Cuina d'estiu amb Marc Ribas

Espàrrecs amb maionesa guais

El xef de "Cuines" , Marc Ribas, prepara aquest senzill plat amb alguns trucs molt interessants. Preneu-ne nota!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • Un manat d'espàrrecs blancs frescos
  • 100 g d'oli d'oliva verge extra
  • 2 grans d'all
  • ralladura de llima
  • ralladura de gingebre
  • una cullerada d'oli de sèsam
  • 50 g de vinagre d'arròs
  • sal
  • sucre
  • 1 ou ecològic
  • Aigua mineral
  • Farigola cítrica
  • Gel

ELABORACIÓ:

1.- Pelem els espàrrecs i els escaldem amb aigua mineral bullint i sal uns 3 minuts.

2.- Passats els 3 minuts, els retirem del foc i els refredem en un bol de vidre amb aigua i gel.

2.- Els eixuguem bé i, en una paella i una mica d'oli, els marquem per banda i banda.

3.- Fem la maionesa posant en un pot de túrmix els alls, la ralladura de llima i de gingebre, l'oli de sèsam, el vinagre, sal, sucre i, al final, l'ou. Ho batem tot i ho anem lligant amb els 100 g d'oli d'oliva verge extra.

4.- Servim els espàrrecs amb la maionesa per sobre i una mica de farigola cítrica

6.- Ho servim amb els espinacs i els tomàquets cherry de base i el filet de verat a sobre.

 

VÍDEOS RELACIONATS