"7 raons per fugir"
"7 raons per fugir"
Amb participació de Tv3

Es roda "7 raons per fugir"

El divendres 6 d'octubre va començar el rodatge de "7 raons per fugir", una comèdia negra, composta de set històries, que es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa

El divendres 6 d'octubre va començar el rodatge de "7 raons per fugir", una comèdia negra, composta de set històries, que es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa. Les històries, que barregen horror i comèdia, retraten la societat del segle XXI en set moments tan estanys com pròxims. Es tracta de set visions surrealistes d'una societat que no progressa.

La pel·lícula està escrita per Esteve Soler i basada en els seus èxits teatrals, traduït a vint idiomes i representat a més de 40 països de tot el món. La direcció la duen a terme l'Esteve Soler, en Gerard Quinto i en David Torras. Un bon nombre d'actors de gran renom formen el repartiment del llargmetratge. Entre ells, Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela, Francesc Orella, Manolo Solo, Núria Gago, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Àgata Roca, Ramon Fontserè, Rosa Cadafalch, Pol López, Borja Espinosa i Albert Ribalta.

"7 raons per fugir" està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb la participació de TV3.

 

 

 

Anar al contingut