Floquet de Neu, l'únic goril·la albí del món.
Floquet de Neu, l'únic goril·la albí del món.
Diumenge, a les 11.30, a TV3

"Floquet de neu", la història de l'únic goril·la blanc

Any 1966. El jove goril·la albí Floquet de Neu arriba al Zoo de Barcelona i genera una gran expectació i admiració

El Floquet de Neu, l'únic goril·la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. El seu color fa que acapari totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les, que no l'accepten com un dels seus. Quan el Floquet descobreix que la famosa Bruixa del Nord està de pas per la ciutat, decideix anar a buscar-la perquè el converteixi en un goril·la normal i corrent. Però el que no sap el Floquet és que a fora l'espera el Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar-lo perquè només el cor d'un goril·la blanc pot acabar amb la seva mala sort. Per enfrontar-s'hi, el Floquet de Neu no està sol: el panda vermell Ailur i la petita Paula seran els seus amics inseparables en aquesta fantàstica aventura.

Pel·lícula d'aventures per a nens que combina personatges d'animació amb personatges reals.

FITXA TÈCNICA

Productors: Copito de Nieve la Pelicula, Utopia Global, Muf Laboratori d'Imatge Art i Animació, Produccions a Fonsagrada i Castelao Pictures amb producció associada de Televisió de Catalunya, 2011
Director: Andrés G. Schaer
Guió: Albert Val i Amèlia Mora
Director de fotografia: Sergí Bartrolí
Música: Zacarías M. de la Riva
Intèrprets: Pere Ponce (Luc de Sac), Elsa Pataky (Bruixa del Nord), Clàudia Abate (Paula), Joan Sullà (Leo), Rosa Boladeras (Anna, la mare de la Paula), Fèlix Pons Ferrer (Daniel, el pare de la Paula) i Mercè Comes (l'àvia despistada). Amb les veus de: Constantino Romero (Ron), Manel Fuentes (Ailur), K. Stroink (Floquet de Neu) i Núria Trifol (Ndengue)

Anar al contingut