Carla Lladó presentarà el nou programa

"Joc de cartes" tindrà el seu propi debat: el "Fora de carta"

Al "Fora de carta" es comentarà cada dijous el més destacable del "Joc de cartes", amb la presència dels restauradors protagonistes de cada programa i un grup de col·laboradors i influenciadors de la cultura "foodie".

"Fora de carta", presentat per Carla Lladó, és un programa debat en què es comentarà el més destacable del concurs de cada dijous. Per això comptarem amb la presència dels restauradors protagonistes de cada "Joc de cartes", que al costat d'uns col·laboradors aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acaba de veure i que li ha generat interrogants. El programa estarà constantment viu a través de les xarxes socials i a la tertúlia s'incorporaran els temes que hi puguin anar sortint a través de la conversa que es generi a Twitter.

De la mà de la periodista i presentadora Carla Lladó, anirem coneixent com van viure aquesta experiència els restauradors. Per la seva banda, el crític gastronòmic d'El Comidista, Jordi Luque, anirà cada setmana a fer una crítica d'un dels restaurants que han participat en el concurs.

Anar al contingut