La Candela Antón interpreta la Berta a la sèrie
La Candela Antón interpreta la Berta a la sèrie
Qüestionari als actors de la sèrie

Examen final a la Berta de "Merlí"

Hem plantejat als joves protagonistes de "Merlí" un petit test. Aquestes són les respostes de Candela Antón, la Berta a la sèrie

  • Quina ha sigut per a tu la millor escena de la sèrie?

Per mi, la millor escena de la sèrie ha sigut aquella en què l'Ivan torna a classe, perquè va ser de les poques vegades que vaig rodar amb el Pau Poch, i perquè és un gran final de temporada.

  • Quin és el teu personatge preferit de "Merlí"? Per què?

El meu personatge preferit de "Merlí" és l'Ivan Blasco, potser perquè, pel meu gust és el més únic i divergent de tots; el més "savi".

  • Quina és la teva cita preferida del Merlí?

"L'esperança és el somni dels desperts", perquè em sembla terriblement poètica i evocadora, a més de molt certa.

  • Amb quin moment et quedes del teu personatge durant la temporada?

Jo em quedo amb l'escena en què la Berta li confessa tot al Merlí, ja que és on se la veu més humana, sensible i dolguda.

  • Quin projecte de feina tens entre mans?

Ara mateix estem muntant un curt d'època que vam rodar amb la meva mare, és un projecte molt poètic, amb una gran càrrega revolucionària,

rodat amb molt d'amor i molta sensibilitat. No tenim clar quan sortirà a la llum, però l'estem treballant amb molta vehemència.

  • Quin és el teu filòsof preferit? Per què?

El meu filòsof preferit (val a dir que en tinc més) és Nietzsche, per la seva gràcia literària, i especialment per la seva obra: "El naixement de la tragèdia", on explica les qualitats i característiques de les tragèdies a través del conceptes d'allò apol·lini i d'allò dionisíac. També he de reconèixer que tinc una estima especial al senyor Ortega y Gasset per les seves aportacions a les avantguardes del segle XX i a la teoria de l'art en general.

 

Vols veure els exàmens dels altres peripatètics?

Test als peripatètics

Anar al contingut