Guanya una invitació doble per al Barcelona Beach Festival del 14 de juliol

Participa en el nostre concurs i guanya una invitació doble per al Barcelona Beach Festival a la platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs, el dissabte 14 de juliol

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant, CCMA) organitza un concurs participatiu des del dimecres 11 al dijous 12 de juliol de 2018, que permetrà a deu seguidors/es del programa "Tot es mou" poder guanyar una invitació doble per assistir al Barcelona Beach Festival, que tindrà lloc el dissabte 14 de juliol de 2018 a la platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs.

Requisits i mecànica

El període de participació s'obrirà el dimecres 11 de juliol, a la tarda, i es comunicarà en directe al programa "Tot es mou". Per participar-hi caldrà enviar un vídeo en què es balli com Tommy Franklin al WhatsApp del programa, 648 235 342. L'enviament del vídeo implica consentiment per difondre'l per antena i els canals habituals de la CCMA. La utilització de l'eina Whatsapp per part de la CCMA, SA suposa una transferència internacional de dades. Per tant, els participants autoritzen i consenteixen expressament aquest tractament de dades personals.

Fins dijous, 12 de juliol, es recolliran els vídeos rebuts i s'ensenyaran per pantalla els més divertits o peculiars. El divendres 13 de juliol, un jurat format per membres del programa triarà el vídeo més destacat, que s'emportarà la invitació doble. La CCMA tindrà lliure elecció del jurat, que estarà format per membres del programa.

El guanyador del concurs es notificarà per antena amb una sobreimpressió per pantalla, i també es podrà publicar a les xarxes socials del programa.

En els vídeos presentats no hi podran participar menors d'edat i els que ens enviïn els vídeos han de comptar amb el consentiment de totes les persones que hi  participen. Tots els vídeos que no s'hagin emès per antena es destruiran de manera segura i el programa no els utilitzarà per a cap altra finalitat. En el cas que algú no vulgui participar-hi o canviï d'opinió ens ho haurà de comunicar al mateix WhatsApp.

El període de participació es tancarà durant la nit del dijous 12 de juliol, comunicant-ho prèviament per antena.

L'organització del concurs és de la CCMA, i les xarxes socials no són responsables de les accions que es determinen en aquestes bases. Per poder-hi participar caldrà respectar les limitacions d'edat de cada una de les xarxes de participació, així com les condicions de l'organitzador del concert per accedir a les instal·lacions del Barcelona Beach Festival (majors de 16 anys i menors acompanyats de pare/mare o tutor/a legal, tal com indica el Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya).

Informació Barcelona Beach Festival: http://bcnbeachfestival.com/

 

Dates de participació

Des del dimecres 11 de juliol i fins al dijous 12 de juliol de 2018. Tots dos moments (inici i final de la participació) seran comunicats pels presentadors.

 

Àmbit territorial

Podran participar en aquesta acció totes les persones residents a l'estat espanyol.

 

Premis

1 invitació doble per anar al Barcelona Beach Festival el proper 14 de juliol a partir de les 15.00.

 

Informació fiscal

Informem que l'obtenció del premi concedit quedarà subjecta a les pertinents obligacions fiscals, de conformitat amb la normativa en vigor. Així, la concessió del premi constituirà un guany patrimonial per al guanyador, que quedarà sotmès a tributació d'IRPF (en el cas de persones físiques). Més informació a https://www.ccma.cat/avis-legal/participacions-i-concursos/

 

Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases i el criteri de la CCMA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes bases per part dels concursants en comportarà l'exclusió.

 

Protecció de dades

Les teves dades, les tractarem per fer possible l'organització d'aquesta acció. En cas que en siguis el guanyador i tinguis usuari de xarxes socials, ens posarem en contacte amb tu des del número de telèfon amb què hagis participat, perquè ens facilitis el teu nom i puguem comunicar que n'ets el guanyador.  Si ets menor d'edat, no hi podràs participar.

Per poder participar en l'acció, autoritzes la CCMA, SA a:

·         Visionar els vídeos que ens envies per participar en el programa i poder publicar-lo en antena, en la web del programa i a les xarxes socials on el programa tingui presència.

·         Autoritzes que ens comuniquem amb tu via Whatsapp, la qual cosa suposa una transferència internacional de dades.

·         Autoritzes que comuniquem el teu nom per antena, per les xarxes socials i a la web del programa si resultes guanyador.

·         Autoritzes que comuniquem el teu nom i les teves dades de contacte a l'organitzador del festival per poder gaudir del premi.

En el nostre portal trobaràs tota la informació relacionada amb la manera de tractar les dades de caràcter personal, l'exercici dels teus drets, etc. Pots consultar-ho a https://www.ccma.cat/avis-legal/privacitat-i-cookies/

 

Condicions generals de participació:

https://www.ccma.cat/avis-legal/participacions-i-concursos/

 

*Consulta'n les condicions de participació.

 

Anar al contingut