions anteriors. En total més de 100.000 Súpers i les seves famílies han seguit la representació. Dissabte a la tarda va ser vist per 43.000 persones, i avui diumenge, ha tingut 37.000 espectadors al matí i 20.000 més a la tarda. L'edició del matí s'ha emès en directe per TV3 i el canal Super3 de manera simultània.

En totes tres ocasions, els assistents han participat activament per ajudar la família del Super3 a salvar la Lila de la "Trampa macabra" del Sr. Pla i han sonat amb força les noves cançons del disc "Arkandú".

A més de l'espectacle central de la Festa, "Arkandú", durant tot el cap de setmana han actuat a l'escenari de l'Estadi Olímpic els SP3, el grup musical del Super3, o quatre de les corals que participen al concurs de TV3 "Oh Happy Day": Top Tenn, Giovinetto, Quartet Mèlt i Jarks. També han pujat a l'escenari molts dels presentadors del canal Super3, com Dani Jiménez del "Dinàmiks", el Pau del "Kukurota", la Maria i el Lawrence del "Fish&Chips", o l'Aidi, la San i el Zep del "TAGS". I no hi ha faltat els dibuixos animats, com el Doraemon, el Nobita, en Shin Chan, l'abella Maia, la Supermots o les Espies de veritat.

Gran seguiment a super3.cat

Durant tot el cap de setmana, el web del Super3, super3.cat, ha tingut 40.000 usuaris únics amb 400.000 planes vistes. Destaquen les 1.200 connexions que s'han fet des de més de 15 països, entre ells Andorra, Anglaterra, Estats Units, França, Alemanya, Israel i Holanda.

La "superxarxa" ha rebut durant tot el cap de setmana més de 4.000 missatges dels membres del Super3 amb els personatges.

L'etiqueta #FestaSúpers ha arribat a cobrir una audiència social de 3.000.000 d'usuaris de Twitter.

Carnets de súpers

Un any més, els nens han pogut fer-se o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant. Els dos dies de la Festa s'ha fet una edició especial del carnet Super3, amb la mateixa validesa i els mateixos avantatges que el carnet habitual.

En total, aquest cap de setmana s'han fet gairebé 4.000 carnets.

Supergimcana

Seguint el lema de la Festa, "Arkandú", els súpers han pogut mostrar les seves habilitats relacionades amb el món del circ participant a les cinc proves de la "Supergimcana". En aquesta edició, 21.000 súpers hi han participat.

Transport

Aquesta edició de la Festa dels Súpers ha coincidit amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, per tal de promoure hàbits de mobilitat més sostenible. Precisament, durant tot el cap de setmana, els assistents a la festa han fet servir més que mai el transport públic per arribar a l'Anella Olímpica. Unes 66.000 persones han utilitzat els autobusos llançadora de TMB per pujar des de plaça Espanya i Gran Via 2.

El vídeo de l'espectacle "Arkandú" ja està disponible a super3.cat/festa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut