El Vallès és l'escenari del "Joc de cartes" dedicat a trobar el millor restaurant familiar. De la mà de Marc Ribas coneixerem el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar, i per a famílies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes als Cingles de Bertí. Visitarem el restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil. Continuarem la ruta gastronòmica fins trobar el Julià i el seu restaurant Portal Vell, on ens donarà a conèixer la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família. Finalment, la Katy i el Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària amb sang d'artista. Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible. "Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.   I després, a les 23.55, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina marinera del Garraf En aquesta ocasió Marc Ribas anirà a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca. Per això compartirà àpats amb el xef videoblogger Pablo Albuerne, de La Zorra de Sitges; amb Marc Fauste de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants. També coneixerà Àlex López, propietari d'El groc, i Jonatan Díaz del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú.