Carles Costa, Lídia Heredia i Núria Solé són els presentadors  de la tretzena temporada d'"Els matins", el referent informatiu de la televisió matinal. Tots tres condueixen cada dia més de cinc hores de programa en directe sota la direcció de Carme Ros.

Informació, entrevistes, tertúlia, debats, reportatges, connexions en directe arreu del territori i l'anàlisi dels experts.  Aquesta és la combinació de gèneres i formats amb què cada dia, "Els matins" retrata el que passa arreu: des de les grans notícies fins a la informació més propera i de proximitat, amb tot el rigor dels Serveis Informatius de TV3.

 

Gemma Puig i Sheila Alen continuen al capdavant de la informació meteorològica i de la mobilitat, respectivament, i Marta Bosch s'ocupa de seguir l'actualitat esportiva.

 

"Els matins" és informació i entreteniment en rigorós directe i allà on hi ha la notícia, allà es desplacen els reporters del programa: Fina Brunet, Agustí Forné o Toni Puntí.

 

Empar Moliner ofereix cada dia a "Els matins" la seva particular columna d'opinió. Un cop a la setmana comptem també amb les col·laboracions de l'economista Josep Maria Gay de Liébana, Sílvia Soler, Fermí  Fernández, Àlex Gorina i Lluís Marquina.