L'Elisabet Casanovas interpreta la Tània
L'Elisabet Casanovas interpreta la Tània
Qüestionari als actors de la sèrie

Examen final a la Tània de "Merlí"

Hem plantejat als joves protagonistes de "Merlí" un petit test. Aquestes són les respostes de l'Elisabet Casanovas, la Tània de la sèrie.

  • Quina ha estat per tu la millor escena de la sèrie?

És molt difícil dir-ne una de sola!!!! L'escena del capítol 11 on el Merlí talla d'arrel les burles del Marc i el Gerard cap a l'Oliver parlant de la masculinitat i la feminitat i la subjectivitat d'aquests conceptes m'agrada molt.
També la del fuet, terrat i nit amb Ivan i Merlí.
També la declaració d'amor del Joan a la Mònica.
També la tria de la caixa per l'àvia del Pol i l'Òscar.
També el "polvo" Mireia-Eugeni.
Continuo? 

 

  • Quin és el teu personatge preferit de "Merlí"? Per què?

Tots m'enamoren i tenen la seva genuïnitat, però considero que el Pau Poch (Ivan) ha fet un treball de personatge molt ple, molt tendre i amb molt respecte on té una evolució molt bonica que dóna vida a una trama molt viva i esperançadora i diferent. M'agrada molt que s'expliqui un cas així.

  • Quina és la teva cita preferida del Merlí?

"Deixeu de mirar la vida a través d'una càmera i disfruteu-la amb els ulls i tots els altres sentits" 

  • Amb quin moment et quedes del teu personatge durant la temporada?

Em quedo amb el moment on la Tània li diu "marica" i "hipòcrita" al Bruno. M'agrada perquè es veu una part diferent i nova del personatge, ja que fins llavors només se li coneixia la part positiva i riallera. M'agrada també perquè es barallen pel fet de trobar-se els dos en un rol perdedor, per motius diferents. I acaben traient la seva impotència i ràbia cap a la persona que s'estimen més i hi tenen més confiança. Són injustos l'un amb l'altre. (Això a la vida crec que sol passar.)

  • Quin projecte de treball tens entre mans?

 Actualment estic assajant una obra que es diu "Citeznship". La idea és estrenar l'any que ve.

  • Quin és el teu filòsof preferit? Per què?

A la Tània li agradarien tots i voldria que es donessin les mans i fossin amics i ballessin sardanes tots junts (és broma). En el meu cas crec que Nietzsche. Té una concepció de l'home que m'interessa força i comparteixo en part, a més, malgrat això, el trobo esperançador. I força modern, no crec que s'allunyi gaire de la nostra actualitat

 

Vols veure els exàmens dels altres peripatètics?

Test als peripatètics

Anar al contingut