"El xai Shaun", la sèrie que emet el Super 3
"El xai Shaun", la sèrie que emet el Super 3
Aquest cap de setmana

Especial d'"El xai Shaun", al canal Super3

El canal infantil emet una programació especial dedicada al xai "Shaun" i els seus companys de la granja

La programació del cap de setmana del 28 i 29 de novembre al canal Super3 serà molt especial, ja que estarà dedicada al xai Shaun, el famós xai creat per l'estudi d'animació Aardman. Aquesta programació especial inclourà l'estrena d'11 capítols nous de la sèrie "El xai Shaun" i de l'especial "El xai Shaun: Les llames del granger".

  • El xai Shaun: Les llames del granger (dissabte 28, a les 11.40; diumenge 29, a les 19.30)

La història d'aquest especial d'estrena, de 30 minuts de durada, comença quan el granger i el Bitzer van a la fira del comtat i en Shaun es fa escàpol, decidit a fer una trapelleria. Veu unes llames que se subhasten i de seguida intenta convèncer el granger que les compri. De tornada a la granja, el Shaun, molt satisfet de la seva trapelleria, convenç el ramat que amb les llames s'ho passaran molt millor. Al principi tot va bé, però aviat les llames s'instal·len massa en la seva nova casa. Quan les coses es descontrolen, el Shaun es veu obligat a fer fora els intrusos perquè torni a haver-hi pau i salvar la granja.

  • Capítols nous de la sèrie "El xai Shaun" (dissabte 28, a les 12.10; diumenge 29, a les 18.45 i a les 20.00)

El canal Super3 estrenarà entre dissabte i diumenge 11 capítols nous de la sèrie "El xai Shaun", protagonitzada per en Shaun, un xai que no segueix el ramat. De fet, el xai Shaun és qui mena el ramat per tot tipus d'embulls i d'embolics, i provoca que la pau a la vall es transformi en el caos al prat. El Shaun i els seus companys fan anar de bòlit el Bitzer, el gos pastor, quan el pobrissó intenta evitar que el granger descobreixi què ha fet tota aquesta colla d'amagat seu. La sèrie presenta tot un reguitzell de nous personatges de granja, inclosos els porquets dolentots, l'anyell nadó Timmy i l'enorme Shirley, una ovella que menja de tot i qualsevol cosa.

Cada dia el Shaun viu una nova aventura: una col llombarda perduda enmig del camp es converteix en una pilota de futbol amb els porquets dolentots, i una capbussada dels xais en aigua gelada l'obliga a assaltar la granja per aconseguir aigua calenta de la cambra de bany. Amb pallassades plenes d'energia i la clàssica comèdia muda de l'animació mundialment coneguda d'Aardman, hi ha una cosa assegurada: després d'en Shaun, el camp mai no tornarà a ser el que era.

 

Anar al contingut