Fernando Guillén i Asunción Balaguer protagonitzen "Luisa no está en casa"
Fernando Guillén i Asunción Balaguer protagonitzen "Luisa no está en casa"
Dimecres, a les 23.20, al 33

Grans actors a "33 i curtmetratges"

Un programa complet amb grans històries en petit format i el treball d'excel·lents actors com Luis Tosar, Mireia Rosa, Manel Barceló Mònica López, Laia Marull i dos grans noms com Asunción Balaguer i Fernando Guillén

Del 17 al 21 d'octubre, a partir de les 23.15, el 33 obre una finestra als curtmetratges coincidint amb la celebració del Festival Filmets de Badalona. Aquest dimecres els curtmetratges amb contingut dramàtic seran els protagonistes. Una nit en què podrem veure el treball d'actors com Luis Tosar, Mireia Rosa, Manel Barceló Mònica López, Laia Marull o dos grans noms com Asunción Balaguer i Fernando Guillén en el que va ser el seu últim treball davant la càmera.

"Luisa no està en casa" és el títol del curtmetratge dirigit Cèlia Rico i protagonitzat per Fernando Guillén, en el que seria el seu últim treball davant la càmera, i un altre mite de l'escena catalana, Asunción Balaguer. Ells són els personatges centrals d'una història que arrenca amb l'avaria d'una rentadora i qüestiona el rol de mestressa de casa i esposa submisa de la Luisa de la ficció. Aquest curt, premiat en diferents festivals  i que va guanyar el Gaudí en la seva especialitat, és un dels atractius d'aquesta nit de curts.

Luis Tosar és el protagonista de "Cólera", una història dirigida per Aritz Moreno, nominada com a millor curt al Festival de Sitges, i que explica com un poble es pren la justícia per la seva mà i les conseqüències que se'n desprenen. El que proposa "Café para llevar", un altre dels treballs que es veuran aquesta nit, és ben diferent i parteix de la quotidianitat i la casualitat. És la casualitat que fa que Alícia, una jove atrafegada en preparar el seu casori, entri en un cafè i hi trobi en Javi. "Café para llevar" va ser el guanyador del premi al millor curt de ficció en els Goya del 2014 i també va ser nominat als Gaudí que va guanyar "Ahora no puedo", el curt de Roser Aguilar protagonitzat per Cristina Blanco, Mireia Ros i Manel Barceló on Sara, una actriu jove que ha deixat la feina per ser mare, vol tornar a recuperar la seva carrera professional. Haurà de passar diverses proves fins arribar a la final d'un càsting on s'ho jugarà tot. Sara deixa els escenaris per ser mare i Alex, el personatge protagonista del curt del mateix títol dirigit per Laura García i protagonitzat per Greta Fernández, Mònica López i Laia Marull ha de decidir si s'enfronta al seu passat i als seu origen enfrontant-se, cara a cara, amb la seva mare biològica que la va donar en adopció tan bon punt va néixer.

Tots els curts estan disponibles a la carta en aquesta col·lecció. A les xarxes socials ho comentem amb l'etiqueta #Curtmetratges33.

Anar al contingut