Entrevistes

Lídia Heredia fa cada dia, a les 08.30, una entrevista d'actualitat. Al llarg del programa fem altres entrevistes si l'actualitat ho requereix.

VÍDEOS

El comentari d'Empar Moliner

La col·laboradora del programa Empar Moliner fa cada dia un article d'opinió per comentar l'actualitat.

VÍDEOS

Actualitat

Cada dia obrim el programa amb un informatiu de 20 minuts que condueixen Núria Solé i Carles Costa per actualitzar tota la informació de les últimes hores i fer la projecció sobre el dia que comença. Completem l'informatiu amb els esports, presentats per Marta Bosch, la informació meteorològica amb Gemma Puig i el trànsit amb Sheila Alen. Al llarg del programa actualitzem la informació amb les notícies d'última hora.

VÍDEOS

Tertúlia

Busquem respostes i la confrontació d'idees per oferir un debat plural als teleespectadors.La primera tertúlia comença just després de l'entrevista i la modera Lídia Heredia. A partir de les 12 aproximadament, Núria Solé es farà càrrec de la taula d'actualitat. 

VÍDEOS

Societat

Secció de vídeos dels temes que tractem durant el magazín que es refereixen a aspectes socials i quotidians que afecten les persones, successos, temes judicials, etc. 

VÍDEOS

Cultura i oci

Secció dedicaca als vídeos amb les estrenes de cinema, teatre, les entrevistes amb artistes i el que passa a les xarxes socials.

VÍDEOS

 
Cerca vídeos del programa