Diumenge, 20.25, a TV3

Els cotxes més intel·ligents, a "Generació Digital"

Ens fixem en les novetats dels cotxes intel·ligents. També descobrim una carretera intel·ligent que genera energia amb plaques solars i alguns dispositius pensats per a nadons.
En Lluís Marquina a l'Automobile Barcelona

En Lluís Marquina a l'Automobile Barcelona

Visitem el renovat Saló de l'Automòbil, l'Automobile Barcelona, on la tecnologia és una de les grans protagonistes, i sabrem com són i què seran capaços de fer els anomenats cotxes intel·ligents.  

Però no només els cotxes poden ser intel·ligents. Ens fixem en una carretera solar capaç de generar energia mentre no hi circulen vehicles. És un projecte que ja està en fase de proves a 15 llocs d'arreu del món.

I també descobrim alguns dispositius que poden donar un cop de mà als pares i mares per tenir cura dels fills, sobretot, quan són nadons. Veurem des d'un bressol amb sensors de moviment fins a un bodi que serveix per controlar la respiració del nen i la qualitat de les hores de son.

"Generació Digital" s'emet diumenge, a les 20.25, a TV3, i s'estrena un dia abans, a tv3.cat/generaciodigital i al canal de YouTube del programa.