Ja estem rodant!

Ens infiltrem a l'obrador de la pastisseria Escribà amb "Bogeria a la pastisseria"

S'ha començat a gravar el nou programa de TV3 "Bogeria a la pastisseria".  Aquest nou format, que s'estrenarà a principis d'any, ficarà el nas dins del món d'un dels creadors més genials, sorprenents i imprevisibles de la nostra pastisseria: Christian Escribà.

Entrar d'amagat en una pastisseria no és una cosa que es pugui -ni que s'hagi- de fer habitualment. Per això s'ha creat "Bogeria a la pastisseria": perquè l'espectador pugui endinsar-se en el món d'un dels millors creadors de la nostra pastisseria. Un pastisser amb la mirada d'un nen amagada rere unes ulleres enormes: Christian Escribà. Un pastisser crescut entre les obres del seu pare, Antoni Escribà, i que ha sabut estar a l'altura del llegat familiar.

"Bogeria a la pastisseria" serà l'ull que tot ho veu, una mosca a la paret, un infiltrat a l'obrador de la pastisseria Escribà. De la mà del seu equip i del mateix Escribà es podran conèixer els encàrrecs més extravagants i els més emotius, es descobrirà els desafiaments més dolços i l'espectador serà un més de la gran família que és l'equip Escribà. Es podran conèixer les obres d'art comestibles de Patricia Schmidt, la capacitat per solucionar qualsevol situació de Xavi Marco i el fas­cinant treball del mestre xocolater Dani Domínguez.

Setmana rere setmana se sabrà una mica més del que hi ha entre les bambo­lines de la nostra pastisseria més prestigiosa. I serà un viatge ple de sabor, color i d'aquella olor de pastís acabat de fornejar.

Es partirà d'un encàrrec a la pastisseria i se li dedicarà el capítol a portar-lo a ter­me. Es veuran els problemes que sorgeixen, es coneixeran els diferents membres de l'equip d'Escribà i les disciplines que més dominen a la cuina i, finalment, es veurà l'entrega del pastís acabat.

Això serà "Bogeria a la pastisseria". L'espectacle està servit, un de ben dolç!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut