Divendres, a partir de les 09.30, a TV3

"Especial atemptats 17A"

Un any després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, TV3 emet dos especials que reflexionen, investiguen i mostren les experiències personals entorn dels fets tràgics

Un any després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, TV3 emet una programació especial sobre el primer aniversari de l'atac terrorista, que va provocar 16 morts i més d'un centenar de ferits.

De 9.30 a 11.30, des d'un set a la plaça Catalunya de Barcelona, TV3 emetrà, ha emès simultàniament amb el 3/24, un especial conduït per Toni Cruanyes que ha fet un seguiment dels actes en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes.

A les 21.55, "17A, un any després", un programa conduït per Xavier Graset, en què hi haurà testimonis de les víctimes del 17A, agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana i personal d'Emergències Mèdiques, que van actuar el dia dels atemptats, i també el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central, Rafel Comes, per avaluar tot allò que ha transcendit de la investigació policial. L'especial s'emetrà en diferit pel 3/24.

Anar al contingut