Lídia Heredia dirigeix i presenta "Els matins"

Lídia Heredia dirigeix i presenta "Els matins"

"Els matins" estrena nou format amb la presentació i direcció de Lídia Heredia. Cada dia, des de les 8.00 i fins a les 11.00, el programa informatiu de referència a la franja matinal de TV3 explica el món a través de la informació, perseguint l'actualitat allà on sigui, entrevistant els protagonistes, amb la participació d'experts i analistes, les connexions en directe, els reportatges o els cara a cara.

A partir del respecte als teleespectadors de TV3, "Els matins" planteja totes les preguntes i busca les respostes allà on sigui, amb presència a tot el territori i a través de la xarxa de corresponsals internacionals de TV3. "Els matins" amplia el seu compromís i lligam amb la informació amb un renovat equip humà de tècnics, càmeres i redactors que permetran fer connexions diàries en directe a peu de carrer des d'arreu de la geografia catalana, reforçant la missió de ser els primers en la informació més pròxima des de primera hora del matí.

En aquest equip, Pere Bosch és el periodista connectat al món i als espectadors a través de les xarxes, que també fa el seguiment de la mobilitat. Jordi Ramos ofereix la informació esportiva i Gemma Puig, la previsió meteorològica. La taula d'anàlisi compta amb les veus més informades i noves incorporacions per abordar amb rigor els principals reptes que la societat té al davant. En la mirada des de Madrid, periodistes i analistes aporten el seu punt de vista des de la capital de l'Estat, amb les incorporacions d'Ernesto Ekaizer i Ana Pardo de Vera, entre d'altres. El catedràtic de Dret Processal Jordi Nieva és el jurista de capçalera. A més, hi haurà una pinzellada humorística dels ninotaires, en què un dibuixant de guàrdia diàriament retrata l'actualitat en forma de vinyeta.