Una escena de "Fill de Caín"
Una escena de "Fill de Caín"
Dijous, a les 23.20, al 33

"Fill de Caín", a "Nit de por"

Els pares de Nico Albert, un estrany adolescent aficionat als escacs, contracten un psicòleg

Nico Albert és un adolescent diferent, és superdotat i té una obsessió malaltissa amb els escacs. Mostra problemes d'adaptació social i des de fa un temps té una actitud desafiant i de confrontació contínua, focalitzada en el seu pare, el Carlos. Aquest enfrontament pare-fill es converteix en font de conflicte per a tota la família, i el Carlos i la Coral decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán, un reconegut expert a tractar adolescents problemàtics.

El Julio va ser en la seva infància un gran jugador d'escacs. A través de la teràpia i de l'afició comuna, el Julio s'endinsarà en l'inquietant món del Nico i en la tensa i complexa relació que manté amb el seu pare.  Descobrir la veritable raó d'aquesta hostilitat serà l'única opció per evitar que l'essència del mal acabi dominant les seves vides.

 

FITXA TÈCNICA

Productores: Life & Pictures coproducció associada amb Televisió de Catalunya,  2012
Director: Jesús Monllaó
Guió: Sergio Barrejón i David Victori basat en una novel·la d'Ignacio García-Valiño
Director de fotografia: Jordi Bransuela
Música: Ethan Lewis Maltby
Intèrprets: Julio Manrique (Julio), José Coronado (Carlos), David Solans (Nico), Maria Molins, (Coral), Abril García (Laura), Mercè Rovira (Patrícia), Jack Taylor (Andrew), Helena de la Torre (Diana) i Brendan Price (Robert)

Anar al contingut