Portada "Heavies tendres"
Portada "Heavies tendres"

La banda sonora de "Heavies tendres" a les plataformes digitals

Després de l'èxit d'"Arròs covat", l'il·lustrador Juanjo Sáez va tornar a TV3 amb "Heavies tendres", inspirada en la seva pròpia adolescència al barri de la Sagrera. Des del divendres 1 de juny, la música original de la sèrie, en què el heavy és fonamental, es pot aconseguir en plataformes digitals com iTunes, Spotify i Deezer.

"Heavies tendres", la sèrie de l'il·lustrador català Juanjo Sáez que es va emetre al 33, és una ficció inspirada en la pròpia adolescència de l'artista, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona preolímpica.

"Heavies tendres" tracta sobre el Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona del 1991 que trobaran en la seva amistat i en la música heavy un refugi en el món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut molt protegit per la seva família, fins al punt de gairebé ofegar-lo. El Miquel viu en una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n tota sola, però no sempre ho aconsegueix.

"Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'un moment crucial en la vida, aquell en què es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendra i divertida que emociona i que farà reviure els moments de la pròpia adolescència.

Tècnicament, "Heavies tendres" evoluciona a un traç més sensible, amb més intensitat de color, amb un to més poètic que "Arròs covat", una sèrie més sintètica. La banda sonora, en què el heavy és fonamental, és obra de Javier Rodero i Maikmaier. Les dificultats pressupostàries van impedir aconseguir les cançons originals, i per això es va fer tota una banda sonora original que, des de divendres, es pot aconseguir en plataformes digitals.

iTunes: https://itunes.apple.com/es/album/id1392278384app=itunes
Spotify: https://open.spotify.com/…/…/playlist/3LQn1bwNB37EbqJ4yYAnMZ
Deezer: https://www.deezer.com/es/album/64840292

tv3.cat/heaviestendres

instagram.com/heaviestendres

facebook.com/heaviestendres

Anar al contingut