Els Port Bo, a la cantada de l'any passat
Els Port Bo, a la cantada de l'any passat
Dissabte, a les 22.30

La 49a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, a TV3

A l'edició d'aquest any, presentada per Laia Ferrer i David Galceran, hi intervindran els grups Arjau, L'Espingari, Port Bo i la solista Neus Mar

Dissabte, a partir de les 22.30, emetrem en directe la tradicional Cantada d'Havaneres des de la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell.

Durant més d'una hora i mitja es podran sentir els grups Arjau (Palafrugell), la solidesa d'una formació que es caracteritza pel respecte a la tradició i a la qualitat vocal; L'Espingari (Montcada i Reixac), una formació amb una llarga trajectòria i amb un estil propi i reconeixible en totes les seves actuacions; Neus Mar (Palafrugell), una veu solista que s'estrena a l'esdeveniment acompanyada per un excel·lent quartet de músics i una manera personal d'interpretar les havaneres; i Port Bo (Palafrugell), el grup impulsor de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que ha participat en totes les edicions.

La presentació anirà a càrrec de la periodista Laia Ferrer i del locutor de Palafrugell David Galceran. La realització de la retransmissió serà de Toni Juanet i la producció, de Roser Sancho.

Anar al contingut