Josep Capella, nou corresponsal de la CCMA a París

TV3 i Catalunya Ràdio renoven la corresponsalia conjunta a França amb la incorporació de Josep Capella, fins ara delegat de la CCMA a Madrid, que substituirà Joan Carles Peris a la tardor.
Josep Capella

Josep Capella

Josep Capella serà el nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París, en substitució de Joan Carles Peris, que ha cobert les informacions de França des del març del 2014.

El nou corresponsal de la CCMA a París ha estat designat després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que han optat a aquest lloc de treball.

Josep Capella i Matas (Cambrils de Mar, 1960) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va formar part de l'equip fundacional de Catalunya Ràdio, l'any 1983, i va ser cap d'informatius de l'emissora del 1987 al 1991. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Madrid, on va ser delegat de Catalunya Ràdio en dues etapes, del 1985 al 1987 i del 1995 al 1998, moment en què va passar a ser delegat de TV3. També ha estat delegat del diari "Avui" a la capital de l'Estat. Capella, que ha dedicat gran part de la seva trajectòria a la informació política, tant del govern espanyol com de les Corts, ha estat reconegut amb el Premi Cronista Parlamentari de l'Any que atorga l'Associació de Periodistes Parlamentaris (2014) i amb el Guardó 1924 dels Premis Ràdio Associació (2015). Des de l'octubre del 2014 era delegat de la CCMA a Madrid.