Messi, Alves i Mascherano durant un moment de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
Messi, Alves i Mascherano durant un moment de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
A partir del 22 de juliol

Els partits de la pretemporada del Barça, a TV3

El Barça disputa la International Champions Club i TV3 en farà un ampli seguiment

El FC Barcelona disputarà aquest estiu la International Champions Club, com a preparació per a la temporada vinent i TV3 en farà un ampli seguiment.

El 22 de juliol els culers s'enfronten a Los Angeles Galaxy a les 5.00 i es podrà seguir en directe per TV3. L'equip americà és el que acumula més títols nacionals i es va fer conegut a tot el món quan David Beckham va formar part de la plantilla.

El següent partit es juga el dissabte 25 de juliol a les 22.00 i enfronta els catalans amb el Manchester United. Els d'Old Trafford tenen a les seves files jugadors com Di Maria, Van Persie o Mata.

El 29 de juliol serà el moment de veure l'equip blaugrana contra un altre equip anglès, en aquest cas l'actual campió de la Premier League, el Chelsea. Els blaugrana es tornaran a trobar amb Cesc Fàbregas i José Mourinho. El partit es podrà seguir en directe a partir de la 2.00 i es reemetrà a partir de les 12.15 també per TV3.

Finalment, el diumenge 2 d'agost, el FC Barcelona s'enfrontarà als italians de la Fiorentina a partir de les 21.00. Es podrà seguir en directe i també en diferit el dilluns 3 d'agost a les 12.15.

Tot els partits els transmetrà Bernat Soler acompanyat per l'enviat especial a la gira americana, Víctor Patsi.

Anar al contingut