Diumenge, 20.15, a TV3

El Sant Jordi més tecnològic, a "Generació Digital"

Vivim la llegenda de Sant Jordi més tecnològica. Descobrim un dispositiu per fer petons a la parella a distància i fem el perfil digital a l'escriptora Sílvia Soler.
Foto: Casa Batlló

Foto: Casa Batlló

Aquesta setmana, el programa està marcat per la diada de Sant Jordi. Veurem una de les versions més tecnològiques de la història del cavaller i el drac. Es tracta d'un "videomapping" a Montblanc, el poble on, segons la llegenda, va començar tot. Amb dos potents projectors s'ambienten 40 metres de muralla, combinant animacions, banda sonora i efectes especials.

Parlarem de petons, però dels que només són possibles a través de la tecnologia. Concretament, ens fixarem en un dispositiu que permet fer petons a la parella encara que es trobi lluny. 

I farem el perfil digital a l'escriptora Sílvia Soler, que aquest Sant Jordi anirà de bòlit firmant el seu últim llibre, "Els vells amics". La vam anar a veure uns dies abans, per fer-li el nostre perfil digital.

"Generació Digital" s'emet diumenge, a les 20.26, a TV3, i s'estrena un dia abans, a tv3.cat/generaciodigital i al canal de YouTube del programa.