Ivana Miño farà la retransmissió de les havaneres
Ivana Miño farà la retransmissió de les havaneres
Dissabte, a les 22.30

La 50a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, a TV3

Ivana Miño i Francesc Sánchez Carcassés ens retransmetran des de la platja de Port Bo aquest espectacle tradicional

Dissabte, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran en directe les actuacions dels grups d'havaneres que participen en la 50a edició de la trobada de Calella de Palafrugell. La retransmissió per TV3 serà amb Ivana Miño, acompanyada de l'històric presentador de la cantada Francesc Sánchez Carcassés. L'equip del programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, presentaran la vetllada per Catalunya Ràdio amb les intervencions de Sergi Vives.

Aquesta 50a edició  de l'espectacle comptarà amb els tres grups que més vegades han participat en aquest certamen: Port Bo, Bergantí i Peix Fregit, i també actuarà la cantant Sílvia Pérez Cruz. A més, s'estrenarà una havanera commemorativa del 50 aniversari.

A part de l'escenari principal del Port Bo, es podrà seguir la cantada en directe amb pantalles gegants que l'organització instal·larà a les platges del Canadell, Port Pelegrí i Llafranc, i des de la Plaça Nova de Palafrugell. A més, aquest any, amb motiu de l'aniversari, també es posaran pantalles en diversos punts del territori, a Puigcerdà, Tortosa, Lleida i Sant Feliu de Llobregat.

Els actes per celebrar la 50a Cantada d'Havaneres, que va néixer l'any 1966 a la taverna de Can Batlle, es faran entre els dies 1 i 3 de juliol. La vetllada inaugura cada any l'estiu a la Costa Brava, com una tradició cultural i musical coneguda a tot Catalunya, que aplega milers de persones.

Anar al contingut