Joan Maria Pou conviurà amb gent de tot el món, a "Cases d'algú"
Joan Maria Pou conviurà amb gent de tot el món, a "Cases d'algú"
Properament

Joan Maria Pou conviurà amb gent de tot el món, a "Cases d'algú"

El periodista buscarà turistes que visitin casa nostra perquè el convidin a passar uns dies al seu país

"Cases d'algú" és la nova proposta de TV3 que posarà nom i cognom a alguns dels milers de turistes que visiten cada dia el nostre país. Joan Maria Pou serà el responsable de conduir l'espai, en el que serà el seu debut com a presentador de TV3. El periodista buscarà turistes que visitin casa nostra perquè el convidin a passar uns dies al seu país i demostrar així que "casa meva és casa vostra, si és que hi ha cases d'algú".

El programa, basat en un format d'origen belga, tindrà com a punt de partida una caravana instal·lada a diversos punts de Catalunya. Turistes d'arreu del món hi entraran per fer un càsting molt especial. Dintre de la caravana, el Pou intentarà superar barreres idiomàtiques i culturals per conèixer els estrangers una mica millor i deixar-se meravellar pels personatges més inesperats. Segons el presentador, a la caravana, s'hi ha trobat històries molt diferents i que mai no s'hauria pogut imaginar. Una frase que deixa entreveure que cada capítol serà diferent a l'anterior i ple de moments difícils d'oblidar.

L'entrevista de la caravana acabarà sempre amb la pregunta "Em convidaries a casa teva?". La resposta donarà pas a la segona part del programa, en què es viurà més a fons algunes de les històries extraordinàries que s'han conegut. En un intercanvi de papers, el Pou esdevindrà aleshores un turista que viatjarà i dormirà a casa dels nostres protagonistes per conviure amb ells durant uns quants dies. A "Cases d'algú", els espectadors descobriran, a través de la particular mirada del Joan Maria Pou i dels seus amfitrions, aspectes desconeguts dels països visitats i, al mateix temps, realitats molt diverses emmarcades en paisatges de tot el món.

El programa és tot un repte a nivell de producció, tant pel que fa al càsting (s'han entrevistat més de 300 turistes) com pel fet que l'equip viatjarà a més de 15 destinacions diferents.

El presentador destaca la generositat de tots els protagonistes i, segons les seves paraules, "Cases d'algú" és una gran oportunitat, tant per a ell com per a l'espectador, de compartir "un trosset de vida de gent interessant de tot el món" i afegeix: "No puc demanar res més".


El presentador
Joan Maria Pou va néixer al novembre de 1974. El periodista és conegut per narrar els partits del FC Barcelona a RAC1, una tasca que ha fet de forma ininterrompuda des de l'any 2000. També ha estat director i presentador d'"El primer toc", "Tu diràs" i, fins a la temporada passada, de l'informatiu "No ho sé", a RAC1. En televisió, ha estat guionista i col·laborador del magazín "El Club", a TV3, i presentador del "Veu i vot", a 8tv. També escriu habitualment articles per a L'Esportiu, Mundo Deportivo i el diari Ara i és el fundador i editor del web d'actualitat "Fotlipou.com".

"Cases d'algú" és una producció de TV3 amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

Anar al contingut