Una escena d'"Els passos dobles"
Una escena d'"Els passos dobles"
Dissabte, a les 22.20, al 33

"Els passos dobles", d'Isaki Lakuesta, al 33

"Els passos dobles" és una pel·lícula d'aventures que persegueix el rastre d'un personatge mític i escorredís: l'escriptor i pintor francès François Augiéras

Rodada a Mali amb la complicitat i la participació de Miquel Barceló, "Els passos dobles" és una pel·lícula d'aventures que persegueix el rastre d'un personatge mític i escorredís: l'escriptor i pintor francès François Augiéras (1925-1971). Augiéras va cobrir de pintures les parets d'un búnquer militar al mig del desert i en va amagar l'accés perquè el descobrissin els homes del futur. Al voltant d'aquesta llegenda, d'aquest tresor amagat, Lacuesta basteix un llargmetratge fascinant, ple de sorpreses, d'humor i de forats devorats pels tèrmits, amb imatges d'una bellesa enlluernadora.

Isaki Lacuesta (Banyoles, 1975) és un dels cineastes catalans més reconeguts de l'actualitat. Va debutar en el llargmetratge amb "Cravan vs. Cravan" (2002) i també ha dirigit "La llegenda del temps" (2004), "Los condenados" (2009), "La noche que no acaba" (2010) i "El quadern de fang" (2011). Aquest últim títol li ha reportat el Premi Nacional de Cinema de la Generalitat de Catalunya d'enguany. Actualment roda "Murieron por encima de sus posibilidades", una comèdia negra sobre la crisi, amb un repartiment encapçalat per Albert Pla, Emma Suárez, Sergi López, Raúl Arévalo i Jordi Vilches.

"Els passos dobles" és una producció hispanosuïssa, que compta amb la col·laboració de TV3, amb un guió fet per ell mateix i per Isa Campo, i protagonitzada per Miquel Barceló, Djenebou Keita, Bokar Dembele, Alou Cissé i Hamadoun Kassogue.
Anar al contingut